Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszta szivas az eladas.
Akó minek vették?
nem vitték még el a motort, nézegetik, tetszik is nekik de sokallják az árát
kezdem is unni őket, lehet leveszem a hirdetést
Mi van a pecakocsival?
Furcsa hogy amikor rágyújtasz ez nem jut eszedbe.
De hát a csatorna partján sem találkozol senkivel. Maximum a TEK egyenruháját viselő emberekkel....
Na, éppen ezt szeretném elkerülni: az egy héten belül kb. a biztos halál a statisztikában.
nem is egyszerre terveztem, a következő körben
szerencsém van mert nem kedvelem az embereket, teljesen jól elvagyok itthon egyedül is de áprilisban kezdődik a peca szezon és addig jó lenne ha ezt a kijárási buziskodást megszüntetnék hogy tudjak éjjel a csatorna parton aludni
Amugy van lélegeztető bőven, vett neked is viktor Balra is meg jobbra is jut az ágyadnál
Amugy üzleti út hogy van? Mitől lesz üzleti és hogy jutok vissza? Vagy be a másik országba.......
De az legalább tervezhető.
Akkor jövőre leoltanak
kinai hamis vakcinával
legfeljebb az visz el
Na, ugyanilyet kaptam ma (decemberben regisztráltam, de mailben nem igazolták vissza, csak most, postai levélben): https://telex.hu/belfold/2021/...
Én is úgy tudom - ezért is nem oltanak csak gyógyulás után 3 hónappal.
Ha beteg vagy, és ráoltanak, az a legszarabb... hogy mé, azt nem tudom, de ezt írják...
hát én addig nem oltok amíg el nem kapom ezt a szart, ha belehalok azért nem ha nem lesz szarabb mint az influenza azért nem
ha rútul beszopom a kórt akkor elgondolkozok rajta
Nem elég hogy kommenista liberálnáci?
épp most állítottam be a vérnyomásom, néha belevert a 150-be is aztán 2 hét kúra után ismét 135 körüli lett
nekem a propolisz nagyon bevált, másnak nem ajánlom mert gyorsan elfogyna, és geciszar csinálni
Te leszel a kísérleti egerünk.
Mióta Fidesz van? Ejnye...
Jóvanna, te emlegetted... dehát vagytok így sokan 50 felett. 55 éves haveromnak is magas 2 éve, bár most jól be lett állítva 140 köré. Másik szintén, pedig az alig 50+, de elég túlsúlyos. Népbetegség lett, és persze kiváló biznyisz a gyógyszergyártóknak
Ja, meg az elmúlt 10 évben felszedtem több mint tíz (inkább tizenöt) kilót.....
Azok tizenéves képek. Szerzett szívbajok és nagyon magas vérnyomás - rengeteg gyógyszer ellenére is. De szerintem ez az én bajom, nem tartozik a fórumra.
Hát én is ezen agyalok már hetek óta.Ezért is reménykedem a holnapi tesztben,tünetek alapján megcsíptem,de hát függ attól is hogy a statisztika mit igényel.