Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tapasztalatot Látod berki is mit kinllódik a puzsérral Mind a kettő közszereplő és nagy nyílvánosság előtt történt a vélt vagy valós sérelem A puzsérnak elég volt annyit mondani, hogy ez nem állítás volt amit mondott, hanem az ő véleménye a vélemény meg mindenkin számára szabad a bíróság meg bekaphatja
En beazonosithato vagyok, atilla is.
viszont az allitasa nem igaz.
ragalmaz es becsuletserto, egy nem kosszereplo serelmere.
Flfogtad a 3. embert. Az a kulcs.
buta vagy ha így gondolod.
Ne folytasd,csak még jobban belekeveredsz.Az első nyer,a második az első aki vesztett.
de mi a nyílvánvaló? Kettőtökben az egyetlen nyílvánvaló, hogy mindenki számára beazonosíthatatlanok vagytok
Van egy Attila debrecenből, meg egy zoli gödöllőről, de ezek az információk se nem nyílvánvalóak, se nem biztosak
Az Atilla is lehet, hogy pista és nem debrecenbőlcsak püspökladányból, de meg l,ehetsz móni gödről, nem gödöllőről Most akkor ki jelent fel kit, főleg miért
És ha igaz?
A díjazás is nyerés !
Főleg harminc csajból te kis csacsi !
Marsra szállás 21.50-kor !
Élőben !
Nézzétek ti is ,hátha okosabbak lesztek !
Bár...
Tudom,azt már mondtad ,bár érdekes a dolog,mert akkor azt mondtad hogy második lettél a homokozóvödörlábú szépségversenyen,nem első.
Te buziztál itt már sok embert barom !
Akkor jelentsenek fel?
Buzi !
Ja. Mar ha az a szamar szamar, es nem pipi.
Biztos?
Felhívom Viktort ,hogy megrágalmaztad az anyukáját és jelentsen fel !
Meg még több millió embert...
Hjujjj de primitív ez a Zoli
Nem erted, ha azt allitom hogy a feleseged egy szamarral szexel azert ha pert indit o akkor nyerne.
Dáma vagyok !
Te meg úgy kompletten, egész testi valódban egy pöcs vagy.
Butaaaaaaa
Neked nincs pöcsöd...bigucid van már csak...
Persze !
Zolika álomvilágban él
Olyan buta mint a picsa !
Én is okos vagyok mint ő ,de nekem feladatom van !
Éreztetnem kell veletek ,hogy nem vagytok senkik...itt sem !
Pedig aki a neten sem tud király lenni ,az ultra gáz
Itt vagy te pl !
Gipszeltetnéd a bigádat ,de ahhoz hogy a gipsz rögzítsen tartás kell !
A te bigád egyrészt picike ,másrészt nincs tartása...mert nem áll fel már !
Nem kell megköszönnöd hogy visszarántottalak a valóságba....
szerintem ilyen a világon nincs Ha leírom, hogy orbán viktornaak meg a qrva annyját ez is teljesen helyénvaló
A pöcsöm is szép. Hasonlítotok egymásra.
Ja, viszont nyilvanvalo hazudozast nem lehet, siman inditok jogi lepeseket, nem en, anyam.
Nezz utana.
Tulajdonképpen követhetnéd a példáját....
szerintem ilyenért nem lehet s zólásszabadság van és vélemény nyílánítás szabadsága azt küldök el a büdös picsába akit akarok ki jelent fel kit? zotya pipifaxot? Asszem az ügyészség összepisálná magát a röhögéstől vádat nem emelne az tuti