Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég még az orosz ellen prüszkölt a baloldal
Ez mindegyiknél így van.
Amúgy meg a kínai, az a klasszikus oltóanyag. Ennél alakulsz a legkisebb eséllyel FIDESZ szavazóvá
Pfizzer és az Orosz a legmodernebb, és ezekkel oltottak a legtöbbet. Többit annyira nem követem, van még ugyan ilyen hatásmechanizmusú. Ezek valamelyikéből lenne jó kapni, de ha más nincs a kínai is jó.
En a zoknihátit akarom miniszterelnoknek.
Ingyen lesz a xanax.
Nekem sem az !
Mi a párommal milliomosok vagyunk ,nincs anyagi gondunk és nem is lesz !
Viszont ami zavar minket az az ,hogy nincs nyitva semmi szinte !
Nem lehet elmenni egy várba ,beülni ebédelni .
Itthon van mindenünk szerencsére ,így nagy nehezen kibírjuk a wellness hiányát is !
Bár a jakuzziba beleborult egy kis pezsgő este
Tényleg...ittatok már 24k arany poros pezsgőt ?
Ok...hülye kérdés volt...bocsi
Szegény anyósomat 18 éve temettük el.
A Hadházy ekkortól a haverom:
uram Isten ettől értelmesebbek már nincsenek a baloldalon Elég hitvány a választék. Hadháziba a tv-s székházas brékelése után szerettél bele vagy már előtte is szimpi volt
Bogyó mindenképp jól jár: anyósa eltűnik, 5 milliója meg megmarad
postás, rendőr, tűzoltó ebből nem vesz észre semmit mert neki nem is változott semmi. A nyugdíjasnak is megy a nyugdíj neki sem feltűnő Mindenki másnak igen
De bogyó csak a bal felébe kahassa az ótást. Jobbik ódala nincs.
Már nem igy van egy pár éve.....pont emiatt......
A cégvezetö teljes vagyonával, a kft meg öt milláig
az még rosszabb feri őszintén hülye, az a másik kettő csak megélhetési politikus Az anyjukat 2 Ft-ért, de nyugi, ha oda kerülnek, a tiedet is
Ezt a valsagot magyarazod mar egy eve.
Pffffff.......kibaszott szinvonalas mindkettö
Egyik az autovezetéshez is tökhülye a másik meg félkegyelmü és ezek alkalmasak az ország vezetésére
Még fleto is nagyságrendekkel jobb, pedig annál nincs lejebb
Persze mert ott van a feneketlen csupor mezbe oltott szirupos kánaán.
úgy a népesség 70%-a
a maradék 30 meg majd a 4-5 hullámtól a másik 70%-k miatt
Benne van a nevében: KORLÁTOLT... mint te Akkor felel az ügyvezető a teljes vagyonával, ha bűncselekményt állapítanak meg. Azért vannak hajléktalanok nevén nagyjaink cégei Bogyó kinevezi anyósát, a k. mama még örül is, milyen rendes vejkója van, hogy ráíratja a cégét!
én várom a 6-ik hullámot szerintem novemberre itt lesz lesz sok minden szaré-hugyé , kormányválság nem lesz Hiszen még a múlt héten is azt mondták, hogy a foglalkoztatottság már meg is haladta a 2019-es vírus válság előtti szintet Ahol meg az emberek jól élnek mert dolgoznak és sokat keresnek nem váltják le a kormányt. Válságba sem kerül mert ezerrel pörög a gazdaság a statisztikai adatok szerint
Most ezt a Gábortól vagy a Mónitól kérdezed?
Ja, csak nem AZT a kínai vakcinát vettük meg, amivel már egymillió embert beoltottak....
Tévedsz: KariGerire és Hadházyra.
De hiszen a fórum virológus azt mondta mind jó hatékony és megbízható.
A Gábor az igazi neved !
Mónika pedig a művész neved !
Mikor végez a szerelmed a bútorboltban ?
ó, te, királyfi, te még hiszel a mesékben?
Nem Gábor? Mondtam hogy zagyválsz össze-vissza.
Bogyó csak miferinkre hallgat az az őszinte, hiteles vezetője