Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jóval 2010 után volt már csak
én csak azért nem szavaztam rájuk mert nem szeretem a sört
kromatikus aberráció
pedig igen jó volt a kampányigéretük, az örök életre és az ingyen söre sokan haraptak volna
Mondjuk a füves juhász vezette eggyüttnél asszem így is több szavazatot kaptak
620ie-t én is koppon használtam, haverek mondták anno a gázkar helyett csak egy on/off kapcsoló kellett volna.
6600-ra nem akarsz cserélni ? sokszor gondolkodom hogy jobb lenne egy FF, A7-3R, de aztán az árakat elnézve... kisebb lakás ára lenne egy jobb szett. Na meg a Máté Bence meg a Nánási is kis szenzorral lett híres, akkor nekem is menni fog
Haaat, szerintem nem egy kategória ez a canonnál is gyenge üveg. Láttam pár képet amit lőttek vele motorozáskor, kicsit is a nap felé fordítva nagyon lilás lett, aberáció, tudja a tököm mi az pontosan de nem tetszett.
Berakod zipbag-ba.
Csak lehet hozzá venni talpat már a 18-105 sem igazi szerintem állványon vagy gyenge a kis manfrottom, de ez kitolva biztosan orrnehéz. Nem tudom mit lehetne, gondolkoztam a 70-200-2,8-on vagy a 4-esen, de az meg rövid, a Tamron 70-170 2,8 sem igazán tetszett. A 100-400 meg már drága nagyon. Pedig lehet jobb választás lenne ha egyszer FF-re váltok
Kemény vagy Bogyó
annyiból előnyös hogy a vastagsága is nőni fog
de a kamagra az mégiscsak jobb
http://youtu.be/lCrOS21F34U

BBB! Bogyó Baszassa Bagóért!
Külsőleg kezelendő, kis vizet rá, aztán áll mint a cövek
Kimaradt: por és cseppálló kivitelű, de sajnos a vázam nem az.
Ja, annyiért már lehet jó.
nehéz lehet a pöcsbe tölteni
No, ez meglepett, a nej örülni fog mert ő szokott fényképezgetni, utoljára 5 évvel ezelőtt lehetett kapni 50 rugó körül.
Sony tele kizárólag APSC-re, kitűnő képminőséggel, képstabival, háromszázezer forintért.
Nehogy azt hidd. Kurvajó gépek voltak ezek. Még mindig versenyképes, bár az érzékenysége már nem annyira számít jónak, de az objektív az világbajnok.
Nekem ebből az S3-as volt ami jóval égebbi, de még az is értékes túristagép. Vissza is kéne szereznem a hugomtól.
Ja, mondjuk nekem a képstabis változat van, de az üveg ugyan az benne.
Amúgy tudod mi a legjobb keményítő szer?
Gipsz!
Az milyen obi. Nem vagyok mostanában képben de régen a 70-350-es az kifejezetten az olcsó kategóriában volt.
Nekem 75-300-as van, abból már van kicsivel jobb, és az a kicsivel kevesebb zoom, nem sokat számít.
Mondjuk amikor vettem, dupla ennyibe került itthon...de USA-ban vettem 70ezer forintnyi pénzért.
https://www.bestmarkt.hu/canon...
Találtunk egy bontatlan canon sx400 is-t, ahogy néztem nekünk az is bőven elég lesz bár egy jobb mai teló többet tud.
De, elég sötét a végén. Viszont nyitott blendével is borotvaéles. Képstabija elég jó, de néha az állvány sem árt (bár xar, hogy nincs állványgyűrűje, és így nem a teleobit, hanem a gépet kell állványra tenni - úgy meg azért nem atomstabil). Amúgy meg ennyi pénzért nem tudsz mást, jobbat venni sajnos.
azért lettek a gyurcsányék újra választva mert kezdett a nép besokallni attól hogy bármit elkezdett a kormány aki utána jött az teliszarta az addigi dolgokat és egy másik fossal teli lavórt borított a fejekre
aztán azt gondolák ezek elkezdtek valamit hátha értelmes lesz a vége, hát a libás minden volt csak nem értelmes vég
szerintem utánuk a kétfarkú párt is nyert volna ha kicsit aktívabbak és előbb jut eszükbe a pártalapítás
Járhattál volna kicsit tovább a főiskolára mert a további években a gondolataid rövid és frappáns kifejezését is oktatták volna.