vanak akik urizálnak aztán minden nap behajtogatják az ágyneműtartóba az ágyneműt. Azért kell inkább az ágyrácsos cucc, mert akkor ilyet nem kell csinálni
van egy kárpitos cimbim segítettem már rajt annyit hozni-vinni ezt azt hol varrógépet, hol alkatrészt, hol anyagot stb. panaszkodtam a 1000 ezres kókusz matracomra azt mondta csinál nekem egy fasza rugóssat, szoktak tőle megrendelni 15 a munkadíj rajta azt mondta ingyen megcsinálja nekem csak az anyagot vegyem meg hozzá leírja mi kell
Na szóval az anyagköltség jött ki 80 ezer ft-ra azt ez még tavaly előtt volt
Tudod erről az a véleményem, hogy ez egy újgazdagoknak való termék... Ultimate Professional Gold High Tech 50 cm vastag, 8 rétegű, tenyésztett Koala seggszőrzetével kitömve
Aki felizgul ettől, hogy ő mekkora prémiumban alszik, az adjon érte 3 kilát
nem lehetetlen
de amelyik részen fetrengek ott recseg-ropog a rugó ott ahol nem szoktam ott még nem ropog
aztán lehet csak azért mert ott a szivacs is harciasabb még
úgy gondolom ez a kanapé max 5 év lesz és ki lehet dobni a picsába, +100pénzért meg lehetett volna rakni bele gumi habot és kb 15-20 évig bírta volna
a kanapénk ami nem túl idős már szemmel láthatólag összébb ment a rugó ahol a nagy seggem nyomja, eltörni szerintem sosem fog, bár ropog mint a kurvaanyja de mivel összeül teljesen nem fog eltörni, max elkopni ahol összeér de az sok-sok év
de már látszik hogy szar........
de sehol sem csinálnak normális cuccot szóval evvel együtt kell élni, vagy gagyi szivacs vagy gagyi rugó között lehetett választani
én sosem voltam gazdag, csak okos, szóval csináltattam egy normális erős ágykeretet és lett bele fasza matrac, előtte volt egy rövid ideig nem fasza habszivacs de az nagyon szar volt
úgy tűnik nem mindenki csak a haszonra hajt
biztos vannak különbségek, meg az elmúlt 15 évben fejlesztés is lehetett, de akkor mindenki azt mondta a rugós nekem nem lesz jó
mint írtam még az is aki nem árult kókuszosat
Na szóval az anyagköltség jött ki 80 ezer ft-ra azt ez még tavaly előtt volt
Így nem kell
Aki felizgul ettől, hogy ő mekkora prémiumban alszik, az adjon érte 3 kilát
amúgy egy rozsdamentes keretre kellene csináltatni rendes matracot az lenne csak a tuti örökélet, csak nincs itthon avi cucc
de amelyik részen fetrengek ott recseg-ropog a rugó ott ahol nem szoktam ott még nem ropog
aztán lehet csak azért mert ott a szivacs is harciasabb még
úgy gondolom ez a kanapé max 5 év lesz és ki lehet dobni a picsába, +100pénzért meg lehetett volna rakni bele gumi habot és kb 15-20 évig bírta volna
de már látszik hogy szar........
de sehol sem csinálnak normális cuccot szóval evvel együtt kell élni, vagy gagyi szivacs vagy gagyi rugó között lehetett választani
biztos vannak különbségek, meg az elmúlt 15 évben fejlesztés is lehetett, de akkor mindenki azt mondta a rugós nekem nem lesz jó
mint írtam még az is aki nem árult kókuszosat