Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MEG IS VÁLASZOLTAD A KÉRDÉSEDET
Osztrák rendelkezéseket láttad mostanában?
https://hu.wikipedia.org/wiki/BioNTech
Kis olvasnivaló. A matekban járatosak levonhatnak következtetéseket.
Nagy dolog, de nem ez volt a kérdés, hanem ez: az EU-ban elfogadják-e az oltási igazolványon feltüntetett (de az EU-ban nem engedélyezett, nem jóváhagyott) kínai és orosz vakcinákat a védettség szempontjából? Mert egyébként baxhatjuk.....
MÁR DÓGOZNAK A TEJJES EURÓPAI RENDSZEREN ÍGY BENNE LESZ 1 ADATBÁZISBAN MINDEN IGAZOLVÁNYOS MANUS
Igen, azt hiszem hogy pár hónap múlva ez lesz - ugyan mi értelme volna egyébként az oltási igazolványnak?
Mi az hogy "továbbra sem fogsz", talán van már ilyen érvényben? Te tényleg azt hiszed hogy csak azzal lehet majd utazni?
AZTÁN TÉGED KI VENNE MEG
Reggel óta "süt" a Nap, cseppnyi felhő nincsen, csak az bsssza az orrom , miért nincs már meleg?? Jóvannnna! Tudom. Még csak február közepe van. Ilyenkor hol van a kiszabott"globális felmelegedés" ??
Igazából nem hiszem, hogy a kínai drágább lenne - de Bogyó linkje ezt mutatja... na ugyan, ki hazudik? valszeg mind
El tudok képzelni olyat, hogy a kínai olcsóbb ugyan, de mire átjut az import cégen, már többe kerül - ilyet láttunk már és fogunk is még.
Adja isten hogy te a pfizertől is katatón legyél,és akkor már megérte hogy nem linkelsz több 444-et.
némelyik nő agya egész komoly pénzeket érne hiszen sosem használta még
Szerinted mit adnának érte?
Bőven rajta lennél az eladandók listáján
Ebben az egészben az a csodálatos, hogy legalább hülyéket nem kell venni, van Magyarországon is bőven! Szerintem még el is adhatnánk belőle!!
egy vírus nem tűnik el addig amíg nem tudja átadni az egyik szervezet a másiknak
influenza is köztünk van télen nyárin csak nyáron annyi a fertőzés lerolyása hogy fáj a torkod (hideg sör miatt)
vafy kicsut gyengébb vagy ( egy átmulatott éjszaka miatt)
vagy hasonló olyan egyhe dolog hogy sok esetben észre se venni
Na igen: de ha mindenkiben lesz elegendő antitest, akkor a nátha szintjén fog csak megbetegíteni, nem fogunk belehalni. Ezt mondták.....
Ja és megmondták a virus életünk része lesz sose fog eltünni végleg. Még ha a baloldal ugy gondolja se.....
Kérdezd meg a szakembereket.
Szerintem ez másrol szol, nem.a nyájimmunitásrol
Na de ha elérjük a vakcinázás jóvoltából a nyájimmunitást, akkor a vírus el fog tűnni, nem (R<<1) ? Szóval minek kellene fél év múlva ismét oltani?
Ja, még valami: szerintem az oltási igazolványon feltüntetett - az EU által nem jóváhagyott - kínai vakcinát az EU nem fogja elfogadni, tehát azzal továbbra sem fogsz nyugatra utazgatni.
Egyik se fog elfogyni. Illetve igen, mert már most átoltásrol kezdenek dumálni, hogy vélhetöen hat honap mulva meg kell ismételni a védettség miatt
Egyébként meg amíg a vakcina beadása előtt alá KELL írnod egy papírt hogy a Te kérésedre és FELELŐSSÉGEDRE oltanak be (tehát sem a kínai vakcinát engedélyező kormány, sem a gyártó nem tehető felelőssé az esetleges mellékhatásokért anyagilag) addig oltassa be magát a kínai kotyvalékkal a fideszes szavazótábor. Szíjjártó "virológus" ajánlásával.