Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi lett volna más agyatlan
Minden más betegséget központilag eltöröltek
Vagy kovid, vagy semmi Te még a kontinensen vagy?
Amúgy elvileg a pcr teszt sem a mindenható covid ellenes fegyver,ahogy a szlovákoszoknál is be lett harangozva.
De azé keress csak hasonló nyavalyát,hátha.
Ó, dehogynem. Hisz a teszt eredmény is ezt mutaja. Azóta is azt kutatom hogy melyik betegség tünete még a szaglás és ízlelés vesztés, de mindenhol azt olvasom hogy a covid.
Íz- és szaglásvesztés csak a coviddal jár. Amúgy meg a maszkviselés egyik járulékos előnye, hogy az influenza és az egyéb xarok ellen is véd - talán még jobban, mint a koronavírus ellen.
Az fel sem merült hogy nem covid volt?
Köszönöm. Igazából az asszony már jól van, három napig volt rottyon aztán hiphop elmúlt a láz a fejfájás, lényegébe minden nyűgje, én nem voltam lázas így igazán szarúl sem éreztem magam.
Kawa,a kedvenced beoltatta magat.

https://koronavirus.gov.hu/cik...
A who most pont azt nyilatkozta hogy aki tünetmentes az nem fertőz. Beszélnek összevissza.
Szerintem nem,ti mind tudjtok IS a MINDENT,megvezetni LEHETETLEN.
Ez nem szerencse,túlélőösztön.
Mindenesetre jobbulást kívánok mindkettőtöknek!
Haaaat, itt sokmindenki volt ilyen helyzetben mint ti és nekik is negatív lett. Azt mondták már késő.
Azt sem értem hogy lehet az hogy csak addig fertőzöl amig nincsenek tűnetek, köhögsz göthölsz de nem vagy fertőző
Pont azt szokták mondani hogy amikor már tünetmentes vagy a teszt még akkor is kimutatja. Egy hét telt el, az ízeket szagokat még nem érzem, száraz köhögés van a fejem már nem fáj folyamatosan,az asszonynak láz, fejfájás köhögés izületi fájdalmak stb, ő előbb vokt beteg és rosszabbul érezte magát.
Kell az oltás, megmondták.
Már állitják hogy az afrikai mutáns leszarja az oltást. A mi.életünkben már igy fog maradni, vagy harminc évig elhuzzák ezt a virus mizériát.
A filmekben látott jövő itt van, a gépezet indulni látszik.
Nem lehet hogy későn csinálták a tesztet ? Kabaré az egész.
Nekem is van közvetett ismerősöm aki az oltás után lett beteg, a második oltás után és őt pfizerrel oltották mert aszisztens háziorvosnál.
Inkább legyek beteg 5-6napig mint hogy beoltsanak.
Lölőnek még fel kell vásárolnia a vendéglátóipart, aztán lehet csak nyitás.
ja tegnap este hivatalosan bejelentették, hogy ide ért a 3-ik hullám
Az első kettő között hagytak legalább egy nyári szünetet Most a tavaszi beígért nagy újranyitások elmaradnak Szerintem ha elhúzzák még egy fél évet a vendéglátó helyek minimum 50 %-a sosem fog kinyitni Asszem játszóházba se kell már vinni a gyereket, mire kinyithat az a 10%-k ami még talpon marad addigra felnő a gyerek
aztán baszhassuk mi ha oltatjuk magunkat hiszen jönnek az új mutánsok és jönnek a vírus válság újabb hullámai Ha ilyen ütemben tolják a szart lassan lehagyják a Való világot asszem az most VV10-nél tart
március áprilisban mindenki álló fasszal várta, hogy legyen ellenszer. Ha akkor előálltak volna valamivel egymást taposták volna érte az emberek Miután teljesen szétbaszták a gazdaságot és nagy nehezen elkészültek párhuzamban a vakcinák lassan törvényt kell rá alkotni, hogy be lehessen adatni Teljesen befolyásolhatóak vagyunk azt csinálnak velünk amit akarnak
Hát én akkor sem tartottam tőle mint ahogy most sem. Ez a töketlenkedés viszont marhára nem tetszik.
Exitált
Ez elég gyenge gépnek néz ki. Ha jól látom a cop érték 4.3 a legjobb seer pedig 6.1? Amivel én fűtök klíma annak a scop értéke 4.6, seer pedig 8.5 És nem 11.000 euró hanem csak 250eFt. Jól lehúznak titeket ott kint
Tök jó tavaly márciusban, mikor megjelent a balhé, mindenki rettegett tőle, most meg mindenki el akarja kapni Hogy mekkora birkák a Zemberek Jobban tartanak az oltástól, mint a betegségtől tiszta virológus lett már mindenki IS
Konkrétumokat még nem tudok, annyit tudok hogy böszme magas láza lett és rosszúl lett.
De mi történt a beoltott ismerősöddel? Mi baja lett?!