Nem-e? 5M üzletért megölik egymást.... pedig a 130m is zsebpénz nekik amúgy ennek a rsz-nek ez lesz a vége.... ha Viktorral bármi történik, ezek a kutyák egymást tépik szét úgyhogy Isten éltesse a királyt, mert ha ezek bele kezdenek, nekünk nagyon rossz lesz....
én kb egy órát fetrengtem a boltban a minta matracokon mire kitaláltam a tutit
végül nem tudtam dönteni hogy a 2 centi hab vagy a 4 a jobb ezért egyik felén 2 van a másikon 4
így buktam a téli-nyári oldalt, mindkettő nyári lett, aki fázósabb annak kell a téli mert érezhetőbben melegebb a téli fele, ismerősnél teszteltük amikor vette
Igazabol tenyleg jobb,de egy bmw-snek mondhatom,akkoris hisztizve mondja hogy a bmw a tuti.
Jah,es nem memoria,coolvisco,es csak a tetejen van.Alatta meg van par csoda.
De hat,disznok ele gyöngyöt..............
Mert a 25 millás BMW sokkal jobb, mint a fél millás Asztma de ha szted macracban is ekkora különbség van, mit bánom én... Egyszer aludtam ilyem memóriás szaron, másnapra mindenem fájt, pedig nem vagyok kényes. Hiszek abban, hogy az ember az egyedfejlődés 2 millió éve alatt elvolt a földön fekve, akkor most is meglesz 8 rétegű matrac nélkül. A gerincünk tudja, mi jó neki...
Én szeretem a minőséget, meg is fizetem. De azt nem bírom, mikor hülyének néznek Ha lenne 1 MFt-os matrac, valaki azt is megvenné - mert jobb, mint a 320 ezres
Volt divat a vízágy is, meg a memória hab is, mindkettő Szuper Egészséges Világ Újdonság volt, aztán csak rájöttek a népek, hogy egy faszság
https://www.origo.hu/itthon/20...
végül nem tudtam dönteni hogy a 2 centi hab vagy a 4 a jobb ezért egyik felén 2 van a másikon 4
így buktam a téli-nyári oldalt, mindkettő nyári lett, aki fázósabb annak kell a téli mert érezhetőbben melegebb a téli fele, ismerősnél teszteltük amikor vette
:-)
Jah,es nem memoria,coolvisco,es csak a tetejen van.Alatta meg van par csoda.
De hat,disznok ele gyöngyöt..............
Volt divat a vízágy is, meg a memória hab is, mindkettő Szuper Egészséges Világ Újdonság volt, aztán csak rájöttek a népek, hogy egy faszság
Amugy adom,pont ez a velemenyem a bmw-rol.