A színe nekem sem iszonyú, sőt nagyonis szándékos választás volt: a majdnem fapad, krómdíszeket nélkülöző ZEN felszereltség (csak erre mertem benevezni - picike folyószámlahitelből) kizárólag ebben a színben néz ki jól, minden másban baromi snassz. De tényleg!
A krómdíszes, elöl-hátul C-alakú menetfényekkel felszerelt, bőrüléses / digitklímás / alufelnis / kulcsnélküli indítós INTENS-nek több szín is jól áll. Az akkor 800k-val lett volna hosszabb - szóval elérhetetlen távolságban volt még akciósan is.
Biztosan nem ilyen szépek a számok... új autóra mindig kedvezmények vannak. Az új korszerűbb, a tied kifutott model, ez is ront az áron. Meg eleve aki új ilyen Renyót akar, az azt is vesz, nem a tiédet venné meg "használtként" (szted) alig kevesebbért... annyira azért nem kapós a típus.
1.6-os Vitarákat 3 évesen lazán el lehetett adni beszer áron, ez tény, sajna, és elbasztam a lehetőséget... most kell eladnom 6 évesen 400 bukóval de ez csak privát szerencsém, mert az emberek annyira hülyék, hogy ennyit is megadnak érte Fogadnék, hogy a Cliónál nem így megy.
Jelenleg ugyanazt a típust, színt és felszereltséget (Clio TCE100 Zen + ködlámpa + kanyarfényszórók + teljes értékű pótkerék + sötétített hátsó ablakok + tolatóradar, + a legdrágább metálfényezés ), kerek 5,5 milláért lehetne megvenni (de már csak 100-ról 90LE-re butított motorral és benzines részecskeszűrővel ), amiért én 4.059.000,- rossz (és egyre romló) magyar forintot adtam ki. Igaz, az autóbeszámításnál átkúrtak vagy 200 ezerrel, de hidd el, hogy még bőven jók vagyunk!
Hogyne lenne. Folyamatosan csökken az értéke, amíg nálad van... egyszer ez mindenképp jelentkezik a buxádon. Ha máskor nem, majd akkor, mikor átveszi a MÉH kilóra, és neked meg másikat kell venned
Pont a magnumomé volt szarabb mert abban szerintem csak én cseréltem olajat míg a prémiumot olyantól vettem aki előírás szerint cserélte újkora óta mondjuk szervizben így az olaj nem is mindig volt a belevaló, pl. ugyanazt az olajat tették a diffibe is mint a váltóba csak hát abba 80W-140-es kellett volna így mikor megvettem 770000km-el már búgott a diffi amit olajcserével és adalékokkal sikerült lecsendesítenem elfogadhatóra és 1150000-el adtam el és még nem esett szét.
Hát a pecó biztos jobb annak még mindig felfelé megy az ára összességében (mert rövid távon most zuhant vagy 5%-ot az elmúlt március óta) Egy A8 meg csak lefelé megy, olyan autót sajna nem tudunk használni, aminek felfelé megy az ára idővel
Te leszel az új ingatlanmágnás alfa? Nekem is néznem kellene valamit most már tényleg, lett új meló amit Veszprémből is tudok csinálni pesti fizetésért teljesen király ahogy eddig kinéz a dolog
Ne cseréld!
Rajtad kívül szerintem elég sokan szakemberekre bízzunk ezt.
Te meg járj úgy ahogy szeretnél!
Ilyen egyszerű.
Csak engedd már el, mert unalmas a hülyességed!
Hát ez az, én sem gondoltam hogy félreértés volt. Jött egy harmadik személy aki szerint az volt. 320 ezer, lefutott egy dizelnél? Majd a duplájánál, talán.
A krómdíszes, elöl-hátul C-alakú menetfényekkel felszerelt, bőrüléses / digitklímás / alufelnis / kulcsnélküli indítós INTENS-nek több szín is jól áll. Az akkor 800k-val lett volna hosszabb - szóval elérhetetlen távolságban volt még akciósan is.
buzi fórum
nézegesd
1.6-os Vitarákat 3 évesen lazán el lehetett adni beszer áron, ez tény, sajna, és elbasztam a lehetőséget... most kell eladnom 6 évesen 400 bukóval
Hajrá!
Autót meg lehet venni később is.
Rajtad kívül szerintem elég sokan szakemberekre bízzunk ezt.
Te meg járj úgy ahogy szeretnél!
Ilyen egyszerű.
Csak engedd már el, mert unalmas a hülyességed!
Nem is volt.
Bízom benne, hogy nem is lesz komolyabb, mert most nincs is töltény cserélni.
Pecó lett helyette.