Nagy dolog, de nem ez volt a kérdés, hanem ez: az EU-ban elfogadják-e az oltási igazolványon feltüntetett (de az EU-ban nem engedélyezett, nem jóváhagyott) kínai és orosz vakcinákat a védettség szempontjából? Mert egyébként baxhatjuk.....
Reggel óta "süt" a Nap, cseppnyi felhő nincsen, csak az bsssza az orrom , miért nincs már meleg?? Jóvannnna! Tudom. Még csak február közepe van. Ilyenkor hol van a kiszabott"globális felmelegedés" ??
Igazából nem hiszem, hogy a kínai drágább lenne - de Bogyó linkje ezt mutatja... na ugyan, ki hazudik? valszeg mind
El tudok képzelni olyat, hogy a kínai olcsóbb ugyan, de mire átjut az import cégen, már többe kerül - ilyet láttunk már és fogunk is még.
egy vírus nem tűnik el addig amíg nem tudja átadni az egyik szervezet a másiknak
influenza is köztünk van télen nyárin csak nyáron annyi a fertőzés lerolyása hogy fáj a torkod (hideg sör miatt)
vafy kicsut gyengébb vagy ( egy átmulatott éjszaka miatt)
vagy hasonló olyan egyhe dolog hogy sok esetben észre se venni
Ja, még valami: szerintem az oltási igazolványon feltüntetett - az EU által nem jóváhagyott - kínai vakcinát az EU nem fogja elfogadni, tehát azzal továbbra sem fogsz nyugatra utazgatni.
Egyébként meg amíg a vakcina beadása előtt alá KELL írnod egy papírt hogy a Te kérésedre és FELELŐSSÉGEDRE oltanak be (tehát sem a kínai vakcinát engedélyező kormány, sem a gyártó nem tehető felelőssé az esetleges mellékhatásokért anyagilag) addig oltassa be magát a kínai kotyvalékkal a fideszes szavazótábor. Szíjjártó "virológus" ajánlásával.
Kis olvasnivaló. A matekban járatosak levonhatnak következtetéseket.
El tudok képzelni olyat, hogy a kínai olcsóbb ugyan, de mire átjut az import cégen, már többe kerül - ilyet láttunk már
influenza is köztünk van télen nyárin csak nyáron annyi a fertőzés lerolyása hogy fáj a torkod (hideg sör miatt)
vafy kicsut gyengébb vagy ( egy átmulatott éjszaka miatt)
vagy hasonló olyan egyhe dolog hogy sok esetben észre se venni
Szerintem ez másrol szol, nem.a nyájimmunitásrol