Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az összes mindíg a másikra mutogat Amikor nekikezdtem a lakásfelújításhoz tavaly előtt április környékén, kőműves, burkoló, víz-gáz szerelő, villanyszerelő, festő. Ezeket ke4llett volna tudni összehangolni a megfelelő sorrendbe. Persze ha már az egyik késett akkor ugye bukott az egész, mert a másik akinek már jönnie kellett volna elment a másik munkára, mire jöhetett volna vissza addigra 2-3 hétig már nem ért rá. Egy borzalmas kínlódás volt ez az egész Ezek ugye sosem találkoztak egymással mindegyik más fázisban kapcsolódott a munkafolyamatokba. De, hogy hogy szidták egymás munkáját inkább le sem írom, mert cizellátabb ehhez az én gyönge lelkem A lényeg az, hgoy mindíg a másik volt a szar és az adott szaki munkája attól nem tudott sosem tökéletes lenni. Hát azt a célegyenes környékén meguntam azt elzavartam mindenkit a halál faszára
Van 1 lyuk a páraelszívónak, 2 lyuk a csapnak, 4 konnektor 2 szél meg 3 sarok
Nem vészes a történet
Be sem fér a 2 méter
U alakú a konyha
Felteszem a deszkát kb vízszintesen aztán slaggal ki lehet hozni faszára a 2 oldalát
erre van a jutub Amikor már az összes "igérgetős mesterembert" elzavartam a lakásfelújítás vége felé nekem kellett befejeznem ajtóberakást, csempézést, fugázást, laminált padlólerakást. Jutubon minden IS van
hát 15 nm sok mindentől függ El lehet, baxkódni vele 1 napot is, ha 20 ezer felé kell faragni a csempét, beépített dolgokhoz szabogatni stb.
És akkor ez most mit bizonyít?
Egyszer egy nagy dizel mágus mondta:Amelyik dizel megy az füstöl is.
üzemanyag normát fizette?
Szerintem nagysagrendileg tobb is a fosvágen mint a biemdajú.
Ezeknek a nőknek már pöcsük van a sok tesztoszterontól.
Sokkal több füstölő volkswagent látok mint BMW t
Mert szerinted a vw nem használ DPF-et,vagy mi?Egyébként meg nem kell ezt a csalás dolgot túlgondolni, a Merci meg BMW is mondta a botrány után hogy mindenki trükközik valahogyan, muszáj nekik,a teljesítmény növekedés elvárt viszont a károsanyag kibocsájtást folyamatosan csökkenteni kell.
micsoda okos és végiggondolt ötlet.
Erdélyben?Nem járok oda.Én Görögországig meg sem állok.
Nem a támasztással van baj hanem magával a deszkával a deszka lesz ívelt én alugerendát szoktam rakni, de egy 2m vízmérték is jó
pádisról lefelé az 50es robogóval olyan tempót mentem amilyet még egyik másikkal sem sikerült
pedig már 4 motorral jártam arra
Szegény Oszi...
Ugye? Szólj mikor lesz....
Az azért kell hogy a helyén maradjon az első sor, ha nem a földtől indulsz....na meg könnyebb mint zsinór mellé rakni, mert az is hajlik, a felrajzolt vonalat meg elmaszatolja a ragaszt. A lécet természetesen ki kell szintezni, és rögzíteni.
Muszáj, mert akinek kéne az meg pont nem ért hozzá, vagy szarik bele.
Oroszoknál minden menő.
Képgyűjtemény amúgy.
Egyszer kipróbálnám, mi bajom lehetne?
Ott ez a menő?....nem gondoltam volna, inkább a kalasnyikovra asszociálnék.
Ezt egy helyi bulinak nézem, gondolom rendezvényszervező lehetett.