Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha leszbenne 4-6-800ezer mint azokban a pd-kben akkor ez is okádni fogja a füstöt.
Mi ez, e90 N-es motorral? Lassan ebben is be fogja dobni hogy dobd ki a dpf-et. Ritka hogy 300ezret eléri a gyári
Viszont addig tényleg fasza a bmw motor, aztán lehet kidobni a kukába. Végülis már így is többet bírt mint amire tervezték azt a bicikli láncos vezérlést
indításkor nincs az a régi dízel ami ne füstölne jobban
olyan 4-5 éve mondta egy ismerős tervező hogy akkoriban agyaltak az audinál hogy az indítás utáni pár másodperces füstöt mivel lehetne megszüntetni, egész komoly tervezés volt motor ügyben miatta
az hogy nem fekete még nem jeleni azt hogy tiszta mint a hegyi levegő, csak azt hogy olyan kis korom szemcsék hogy nem tapad le csak a tüdőben......
Oszt mekkora a bankszámlád most?
Na ez sem volt még beindítva ezzel a csővel, vagy csak kamu dupla kipufogó vak fele
Már ki van fizetve!
a gyári gáz általában kidobós ha bármi baja van, már az ósdi reduktoros időkben se lehetett kapni hozzá semmit
de nem ez a fő gond hanem az hogy a kocsi nem a gázhoz van tervezve aztán mindig mókolni kell
pl tartáy is egy mankó kerekes kocsiba tök kicsike
simán ki lehetne hozni 7-800km távot is a gázból ha lenne 50l körüli hely
pl nekem alul van a pótkerék a toyotán oda egész nagy is elférne
De nagy lett az arcod, hogy ott áll a részletre vett új benzines renyó Menj ki, fotózd már be ide a kipufogód végét... megnézném, mennyire kormos. Az enyém ilyen, ez 14 éves, katalizátoros, koromszűrős BMW, 220 ekm-el... semennyire se füstöl (nem fóccvágen PDTDIHDCRI )
Ez a csak ami kell az ugy volt hogy egy komplett stinkron egy fogaskerek es kettonek csak a szinkrongyűrűi lettek cserelve,es a difi csapagyain kivul minden.
Meg majd megy.bele xado.
Valamiért a legtöbb gyártó mégsem veszi komolyan az LPG-t, pedig a széndioxid kibocsájtás is kedvezőbb vele. Csak a Renault Clio, a Dacia Sandero és a Duster kapható minimális felárért gyári gázrendszerrel is. (A Renault 300 ezret, a Dacia mindössze 150 ezret kér a kettős üzemért).
nekem a fos 23 éves asztra jobb füst értéket mutat mint a te új 3000km futott 0éves autód
gázon nem csak a gyári értéket hozza ezer évesen hanem sokkal jobbat

amúgy be kell tiltani minden 5 évesnél idősebb kocsit, a gazdaság egyből letérdelne
Na hát én úgy jártam a váltóval hogy inkább kifizettem volna ha mindent kicserél, de ő csak azt cserélte ami “rossz” ezért én 2x szedtem le a váltót. Nem volt öröm és móka... 120ezerért. Mindig tanul az ember, szerencsére már van ismerős, jóbarát akivel együtt szedjük szét.
Én beoltatom magamat COVID ellen, téged meg beoltatlak veszettség ellen.
Maraggy te,te félsz.
#maraggyotthon, fasznak kell kujtorogni!
Burundiban se kene lerobbanni.
Erdélyben még hagyján, ott szót értesz, van Unix, szereznek De Albániában, vagy Boszniában a Teth, vagy Zelengora környékén para ha beszarik
Én inkább az euro 2-nél jobb, fiatalabb besorolású benzineseket tiltanám ki mindenhonnan, de legalábbis egy extra adót vetnék ki ami évente az autó eurotax árának felelne meg leginkább Kalocsáról mert a tulajaik nem bírnak magukkal és ez káros a környezetükre, de .
Ez nem kívánságműsor,Grétáért es a bébifókákért viszem a renyot.
Phaszt!
Azt csak a Fletónak adom oda, persze ha szépen kéri!
Én meg simán elvenném a renyódat..................csakazérti mert mért ne.
Euro 4 alatt mindet kivonnám a forgalomból, az Euro 4-esek közül pedig azokat, amelyek nem tudják - jelen állapotukban - hozni a gyári légszennyezés értékeket.

Mindenki az új autók kibocsájtásával baszakszik, pedig nem azokkal van a gond, hanem a kopott, régi xarokkal. Főleg hogy nálunk is 15 év a gépjárműpark ÁTLAGOS életkora.
Ezért is csináltuk saját kézzel a váltószerelést.
Aszongya 60+afa a szétszedés.Utána majd kiderül mi rossz.
Naigen,általában minden rossz és a vége 3 kiló.
Mi szétkaptuk,és tényleg csak a rosszakat kicserélve megállt 150-ből.
Amúgy nemgáz,csak 110e egy komplett porlasztó.
Az euro3-as kamionok már egyáltalán nem füstölnek, a hulladék 22 éves daf-ok sem füstölnek 2 milla fölötti km-rel, mondjuk a 3 hasonló korú merci az igen, azok tényleg szarok bár mennek még mint állat.
A 20 éves az legalább euro3-as.