Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délre készülj nyáron, hagyd a picsába a sógorokat
Most még, aztán tavasztól meg majd pislognak, mint hal a szatyorban.
És igénytelenebb lettél?
Kumbayara szavazok
Nekem igen.... eltelt 23 év
Na szoval,szar ausztriaban vagyvminden tuti es kumbaya?
https://www.facebook.com/12325...

Ez meg az autópálya...Nekik is tesztelni kell, ez Olaszországba van Tirol felé. 50 km dugó és káosz a határon a teszteléssel...
Nagyon profi és gyors tesztutcánk van. Az egy hatalmas nagy logisztikai parkban van. Korábban kamionok álltak a területen, most két forgalmi sávban egy ideiglenes épületbe mennek be az autók, ki sem kell szállni, leveszik a mintát és mész ki a másik oldalon az épületből. Mire hazaérsz, meg is kapod az eredményt SMS-ben. De mehetsz a háziorvosodhoz, tesztelnek a gyógyszertárakban, de pl a nagyobb cégeknél is mint pl nálunk, minden nap. Vannak a sétálóutcán is ilyen teszt pontok, ahol lehet teszteltetni. Mindenhol be kell viszont elötte regisztrálni és kívánhatsz időpontot egy bizonyos idősavban. Pl ha a hétvégén síelni akarsz, akkor kérsz idöpontot szombat reggel mondjuk 8-9 között és akkor egész hétvégére él a teszted. Akinek munkához kell, az meg ugye hétközbe...
Köszi!

Hol és hogyan tudnak az emberek tömegesen, és azonnal tesztet csináltatni? Mármint akinek menni kell / menni akar valahová?
Mondjuk a déli lejtésű pályákon már kevés a hó, mégis tömeg van :-)
Szar itt :-)
Tirolban is nyitva vannak a sípályák...napi sok-sok ezer eurós veszteséget termelve, a helyieknek (mondjuk mi hálásak vagyunk érte). De a sípályákhoz tartozó vendéglátás zárva, ahogy minden más vendéglátás is. Kötelező az FFP2 maszk , távolságtartás és 48 óránál nem öregebb teszt. Tirol corona mutációs övezet, ezért pl Németországba nem engednek be Tirol felől senkit, csak azokat az ingázókat akik stratégiailag fontos ágazatokban dolgoznak, mint pl egészségügy. Ausztria más tartományaiba szintén csak 48 óránál nem öregebb teszttel lehet menni. Ausztriába külföldről érkezőknek kötelezö a friss teszt vagy karantén. A kereskedelmet és iskolákat megnyitották múlt hétfőn, a vendéglátás mindenhol zárva továbbra is, turizmus egy szál sem...Én személy szerint élvezem nagyon.
nem sok típus van amiből ennyit eladtak, szóval csak nem lehetett olyan szar......
én evvel úgy vagyok hogy ha 20 évvel ezelőtt jó volt akkor most is jó, nem változott az igényem
Azért jól fogalmazott... kocsit... ló meg húzhatja mert az astrat azért csak erős jóindulattal lehet autónak hívni
teljesen fasza ez az f astra
nem szeretek autózni szóval se az x6 se egy musztáng se a fene tudja mi kocsi nem hozna lázba ha menni kell vele, így ami most van az is jó bárhová, aztán ilyen alacsony költségvetésű úgy se lesz több
amúgy nekem eddig ez f astra ülés a legkényelmesebb a 123as merci után
Azt se tudtam, mi van... megyek szépen körbe, kicsit jobbra álló fejjel, mert folyamatosan nézem, nehogy valami barom bejöjjön elém, fél szemmel meg előre, nehogy ráfussak valakire - oszt' egy csatt, azt se tudtam, honnan jött Egy ismert helyi barom volt, egy 15 éves szakadt Jettában. Át akart vágni balra, mert előtte ment 2 teherautó, gondolta, így leelőzi őket. Én meg a két teher előtt mentem, engem nem látott.
Kiflibe tört a szara, sajna nem lett semmi baja a csókának - egy hét múlva már egy másik Jettával láttam, de ugyanazzal a rendszámmal
Nem ajudibéjemwémerga?
Vagy a csakjappánmertnemkellszerelnicsakmegy?
Esetlegamiautónk?
ha jönne valami jótündér féle és azt mondja kapok egy olyan kocsit amit akarok akkor az enyém astrát kérném vadi újba
meg is lenne az utolsó kocsim mert kibírna 25 évet, én meg annyit nem
Biztos hogy nem mindegyik hamis
A baj hogy a drága helyen is bele tudsz szaladni hamisba amikor a 0-30as olaj olyan sűrű, hogy kiesik a flakonból és nem kifolyik
Olcsóbban hamisítanak.....
Fingom sincs, de az van a dobozokban amit megszokott az ember mindig olyan a színe állaga illata... remélhetőleg nem a ruszkiknál címkézték meg csomagolták.
Én nem értem hogy honnan szerzik ilyen olcsón az olajat, mindegyik hasonló webshop, vagy hogy miért tudja ilyen olcsón adni. Oké, nem kell nagy személyzet, meg a kötelezők mintha rendes boltként üzemelnének.
De mondjuk a 7100 10-60 kerül 15600-ba, míg unix vagy bárdi 19000 fölött. Mondjuk posta hozzájön és nekem már nem is éri meg, mert az unix kihozza szinte azonnal. Na de akkor is érthetetlen.