Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pipi már az USA-ban is garázdálkodik?!

https://index.hu/kulfold/2021/...
Csak pozitívan ini. Még a kakán is mindig a csomót keresed.
ha a 600 forintos olajból 2 ezer forintost csinálnak akkor egy filléres festék már mit számít?
a fűtőolajos időkből úgy is maradt sok festék
lusta vagyok megkeresni de a youtube fent van mekkora tételben hamisítják akár hordószám is a hologramos matrica sem akadály
mondjuk a motulban van illat anyag is de úgy gondolom ezt se lehet nehéz utánozni
Az szokott, az 5100 meg sárga.
Ja, mert akkor nem tudják hamisítani?
Ha piros a 7100 akkor nagy eséllyel nem kamu.
Esetleg o1g fan lesz.
Gombnyomásra.
Az kivancsiva tesz hogy elpatkol vagy szivosabb szattyan. Es tuleli a vakcinat?
Milyen jól tettem, hogy a zasszonyt lebeszéltem de Bogyó_bá lasssan bekerül a körbe
Nameg az eü dolgozokat.
Legalább nem fogaznak
Akkor a telefonoddal irányítani tudod majd az embereket, lehet rá tudsz venni valakit némi orális szexre, bár még csak a 80 felettieket oltják
Edzett vagyok, ott a rozsdaboglya.
Magas a kockázat
Az 5g kapcsolja be a nanocsippeket az oltasban........ Basszus, 5g a telefonmban is van............ Es kinai.
Hmmmm.....van köztük hozzáértö is.......akkor most neki higyjek vagy egy stresszes láncdohányosnak
Ehhez nagyban közrejátszik a nikotin is.Lehet nem szívnád x éve akkor te sem csak maszatolni tudnál vele.
B.B.L!

Büdös Balos Libsi!
Meglásd, hamarosan a pina is felejtős lesz....
Hatodik éve nem szívom, már rohadtul érzem máson aki bagózik. Pina, pia, pöri marad, a bagó felejtős.
a sprinterbe nem engedem a cigizést, a patrolba meg be sem ülhetnek
A kocsiban minden beszivja a szagukat.
Az bassza az agyam, mikor melózunk egy olyan gyárban v építkezésen, ahol tilos benn szívni és a bagós munkatársaim lelépnek óránként háromszor a dohányzóhelyre, mi meg közben oldjuk meg úgy a szerelést, ahogy tanultuk, mert ők cigizni vannak.
Mikor meg olyan a hely , hogy nem tiltják, akkor meg mindegyik emelőgépet teleszarják cigicsikkel.
még ha csak ott szívnák, távol a faszba, egy szava nem lenne senkinek