Már beoltottak vele millió embert, milyen vizsgálatot akarsz még? Hogy milyen mellékhatásai lesznek 2 év múlva, azt meg nem lehet tudni - ahogy egyik másiknál se.
Ha nekünk is oltódni kell, ezt választjuk.
A hőszivattyúkat nem tudom, de a napelemek között már 20 éves garancia is van! És itt nem szokott az lenni, hogy a garancia egy előírt, de érvényesíthetetlen apróbetüs.
A legnagyobb oltásellenes, vírustagadó és alternatív valóságban elő faszok a vendéglátós (volt) ismerőseim...Szóval nem véletlen lehet, hogy öket szopatják a legjobban...
Egy nagyon hasznos jelenséget létrehozott azért ez a járvány...már nem kell keresned a hülyéket az ismerőseid között. Önként jelentkeznek, feltartott kézzel :-)
Az én munkahelyem például bírja egyelőre a gyűrődést, de a bevételek észrevehetően visszaestek, így a dolgozók jövedelme (nem az alapfizetése) is vagy 10%-ot csökkent (megszűnt a forgalomfüggő premizálás). Ha ehhez hozzá adod az inflácót, van az 15-18% csökkenés is....
Amúgy sem értem, hisz minden kínában készül. Hogy is van? Ami nem kínai az hamisítvány.
A bogyó új autójának a 80%-a Kínából jön erre meg itt hisztizik két ampulla miatt.
Ha nekünk is oltódni kell, ezt választjuk.
A gyakorlat más mint a te elméleted.
Pont neked magyarázzam?! A gyártó MEGOLDANI akarja a garanciális problémákat, a kereskedő meg MEGÚSZNI.
A bogyó új autójának a 80%-a Kínából jön erre meg itt hisztizik két ampulla miatt.