Ok, na ilyet nem találok.......mindenhol az van, hogy hagyjam ott majd ők hívnak, hogy mi van.......és majd telón azt mondják, hogy mind szar.....olyat nem találtam eddig aki leteszteli úgy, hogy nem ő javítja meg mert akkor rögtön az van, hogy erre neki nincs ideje, vigyem oda aki meg is csinálja.......én is tudom miképp kéne csak nem találok olyat aki hajlandó lenne azt úgy csinálni......vazz, míg maszek voltam szinte csak ilyen szervizzel találkoztam ahogy telt az idő, még a 90'-es évek elején ment a dolog, de lassan egyre inkább elment mindenki (azért 25 év alatt igen sok szervizben megfordultam) a hagyd itt majd megmondjuk mi van felé amiből messziről sütött a lehúzás szándék így nem volt ritka, hogy az este szétment váltót haverokkal leszedtük a fél méteres hóban és elvittük valakihez aki össze tudta heftelni a tgk holmit és még az éjjel visszaszereltük, hogy reggel 8-ra nyíregyen tudjak lenni a rakott kocsival, most, hogy már ebből a körből kiestem 3 éve ezért keresek olyat akivel van jó tapasztalata bárkinek mert idegenként az első, hogy elmosolyodik és lesz ami lesz......
Csak a fodrász nem volt ott?
Drága kenyér!
Bírom azt a viaszbábura filterezett fejét.
Mindig csak a szája mosolyog.
A szeme soha.
Jól nézzétek meg. Márpedig a szem a lélek tükre.
De számoljunk négyzet centiméterben.
Jó?
Pinky máris tiltott.
Yeee....!
Köszönöm!
EZT akartam elérni!
Mi van veled? Te vagy itt az ügyeletes házmester?
Droid.
Vagy mind pinkyfelszopók vagytok?
Szégyen ez a sportmotor fostalicska honlap, vagy mi?