nem is egyszerre terveztem, a következő körben
szerencsém van mert nem kedvelem az embereket, teljesen jól elvagyok itthon egyedül is de áprilisban kezdődik a peca szezon és addig jó lenne ha ezt a kijárási buziskodást megszüntetnék hogy tudjak éjjel a csatorna parton aludni
hát én addig nem oltok amíg el nem kapom ezt a szart, ha belehalok azért nem ha nem lesz szarabb mint az influenza azért nem
ha rútul beszopom a kórt akkor elgondolkozok rajta
épp most állítottam be a vérnyomásom, néha belevert a 150-be is aztán 2 hét kúra után ismét 135 körüli lett
nekem a propolisz nagyon bevált, másnak nem ajánlom mert gyorsan elfogyna, és geciszar csinálni
Jóvanna, te emlegetted... dehát vagytok így sokan 50 felett. 55 éves haveromnak is magas 2 éve, bár most jól be lett állítva 140 köré. Másik szintén, pedig az alig 50+, de elég túlsúlyos. Népbetegség lett, és persze kiváló biznyisz a gyógyszergyártóknak
Azok tizenéves képek. Szerzett szívbajok és nagyon magas vérnyomás - rengeteg gyógyszer ellenére is. De szerintem ez az én bajom, nem tartozik a fórumra.
Hát én is ezen agyalok már hetek óta.Ezért is reménykedem a holnapi tesztben,tünetek alapján megcsíptem,de hát függ attól is hogy a statisztika mit igényel.
kezdem is unni őket, lehet leveszem a hirdetést
szerencsém van mert nem kedvelem az embereket, teljesen jól elvagyok itthon egyedül is de áprilisban kezdődik a peca szezon és addig jó lenne ha ezt a kijárási buziskodást megszüntetnék hogy tudjak éjjel a csatorna parton aludni
kinai hamis vakcinával
ha rútul beszopom a kórt akkor elgondolkozok rajta
nekem a propolisz nagyon bevált, másnak nem ajánlom mert gyorsan elfogyna, és geciszar csinálni