Nagy szám?Az nálad mit jelent? Mert hogy szó nem volt ilyenről, annyi volt a kijelentés hogy nem olyan alpári mint te. De mivel neked nehezen megy az értelmezés, így elmondom hogy nem ő tér el az átlagtól hanem te ezzel az alpári otromba stílussal.
Én is gondoltam rá, hogy gründolni kéne valami egyszemélyes Kft.-t (tevékenység nélkül).
Felvenni a 10 millát, aztán jövőre csődbe menni. Ha jól tévedek, akkor csak a törzstőke (5 millió Ft?) erejéig tudnák behajtani rajtam, nem?
Végre lehetne új motorom - állami támogatásból....
Azonnal kezdem a törlesztést, nem tartok igényt a halasztásra. Tudnék enélkül is beruházni, de ha már van és a támogatott pályázatokba nem férek bele a stat létszám.okán legalább ezt kihasználom.
ja a sok szerencsétlennel felvetetik a 10 millát, hogy majd rá ér kifizetni. Lesz biztos olyan is, amikor el kell kezdeni csengetni a törlesztőt az esetleg tudja. A többségnek inge gatyája rá fog menni
kopogtatnak ott is a bajok Szomszéd havert évek óta nem látam csak amikor valamelyik lakásomnál abalakot cserélt odaért a megrendelésekben(kb. fél év)
Most látom a ház előtt a nagydobozt minden nap egész jól elbeszélgetünk. Neki most futottak ki a melói most érte magát utol fél év lemaradásából. Ő most élvezi ezt a helyzetet, hogy végre otthon lehet Mert, hogy csak éppen csurran-csöppen a megrendelés most. Aztán nehogy sokáig élvezze az otthonlétet munka hiányában
Nem érted, hogy nincs Fáj a fogad? Kovid
Eltört a lábad? Egyértelmű a kovid mellékhatása
Ezért el sem látják
Nincs orvosi ellátás , csak orvosi bérrendezés van
Nem csak azzal jár. És a coviddal sem mindig.
Persze ettől még lehet valós COVID mellett negatív teszt, főleg ha nem ért hozzá aki mintát vett, vagy épp nem olyan tesztet használt ami az adott fázisban képes kimutatni.
evvel csak az a baj hogy az ember legyint egyet mert ugyan kinek hiányzik az étterem meg a kocsma, meg majd nem nyaralunk hanem inkább veszünk egy nagy tévét meg netflixet és elvagyunk
itt az a baj hogy aki ezekben dolgizrak lófasz pénzük nincs, és egy pincér nem feltétlen alkalmas kőműves segédnek
aztán ha nincs pénz nincs új ruha cipő stb vásárlás sem meg még egy csomó minden így aki azokat árulja kevesebb a zseton, mivel kevesebb a bevétel kevesebb dolgozó kell, így ők sem fognak költeni szinte semmire és még nagyobb a baj
nálunk annyi a szerencse hogy a csok megpörgette az építőipart és emiatt az a rész egyenlőre nem állt le
mert ha nem lett volna kb az első körben az kspta volna a legnagyobb cumit, hiszen ha nincs pénz nen kell festeni a lakást meg új garázst építeni.....
amikor megfázok sosem szoktam érezni se ízeket se szagokat Na akkor zabálom a hűtőből azokat a megmaradt szarokat amit egyébként nem ennék meg
Ilyenkor pl. a pikk szalámit sajnálnám zabálni 2 pofára úgysem érzem
Felvenni a 10 millát, aztán jövőre csődbe menni. Ha jól tévedek, akkor csak a törzstőke (5 millió Ft?) erejéig tudnák behajtani rajtam, nem?
Végre lehetne új motorom - állami támogatásból....
Most látom a ház előtt a nagydobozt minden nap egész jól elbeszélgetünk.
Eltört a lábad?
Ezért el sem látják
Nincs orvosi ellátás
Persze ettől még lehet valós COVID mellett negatív teszt, főleg ha nem ért hozzá aki mintát vett, vagy épp nem olyan tesztet használt ami az adott fázisban képes kimutatni.
itt az a baj hogy aki ezekben dolgizrak lófasz pénzük nincs, és egy pincér nem feltétlen alkalmas kőműves segédnek
aztán ha nincs pénz nincs új ruha cipő stb vásárlás sem meg még egy csomó minden így aki azokat árulja kevesebb a zseton, mivel kevesebb a bevétel kevesebb dolgozó kell, így ők sem fognak költeni szinte semmire és még nagyobb a baj
nálunk annyi a szerencse hogy a csok megpörgette az építőipart és emiatt az a rész egyenlőre nem állt le
mert ha nem lett volna kb az első körben az kspta volna a legnagyobb cumit, hiszen ha nincs pénz nen kell festeni a lakást meg új garázst építeni.....
Ismét egy ékes bizonyítéka az igénytelenségednek. Akkor végülis a saját szarodat is eheted.
Fogfájás?
Nagyszerű.
Ilyenkor pl. a pikk szalámit sajnálnám zabálni 2 pofára úgysem érzem