Én azért szeretem sokkal jobban a kicsit, mert egyrészt jobban kézre áll, másrészt teljesen fém és edzett üveg - pár leejtést már kibírt, bírja a tanktáskában a rázkódást is. A nagyobbik, 10"-os Lenovo (Miix 320) meg egy hitvány, nyeklős műanyag szar. Hiába erősebb a hardware, (4 GB RAM/ 128 GB tárhely) mint a kicsi (2/64GB-os), mégsem érződik gyorsabbnak. A windows meg nálam alap, kell hogy a fotós progijaim menjenek terepen, vagy motoros túrákon is. Ja, a kicsi a fotós táskámban is elfér.
azt kell megvenni amiben a legtöbb ram van aztán hátha kibír az is 4-5 évet
sógornak filmeket nézni van youtube-letöltötteket, nem tudok róla hogy bármi baja lenne
Ugyan, minek újítanák fel? A multkor mondtad, ugy sincs bele se orvos, se ápoló. Én lebontatnám a picsába. Ki kell iratni valami jó kis tendert, amit a LöLö megnyer, aztán jó pénzért elturja a f@xba.
A teljes ökoszisztéma android, igazabol mi pad 4 lenne, de az nem b20 eu, es csak miui 9 fut, a miui-t megszoktam, csak nem jonnek ki iden a mi pad5-el. A huawei t3 meg igy 5-6 ev utan szarakodik az akku, most osszetortem a kijelzot, es allandoan teli memorist ir ki, meg belassul, jobb lenne egy uj.
A kicsit én is szoktam vinni motoros túrákra - esténként még a fotókat is arra töltöm rá a fényképezőgépről. Mivel windowsos, így a RAW-képkonverter progi is megy rajta.
amúgy az ájfónos tablett miért nem tetszik?
gyereknek van telefn-tablett-laptop de a tablett 10x annyit van használva mint a többi
az almás laptop éves szinten ki van nyitva 3x
Nem tudok segíteni, én 2 db windowsos tabletet használok. (Illetve az újabbik az csak a fiókban rohad - kényelmetlenül nagy a 10"-os az ágyban olvasgatni).
nyakörv volt az első kör, avval se mentünk semmire sem
pedig a bull is makacs volt de kb 3 nap alatt megtanult laza pórázzal sétálni
még a buzi tacskó is egy pár nap alatt szépen ment, de ez a kis görcs nem megy
De abba akkor beletartozik, hogy ki akarjuk-e tartani a cigányokat? Akarunk-e kötelezően sírni bármely történelmi esemény miatt? Akarjuk-e a buzikat kiengedni az utcára felvonulni?
Mert tudod, ha ezeket pl. végigkérdezzük, meglesz az 50%+1 fő...
Ma van a rozsdaboglya nap
De alza, kicsomagolt/visszaküldött 136e ert.
Szoval lehet samsung S6 10,8 lesz.
A 8as .érez kb 5-6 éves gyerekeknek van vásárolja hogy a youtube azon menjen ne az anyuci telefonja merüljön
Lehet marad az öreg kecske mi pad4.
Ja, meg e-book.
(Mert csak arra használom.)
sógornak filmeket nézni van youtube-letöltötteket, nem tudok róla hogy bármi baja lenne
igazabol media fogyasztas, meg azon tervezem le a turautvonalakat.
gyereknek van telefn-tablett-laptop de a tablett 10x annyit van használva mint a többi
az almás laptop éves szinten ki van nyitva 3x
pedig a bull is makacs volt de kb 3 nap alatt megtanult laza pórázzal sétálni
még a buzi tacskó is egy pár nap alatt szépen ment, de ez a kis görcs nem megy
Mert tudod, ha ezeket pl. végigkérdezzük, meglesz az 50%+1 fő...