Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Strandszépségversenyt nyertem !
Én szép vagyok !
Te meg egy kis tűzoltó utánzat !
Ha jogász a felesége ,akkor pontosan tudja hogy hülyeségeket beszélsz !
Mint ahogy olvastam ,ezt le is írta !
Azért ment el ,mert nem ide való !
Nem csodálom....
Előbb megvárom a te csoffadt képed.
közel 200 négyzetméteren fentrengünk milyen faszom hasznos helyről beszélsz Így is inkább felezni kéne ezt a kibaxot házat
Az egész aula garázs lenne akkor is nagy lenne ez a szar. De hát ez volt olcsó abban az időben 1,5 lakotelepi lakás ára
Dehogy, viszont bena az sm rendszere, a foldalon siman megjelennek azok nevei akiket tiltasz, egymas utan.
Meg neked amubanak is leesik hogy egymassal, vagyis sajat magaval beszelget.
Amugy az Alfa kollega volt annyir eszleny hogy rakerdezett a jogtudos felesegere meg e lehet fogni ragalmazasert furumon. Miattam nem, de ugye volt beszolasa anyam miatt igen, mivel o nem forumos.
Na akkortol tunt el.
Te ne hombározzál !
Mutasd magad nethuszár !
Egy kábszeres néprajzos.....
Miután már van biztonsági szelep a tartályon.
Persze
Egy szó jut eszembe.Hombár.
A fogyatékosok után sok a kedvezmény...
De te buta, te akkor sem meg most sem érted hogy az az elrendezés ahogy nálatok van, elveszi a hasznos helyet a garázs. Ugyanígy a házból nyílhatna ha a garázs a ház mellett lenne, egy féltetővel
Ja, meg a masikra aki meg nem dontotte el milyen nemű.
most akkor mégis olvasod
A Kérődző Némberre gondolsz?
Azert az ultragáz hogy a ratyiribi meg itt van.
Es pasikent nonek vallja magat.
Őt szerinted ki alkalmazná?????
Senki nem hülye
Honnantól? Nyócezertől egyesbe?
fordítva van alkalmazottat nem tud miből tartani
Ezek nem Alfák !
Ezek az alja...
akkor még egyszer leírom a másik hab-os szégyennek is akkor érte el azt a sebességet. Most pont ugyanazt a faszságot leírtad mint a komád. Senki nem beszélt arról, hogy a fordulatnak bármi köze van a ram air.-hez annyit mondtam onnantól basz oda. Bazmeg levi fent van már a HAB-on???
Asszem még 10-iknek be fér szerintem elkövettem azt a hibát, hogy nem tettem fel Holnap rteggel pótolom majd emlékeztessetek már rá nehogy véletlenül elfelejtcsem
MÉ NEM VÁLOGACC A TÁRSASÁGÁBÓL MIND ALFÁNAK NÉZ KI
MEG AKINEK IT BESZÓL ESETLEG BENÉZNEK MEÓZNI BÍRJA E A BŐR A TAPÉTAVÁGÓT