Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húzni fater húzni!
Nem győznéd nyomni a féket!
Egyik sem Opel inkább legyen az ember paraszt, mint meleg
Hüjje.....
egyiket őstermelő használja a másikat meg paraszt
Hú, hogy menne a nyenyőce.
Egykutya.
Ja, durvák a 2T motorok.
Amit én láttam ott 30LE-t belereszeltek 50ccm-be....igaz nem a DDR főtengelyt használták már
Persze. Ezt is gyártotta valaki, nem egy darabban bányásszák vagy szüretelik Amúgy nézted, hogy 150? Nem semmi...
Mi a különbség? Mindkettő traktor, nem?
Nem MTZ, BMW
Ja neked az kell? na olyan télleg kevesebb van meg az ugye pézesebb is
Nyert egy csomó tapasztalatot! Igaz kissé drágán.
Amúgy ja. Ha elhasználódott a porlasztó, akkor valószínűleg együtt.
Kolléga szenvedett ezzel. Összetörték a kocsiját, vett egy ugyan olyat, de szarmotorral, hogy majd a kettőből csinál egy jót.
Aztán kiderült hogy mindkettőben ugyan azok az alkatrészek vannak elkopva, tehát a legdrágább részeket még külön is meg kéne vennie, és még dolgozhat is vele hogy dupla annyi pénzből legyen egy rendes autója. Eladta aztán vett egy Outlandert PHEV-t helyette.
Ez gyári?
A videóban nem tünnek horrornak.
A piezósok igen, de a többség nem az így cserélhető a tartalmuk.
A két győriről horror történeteim vannak kamionos időkből....kihagynám őket.
A normál porlasztót megnyomja bárki akinek van egy karos holmija, de a CR injektort padra kell tenni, no az található egyre kevesebb helyen.
Az ilyen MTZ szintű régi cuccot ja.
De van már ami csak csere.
Mondjuk tényleg célszerű egyben csinálni a felújítást.
Már ha nem az a cél hogy 4x menjen a tuti embörhöz.
Amúgy ott a győri inyektoros muki.
Sztem minden városban van olyan kisebb műhely, ahol megnyomják - mert itt falun (30 ezres) én tudok vagy négyet... nekem a 524 TD csúcsait nyomta meg az öreg, kis pad, egyenként... semmi baja nem volt, de ha lett volna, azt mondta, nem tétel, szétcsavarja a házat, bele az új betétet oszt' csá - mert javítani másképp nem lehet. Az ilyen 20 éves szarokba meg már olcsó is, pár 1000/db.
Vadkerten, Majsán ipari szinten tolják a dízel javítást, ott mindent meg tudnak oldani, a fél ország oda hordja - emiatt olcsó öreg szarokkal már nem is érdemes menni, azt már be se vállalják.
De nem is én vagyok !
Persze már ő is rájött ,nyílván segítenem kellett neki picit !
Picit fogyatékos....