Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos nem jött össze, negatív lett a pcr tesztem. Érdekes a dolog, mert az asszony és én is betegek vagyunk, eltérő tüneteink vannak viszont egyértelműek. Az összes covid tünetet produkáljuk ketten együtt, fosás hányás kivételével, de az elvileg ritka is. Szóval a statisztika úgy tűnik most covid csökkenést kell hogy produkáljon.
Tegnapelött egy ismerősöm megkapta az astra zeneca-t, tegnap már kórházban volt.
A lényeg hogy a fórum virológus szerint mind biztonságos.
Neki van olaja meg gáza, nektek meg rezsi Szilárdotok :-) Mekkora szerencsétek van :-)
Putyinnal siman csak joban lenni jo, teszem hozza a tavolsag novekedeseve kisebb a kenyszer.
De amig kozel van.
Ezért jó jóba lenni Putyin elvtárssal. Nálunk nincs vezetékes gáz.
Az arany olcsóbb :-)
Ezt nálunk gyártják, tudtommal 11.000 Euróról indul, szerelés nélkül és csak maga a hőszivattyú.
https://gebr-amann.at/assets/f...
Nálunk pellet kazán van, meg padlófűtés. Teljesen jó, fillérekből van melegvíz és meleg lakás...
Na jó, nálunk szigetelésből nincs hiány. Már már túlságosan is szigetelt minden.
Nekik nincs annyi vízük
Mar megint udvaroltok egymásnak?
Nem hiszem,neki nincs ilyen stílusa mint neked.Neki teljesen más a szóhasználata,civilizált és nem olyan alpári mint te.
Anyukád a pondró max !
Kettőből kettő rossz.
Tipikus,elfogy az ész jön az alpári stílus.Gyenge kis pondró vagy te.
NEM LEHET Ő SZŐKE
Nem baj...a tényeken sajnos nem változtat !
Na kussolj !
Megkezdődött a leszállás...
Tájékozott vagy majom fasz témában.
Akkor ollózd ki te is légyszíves ahol le van írva hogy a bunkók fogalmaznak így!Mert hogy fogalmaztam,írtam,de jelen esetben nem beszéltem.Szóval ismét pontatlan a megfogalmazásod.
másik oldalra szerelték a fékkart a paripa egyébként automata
Te szerintem valamelyik majom faszán leszel tetű....
kösz na belenézek de remélem nem lökik ki a pályáról
Arra akartam utalni ,hogy a bunkók beszélnek így !
De te szépen kiollóztad hogy hivatalosan vagy bunkó...gratulálok !
De melyik kifutót keresed majd?
Én sem kapok,csak nagy duma van.
lebuktál gábor inkább menekülj