Faszom, valami hulye kinyffanhatott az M3 mon mert a nullas korforgotol a boltig a szembesav egy nagy kocsifolyam volt. En meg nem tololapos krazzal mentem, a korforgalom utan van csak ket sav, ott tudtam otthagyni a bandat.
Baszki elugrom par helyre, meg a lidlbe, es virusszakertobol vasuti epitesek penzugyi lebonyolitoi lesztek minimum 40 ev tapasztalattal.
Ne csinaljatok ekkor kanyart mert csak pillogok.
Inkabb a forgalomelemzoi szakot vegyetek elo.
Mitol esik le egy orszagos fout atlag sebessége 80 rol 65 re egy kis eso miatt?
Ugy hogy a sebesseghatar 90.
Ugyanez lakott teruleten 40,ahol 80 al szoktak menni.
NEKEM NINCS DE EHEZ A SZINTHEZ MINT KÖRNYEZET MINT MINEK IS NEVEZEM CSAK NEKED KÖLL ENNYI OSKOLA CSAK AZT NEM ÉRTÉM HOGY HOGY AZ EVOLÚCIÓ MÉG NEM NÖVESZTET NEKED MÉG KÉT LÁBAT MERT AZT A SOK ÉSZT AMIT HORDASZ KETŐ NEM BÍRJA EL
Igen...ő igazi Tűzoltó !
Van felesége ,de ha nem lenne ,akkor is nehéz préda . Kevés már az ilyen pasi sajnos .
Ilyen nyomorultak vannak mint ti !
Szerencsére a párom is igazi férfi
... és két " kertész" elveti a nyomvonalon a vasutisin " fümagjàt" aztan ha megjön az esö kikel és màr jàrhatnak is rajta IC-k!
Megtervezni a pàlyàt a felsövezetèket ( az miböl lesz - horgàszdamilbòl- azzal hùzzàk majd a vagonokat?), földmunka, pàlyamunka, logisztika, erögèpek mind jelentèktelen tènyezök...
https://index.hu/belfold/2021/...
Ne csinaljatok ekkor kanyart mert csak pillogok.
Inkabb a forgalomelemzoi szakot vegyetek elo.
Mitol esik le egy orszagos fout atlag sebessége 80 rol 65 re egy kis eso miatt?
Ugy hogy a sebesseghatar 90.
Ugyanez lakott teruleten 40,ahol 80 al szoktak menni.
Nincs vele foglalkozni való !
Titeket kell hogy kezeljelek !
Na...szóval...ki a héten a csaj ?
Van felesége ,de ha nem lenne ,akkor is nehéz préda . Kevés már az ilyen pasi sajnos .
Ilyen nyomorultak vannak mint ti !
Szerencsére a párom is igazi férfi
Nem érsz rá este ?
Nincs kutyám és elvinnélek helyette sétálni
Megtervezni a pàlyàt a felsövezetèket ( az miböl lesz - horgàszdamilbòl- azzal hùzzàk majd a vagonokat?), földmunka, pàlyamunka, logisztika, erögèpek mind jelentèktelen tènyezök...