Most pont megszívtam a ceglédivel, holnap megyek a cuccért, de csak tesztelve voltak, az lett amit mondtam, telón mondja persze megvárhatom és nézhetem, mire odaérek sajnos nem ér rá majd holnap megnézi. ma hívott, hogy mind szar 3-nál résolaj + 1-nél a porlasztó is,. kérdem a résolajosakat mennyiért csinálja meg?......mondja, hogy mindet csak fullban csinálja 55/db.-ért mert ő csak így hajlandó dolgozni ezért holnap elhozom kifizetve a tesztelésre a 20 rugót és egyet sem újíttatok nála, csak ráfutottam a faszra............a gáz az, hogy hiába viszem máshová a tesztelést mindenki újra megcsinálja és újra ugyanezeket fogja mondani...........nagyon kár, hogy a daf-ban a cinkotai úton bezárt a bosch szerviz 4 éve, ott végig jelen lehettem nem csak a tesztelésnél hanem a javításnál is még a mikroszkópban is megmutatta a csóka, hogy mit kell látnom a szétszedés után és csak javaslatot tett a javításra és csak azt fizettette ki amit tényleg megcsinált, egy injektorban ( a CR1-nél) 3 alkatrész tud elkopni és csak azt cserélte amit én kértem és csak annyit fizettem ki, találni kéne egy hasonló brigádot, ez az odaküldöm és majd visszaküldik meg majd megnézem valamikor történet csak a lehúzásról szól.
Első körben katalizátor van rajta,a vicc hogy nem füstöl.Valszeg nem a gyári első blokk van benne,nem szoktak 640e-ret birni.
A másik hogy ezeknél a régebbi jobb.
Az új 2,3.ast 120 ló helyett fujják meg 130-150-170 lóra.
Adblue-val.
Mindenki akit kérdeztem magas olajfogyasztást említett.
Ez rohadtul nem kedvez a bébifókáknak.
Dehogy, igénytelenebb a lítium akku töltése mint bármi másé, csak a túl nagy áramot nem szereti, meg a túl nagy feszültséget.
Illetve több cella esetén ballanszolni kell a cellákat, hogy egyik cella feszültsége se lehessen több a megengedettnél.
Ólom akku esetén nem gond ha kicsit túltöltődik, de itt azonnal károsodik, ezért van erre szükség.
Ha vennél egy ÚJ dízel Ducato-t, az még so-so. Na de húszéves, szarrá kopott, füstokádó, Euro_0-ás szarok végtelenségig történő életben tartásáról volt szó. Ezt nagyon nem kéne engedni.
Faszom bogyó,nem a liberálnáci bébifókamentő attitűd miatt fognak megszeretni.
Hogyahalálba lenne jobb a bolygónak ha egy ducato 2,3multijet 8-10 liter dízel fogyasztással jár el,addig a ram promaster 3,6 literes V6 pentastar 13-14 MPG mérföld/gallon.Emberi mértékegységre leszámítva benzinből 16,8 l/100km.
És ugyanaz a ducato kaszni.
Így szerintem rohadjanak meg a bébifókák.
nem kell érteni
bele kell tenni és menni
jelentős súlycsökkentésca lítium akku és kutva sokan beketették már
eddig nem tudok olyat aki alatt elsült volna
bár nem minden fajta lítiumos cucc ég hevesen
Akkor sem értem a dolgot: a Li-ion akksit speciális karakterisztika (időfüggvény) szerint kell(ene) tölteni, a sima fesszabályzó meg nyomja a 14,4-et ha köll, ha nem....
Azt, hogy "köcsögvagy" azt tudjuk, a füstokádó dízeleket meg így 2021 táján hagyni kéne békességben kimúlni. Nem kell javíttatni őket, kínlódni velük, és akkor a bébifókák is újra életre kaphatnak.
Nya,nem olvasok vissza,sajnos pipitől köcsögvagyokig mindenki telifossa.
Most jó e az interdiesel győrben vagy nem inyektor felújításban?
Bár a TC amikor úgy volt kurvára nyomott egy érdi céget.
Persze, mert a Zemberek a gyári japán első szerelésű Yuasák miatt azt hitték, az a tuti... ezért minden pénzt megadtak az EU-ban készült hamisítványokért...
Nekem mondod, pestinek, hogy merre folyik a Lánc-híd? Szted a 550 ccm-es boxer hengereket mekkora erő fordítja át? Betolni is csak 4.-ben lehet, alatta blokkol Motorfék is akkora van, hogy mikor a sor4 haverokkal kanyargászunk, ők fékeznek, nekem elég elcsukni a gázt
Éppen tehetsz. A Lítium vas foszfát akkuk feszültség szintjei pont egybe esnek az ólomsavassal, csak a régi nem túl pontos és kíméletes feszültségszabályzókkal lehet nem lesz olyan tartós, meg esetleg kigyullad ahogy Levi is írta, mert az ólmos az csak simán pezseg kicsit tőle, a lítium meg tönkremegy.
Az újabb töltésvezérlők pedig nem töltögetik feleslegesen az akkukat, pontosabb a működése, ezeket jobban szereti a lítiumos akku.
Rajta is hagyhatod, de szerintem tök fölösleges: én most töltöttem fel a motor akksiját (legutóbb 3 hete volt) és félóra alatt végzett vele (800mA.rel). Havonta kb. ennyi merülése van a kis Yuasának , én fölöslegesnek érzem, hogy egy bekapcsolt elektromos készülék (fogyasztás, veszélyek, stb.) egész télen ott legyen rajta.
Én rátettem időzítőre ami hetente beindítja egy óra töltésre.
Aztán vettem Lidl-s automata töltőt abban van direkt olyan állás amikor rajta hagyhatod egész télen.
Eddig bevált, és nem drága.
Ezt pont te mondod a fillérbaszó?
A lítiumos indító akkuk nem szeretik a hideget, meg a régi feszültségszabályzókat.
A sima savas akku meg pont ebben jó, hogy igénytelen ezekkel szemben.
Amit ki tudja mikor savaztak fel a gyárban.
Meg ugye milyen jó volt hogy némi karbantartással ki lehetett tolni az akku élettartamát, ez ugye nem bót senkinek.
Lehet venni, látod, webshopban 2 perc alatt találtam... motoros boltokban meg valszeg azért nem látod ezeket, mert a NÉP nem ilyeneket keres... ott 10-ért akarnak venni motorba valót, ez meg 40. Meg aztán ezeket a márkákat nem ismeri senki, pont ezeért, mert ez nem a köznépnek készül... megkérdel egy átlagos motorost, hogy milyen akksit szeretne, Vartát, Boscht, Yuasát 10-ért, vagy (általa sosem hallott) Genisyst 40-ért, szted mit fog mondani?
És hogy mi a tököd más? Sztem nem sok, csak a technológia, a kivitelezés, meg az anyagminőség
A másik hogy ezeknél a régebbi jobb.
Az új 2,3.ast 120 ló helyett fujják meg 130-150-170 lóra.
Adblue-val.
Mindenki akit kérdeztem magas olajfogyasztást említett.
Ez rohadtul nem kedvez a bébifókáknak.
Illetve több cella esetén ballanszolni kell a cellákat, hogy egyik cella feszültsége se lehessen több a megengedettnél.
Ólom akku esetén nem gond ha kicsit túltöltődik, de itt azonnal károsodik, ezért van erre szükség.
Hogyahalálba lenne jobb a bolygónak ha egy ducato 2,3multijet 8-10 liter dízel fogyasztással jár el,addig a ram promaster 3,6 literes V6 pentastar 13-14 MPG mérföld/gallon.Emberi mértékegységre leszámítva benzinből 16,8 l/100km.
És ugyanaz a ducato kaszni.
Így szerintem rohadjanak meg a bébifókák.
bele kell tenni és menni
jelentős súlycsökkentésca lítium akku és kutva sokan beketették már
eddig nem tudok olyat aki alatt elsült volna
bár nem minden fajta lítiumos cucc ég hevesen
vajaki shido vagy ilyesmi nevű
Most jó e az interdiesel győrben vagy nem inyektor felújításban?
Bár a TC amikor úgy volt kurvára nyomott egy érdi céget.
Nekem mondod, pestinek, hogy merre folyik a Lánc-híd? Szted a 550 ccm-es boxer hengereket mekkora erő fordítja át? Betolni is csak 4.-ben lehet, alatta blokkol
Nem a Lidl-s töltő a legveszélyesebb a műhelyemben
Az újabb töltésvezérlők pedig nem töltögetik feleslegesen az akkukat, pontosabb a működése, ezeket jobban szereti a lítiumos akku.
Aztán vettem Lidl-s automata töltőt abban van direkt olyan állás amikor rajta hagyhatod egész télen.
Eddig bevált, és nem drága.
A lítiumos indító akkuk nem szeretik a hideget, meg a régi feszültségszabályzókat.
A sima savas akku meg pont ebben jó, hogy igénytelen ezekkel szemben.
Meg ugye milyen jó volt hogy némi karbantartással ki lehetett tolni az akku élettartamát, ez ugye nem bót senkinek.
a mostani 12es meg 32
a 10 ezres hoki akku meg se tudta forgatni az lc4 főtengelyét 1 naposan
És hogy mi a tököd más? Sztem nem sok, csak a technológia, a kivitelezés, meg az anyagminőség
1-1.évet bírt
a yuasa meg vagy 3 éve működik
a husky-ba meg csak a yuasa tudott akkora indítót