Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 700 kilós bika alá forduljon be annak a fasza talán nem lötyögne a pinájába seggfej pinkynek.
Nem érted mit mondok. Ugy vidd oda hogy csak teszteltetni szeretnéd, megcsináltatni nem. Akkor nem érdekük hogy átverjenek.
Na végre!
Valld be, hogy az a bajod vele, hogy nem akar befarolni. Már értjük is a problémát.
Tudom ki ő.
Mindenki nem lehet clam.
Eléggé keményen tolod!
Van egy friss trollunk. Nem clam vagy?!?
Sőt az összes buzi admin is elmehet az anyjába hogy aszisztálnak ehhez!
Na ő sose fogja de a nagy lófaszt tövig beveheti.
Ez igaz csak én olyat keresek ahol a valót mondják és nem azt rögtön, hogy mind szar és teljesen fel kell újítani........volt ezzel tapasztalatom régebben bőven, nem véletlen, hogy gyakorlatilag sehol nem engedik, hogy a tesztelésnél jelen legyek hisz általában csak egy tényleg rossz a többi max tömítőgyűrű cserére szorul, de az sem mind hisz a motor jár csak egyenetlenül ami mindössze egy full felújítást igényel, de a szervizekben ez nem üzlet így minderre azt mondják, persze csak a tényleg szart újítják fel a többit csak megtisztítják kívülről, de azért kifizettetik az összes felújítását. Ezt szeretném elkerülni, az egyetlen szerviz ahol nem, hogy megengedték, de elvárták, hogy a tesztelésnél ott lehessek az bezár 3 éve így nem tudok jelenleg ilyet, kaptam egy számot ma a szerelő havertól, de nem vette fel meg messze is van ezért keresek közelebbit, de ha nem találok akkor az lesz.
Király neved van! Előrelátó.
Már megint felrakott valamit? És, letiltott már?
Ugyan már, itt lesz az még.
Buzi pinky versenypicsa nem akar elmenni a jó anyjába a szemét önfényzéssel és az ingyen reklámozással?
El kell vinni egy bevizsgálásra, megmondják melyik szar, azt vagy ott hagyod hogy csinálják meg, vagy azt elviszed máshova.
De!....aki szereti az állatokat bennük a múltbélieket az csak a dieselt preferálja mert a jelszó: szabadságot a dínóknak! ......évmilliókig bezárva voltak a föld alatt ami elfogadhatatlan és ezért mindent meg kell tennünk, hogy minél több olajjá diffundált lelket felszabadítsunk és akarjuk, hogy a felszabadult lelkek minden frusztráltságuktól megszabadulva az égen vágtassanak! .........szabadságot a dínóknak!!4! ........én egyetlen kövér gázzal egy egész brontoszaurusz családot teszek szabaddá míg te egy évben sem szabadítasz fel egy nyomorult legkisebb dögevőt sem.
Ne kínlódj a dízellel, az már nem jövőbe mutató.
Nálunk meszelve van az egész ház (vályog, vert fal), de nagyjából simára glettelve, 3-4 évente teddy-hengerrel újra meszelem az egészet, vödrös mészfestékkel. A konyha pasztellszínű szokott lenni, az összes többi sima hófehér. Alkalmanként meg van 30 ezerből a fűtéscsövek festésével együtt, plusz egy egész hét szabi alatt. Mondjuk csak 62 nm az egész, és alacsony is (230 cm).
Olyan szerviz kéne ahol diesel injektorokat újítanak fel, de úgy, hogy mikor odaviszem az összeset akkor két nap múlva nem azt mondják, hogy hááát főnök, az összeset komplett fel kell újítani mert hát mind tök szar (az hót kamu duma mert ha mind tök szar lenne akkor be sem indulna) hanem tisztességesen csak azt mondja ami a valóság, tud valaki ilyet Bp.-dél-kecsó környékén?
Ez a műanyaglábasat még az előző tulaj hagyta itt de a lábakat leszámítva elég jó minőség. Fa front, meg jó zsanérok, szerkezetnek semmi baja.
Amúgy meg magamnak szoktam csinálni. Újpesten a Dekorspan munkájával még nem volt problémám. Jó gépekkel dolgoznak.
hasonló a karctű csak gyengébb cucc
lehet még lesz vídia lapka faternál valahol és megnézem avval
én a mostani eszemmel maradtam volna a holland divatnál és a léccel lehúzott vakolatot átmeszeltem volna 5 évente
egyrészt olcsóbb és sokkal egészségesebb mint ezek az enyves szarok
mondjuk nekem legjobban a faburkolat jön be nem a lambéria hanem a faház stílusú vízszintes széles deszkázás
ja, és szerintem nagyon szép lett, a helyiek "a művésznek" hívják mert képes egyszerűbb festményeket is egész elfogadhatóan a falra pingálni.........tul.- képp mindenkivel szerencsénk volt a vizes kivételével.....drága, kontár és nagyarcú volt viszont hirtelen csak ő ért rá a 8 felhívottból.