Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj, hogy kurvára unalmas vagy.
Te IS.

Bár ezen a fórumon a többség mind egy csicska fasz.
Pár kivétel akad.

Azok fainok.

De ti......
fireblade 104.6

Neked baj van a mondat elemzéssel és a tartalmi kiemeléssel?
Jól nyomod.
IQ fighter.

Tekergesd csak nyugodtan, értelmezd félre, ahogy egy szellemileg és EQ - ban elmaradt kissebbségi komplexusosnak kell.

Csináld csak.
Mi van idióta majom, odébb is állsz?
Unalmas itt.
Nincs kihívás, csak az üresfejű karatemanusok.

Áááhhhh.
Köszönöm. Szóval a teljes neved, idióta majom. Haladunk, a bemutatkozás már megy.
Neked?
Minek?

Idióta
Nesze a kis Hitler!
elektormotor

Figyeljél ide.
Akkor TE mi a faszt keresek itt?
Romabáró úr.

Na eriggyé innen, nem osztottak neked lapot csicska.
A vezetéknevedet is elárulod vagy csak simán majomnak hívnak?Mert az aláírásod csak ennyi volt.
A CIGÁNYOK HÚZZANAK INNEN!!
A főcigányozó rasszista már ugatja is a holdat!
Ajjaj betalált és még olvasni is tud! Hurrá! Végre valaki kemény. Mint a két napos bakaszar!
Te mi az anyádat magyarázol félre hülyebarom?

Megérkeztél, mint pinkinek a havibaj?
Ki hívott ide?
Hát árán' Cillagom!
Cigó vagyok E?

Te meg rasszista!!!
Köcsög gyerek.
retardárt = helyesen írva:RETARDÁLT ,és még az ilyen akarja osztani az "észt" idegen szavakat használ, bár magyarul sem tud./ azt ami neki is szűkösen van!
Miért?
Tökig van a fórum kulturálatlan buta cigánnyal. Szeressétek egymást, az olyanokkal akiknek ennyi az igénye.!!
Majom? Na legalább bemutatkoztál.
Mert hogy a levelek, üzenet aljára a saját nevünket írjuk. Haladunk kedves majom.
Pedig van egy két retardárt barom. Pl a muz, elektro, pipike, a kan cigány gixeres nem jut eszembe a neve
Ha visszaolvasod a fórumon a saját hozzászólásaidat,revidiálni fogod ezt a kijelentésedet:.....primitív bunkókat.......!
Hajrá!
Érdekes.

Hova tűűűnt Démon Hill???
Meg a sok okoskodó birka?
Na ez a buli meghalt a köcsögök betojtak.
fireblade 104.7

Figyuzz ide Önkéntes droid.
Örüjjé ', hogy ilyet olvashatsz, mert te túl gyáva vagy ahhoz, hogy ilyeneket írogass.

Majom.
Inkább menne adakozni ez is! Az legaláb majdnem jól áll neki!
Gondolom már most tiltott mindenki, nem bírják a primitív bunkókat, lényegébe csak én nem szoktam tiltani senkit, még a magadfajtát sem. Engem szórakoztat az alpáriságotok.