Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van annyi fideszes hogy elfogyjon a kínai vakcina - vagy ti sem bíztok a vezéretek szavában?
érdekes.... az előbb még azt írtad, hogy a kínai olcsóbb és hogy ha a nyugatit vennék, akkor az lenne a támadás, hogy herdálják a pénzt.... nem vagy te szoci? túl gyorsan váltasz
444!!!! Az ellenzék most nem az ára miatt támadja, hanem azt mondják, ellenőrizetlen és az oroszt is... először el kéne dönteni, mit hazudnak, aztán konzekvensnek lenni Nyilván a mi nagyjaink is keresgélnek a biznyiszen (a lélegeztetőkön is csak csurrant valamicske ) de ez van... pfízer meg astra nincs, mert azt viszik az usákokhoz meg izráhelbe
Nem tarkólövéssel fenyegetnek, hanem oltási igazolvánnyal. Én egyébként alig várom hogy sorra kerüljek, az oroszt is elfogadom, de a kínait azt nem engedem beadatni magamnak.
Amíg nem fenyegetnek tarkólövéssel én addig be nem oltarom magam.
A legdrágább a kínai, ráadásul kiszámíthatatlan, hogy mi van benne. Ezzel oltassa be magát a 2/3-nyi fideszes szavazó, szerintem bőven jutni fog nekik:
https://444.hu/2021/02/11/50-m...
Ez a vérfasszopó is ügyes!
Óriási! Bogyó haverjai lázítanak a kínai oltás ellen Eddig az volt a bajuk, hogy nincs oltóanyag... most meg ragaszkodnak a nyugatihoz... árnyalja a képet, hogy fletó visszakozott kicsit, mert nyugaton is oltanak a kínaival
Persze ha O1G ragaszkodott volna a nyugati vakcicához, akkor meg azt hajtogatnák, hogy Orbán herdálja az adófizetők pénzét a drágára, mikor ott az olcsó orosz és kínai... nagy egerek ezek
akkor ezt a kört inkábbkihagyom
De ha Zolikától veszed,ő szívesen leszop a matrac helyett
minden esetre kiszállt belőle ha nem is vidáman
Jelen multikultúrális és többrétű ideológia alapján szerveződött ellenzékünket "összefosás"-nak nevezni - ez teccik! találó, megjegyzem
https://www.origo.hu/auto/2021... a fasznak hajt ilyen takony úton...
Ua.
Qssss.
Ua.
Nekem monnyuk nem.mindegy, de naponta többször elsorolnám.neki az aznapi lopások tényét
Nekem mindegy hogy bogyo a meregtől pukkad meg mert marad vitya, vagy azert mert nyer az osszefosas, es az ő rablasukhoz mosolyogva kell kussban megpukkadnia.
Olyat amin a dereka se fáj, és lesz rajta hangosbemondo amin tudja szidni.a kormányt
marad a királyunk még pár évig akkor tud majd venni új motort is
Nem.baj, bogyó.birja