Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attol függ mihez
Lassan jön a 2in1 majd a 3in1
Azt mondják, a legfőbb előnye, hogy egy adag is elég belőle.....
Mit tudtok az új orosz vakcináról? Novicsok, vagy mi a fene a neve.....
Mindenkinek IS!
Mindenkinek válaszol...
Pipi elszabadult......................áhhhh.......................már nem is futom át.
Ne csodálkozz ha így van. Munkásszálló nem az a hely amitől kedvet kap a nő.
ezt láthattam én is valamikor Bár nyílván egy megbukott üzemet filmeztek a "nav" osok. Hány ilyen üzem lehet szerte a világban
én már lentebb adtam nekem ebből már csak a pöri maradt
az mégis csak a jobbik rossz
szerintem igen
ja látványnak jó egy ilyen , legalább a gyereknek is havat mutatni én a mátráig megyek érte. De legfeljebb 2 napnál többet itt nem lehet mit csinálni
Be lehet jó fűteni a kandallóba, kártyázni meg inni. Mert botorkáljon kint a faszom a hidegben
meg a kormány a vállalkozóknak minden hónapban átutalja a kieső bevételt azt se felejtsd hozzátenni.
a feleségednek viszont folyamatosan csak úgy csapkod az autók között, hol egy nagy audi, hol egy tojota, ha egyik sem akkor meg egy új konyha
mondja ezt az akinek egy kimkó robogó a motorja
azért rakjátok be a fagyasztóba egy napra nézzétek meg mi a reakció
Láttam én már itt jutubon igen nagy üzemeket "csomagolni"
mer egy béna f.sz vagy Te képes vagy egy autót a körforgalomba is összetörni, pedig az pont a biztonságért találták ki
M43TUB19
316i de a nagyobbik 4 hengeres benyás 1.9 es egész pontosan 1895 ccm.
Nem 320i-d van?!
Nekem sincs csak egy öreg rozzant 316.
Én bizony rákattintottam és most iszonyú mázlistának érzem magam hogy nincs autóm
Nekem eszembe nem jutott druszám linkjére kattintani.
B+, micsoda hír! Ez komoly érdeklődésre tarthat számot a felnőtt magyar lakosság körében! Na ezért jó indexet olvasni!