Amúgy ja. Ha elhasználódott a porlasztó, akkor valószínűleg együtt.
Kolléga szenvedett ezzel. Összetörték a kocsiját, vett egy ugyan olyat, de szarmotorral, hogy majd a kettőből csinál egy jót.
Aztán kiderült hogy mindkettőben ugyan azok az alkatrészek vannak elkopva, tehát a legdrágább részeket még külön is meg kéne vennie, és még dolgozhat is vele hogy dupla annyi pénzből legyen egy rendes autója. Eladta aztán vett egy Outlandert PHEV-t helyette.
Sztem minden városban van olyan kisebb műhely, ahol megnyomják - mert itt falun (30 ezres) én tudok vagy négyet... nekem a 524 TD csúcsait nyomta meg az öreg, kis pad, egyenként... semmi baja nem volt, de ha lett volna, azt mondta, nem tétel, szétcsavarja a házat, bele az új betétet oszt' csá - mert javítani másképp nem lehet. Az ilyen 20 éves szarokba meg már olcsó is, pár 1000/db.
Vadkerten, Majsán ipari szinten tolják a dízel javítást, ott mindent meg tudnak oldani, a fél ország oda hordja - emiatt olcsó öreg szarokkal már nem is érdemes menni, azt már be se vállalják.
Amit én láttam ott 30LE-t belereszeltek 50ccm-be....igaz nem a DDR főtengelyt használták már
Kolléga szenvedett ezzel. Összetörték a kocsiját, vett egy ugyan olyat, de szarmotorral, hogy majd a kettőből csinál egy jót.
Aztán kiderült hogy mindkettőben ugyan azok az alkatrészek vannak elkopva, tehát a legdrágább részeket még külön is meg kéne vennie, és még dolgozhat is vele hogy dupla annyi pénzből legyen egy rendes autója. Eladta aztán vett egy Outlandert PHEV-t helyette.
http://youtu.be/Ff2SsJTGZsI
De van már ami csak csere.
Már ha nem az a cél hogy 4x menjen a tuti embörhöz.
Amúgy ott a győri inyektoros muki.
Vadkerten, Majsán ipari szinten tolják a dízel javítást, ott mindent meg tudnak oldani, a fél ország oda hordja - emiatt olcsó öreg szarokkal már nem is érdemes menni, azt már be se vállalják.
Persze már ő is rájött ,nyílván segítenem kellett neki picit !
Picit fogyatékos....