Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amerikában simán szavazhatott volna a Demokratákra is
Igaz...
Nem tudom, de most rákerestem. A baloldali médiák riogatnak, a jobb oldaliak szerint biztonságos.
Amúgy ez is a hagyományos oltóanyag, a kínainál kicsit kisebb a hatékonysága.
Természetesen ez a reakciója egy buta ,magára és a környezetére is igénytelen embernek !
Szívj el egy cigit ,nézegesd a hiteles alsókategóriás kocsidat közben ,meg egy téglával támaszd ki a lugasod lábát ami alatt áll !
Mára teljesítetted is minden igényedet...
De ne felejts el sírni a neten és hibáztatni másokat ,azért mert egy ilyen szar vagy !
X-man !
Úgysem értik
vészesen most sem bár kezdenek visszafelé esni. Most benyögték a az "őszi" nyitást a tavaszi helyett Át fognak értékelődni a dolgok. A legkisebb pénzű ingatlantulajdonosoknak lesz ár alatt eladó ingatlanja. Akinek van pénze az meg kitartja ennyi
Az jó.
Iksz Elek!
Mindegyiket
De melyiket?
Háááát, én most hallgatok rád: jobbá teszem az életemet.

Kiikszellek.
Célnak lennie kell !
Az ad erőt !
én is elhúzom még egy 30 évet ha holnaptól egy ft-ot sem keresek de nekem nem ez a cél
Értsétek már meg emberek !
Teljesen mindegy nektek ki van kormányon !
Ti egyszerűen alsó rétegnek születettek ,minimális igényekkel !(lehet genetika)
Ha nem így lenne ,már régen nem másokban keresnének a hibákat ,hanem a magatok életét tennétek jobbá !
De ti egyszerűen erre képtelenek vagytok ,inkább a megoldások helyett a kifogásokat keresitek !
Ez az igazság !
Ezt magyarázod már egy éve,de ősszel csak egy picsogásra futotta hogy nem mentek le az ingatlanárak.
Az még nem kizáró ok Mivel a nyugdíjat még mindig veszitek fel utána így az iratai is megvannak simán lehet ügyvezető
hát ez az egy belevaló megnyilvánulása volt ez mondjuk nekem is tetszett
ezt magyarázom neki de tök hülye hozzá
neked is lesznek olcsón eladó bútoraid a beszerzési ár alatt, hogy enni tudjál. Akkor megyek hozzád bevásárolni, addigra remélhetőleg lesz hova rakni
Pofád meg neked van !
Ami olyan mint egy szaros hamutartó !
ezer éve megszűnt már a korlátoltság A Bt-ket leváltotta a kft. A bt-ben minden személyes vagyonoddal feleltél. A kft-nél meg csak a törzstőkével. Aztán ezekből lettek a bogyóféle visszaélések. Felvették a nagy lé t átváltották, karibi nyaralásra, nagy mercire nagy házra meg nyaralóra Aztán hagyták bedölni a céget a cég meg felelt az összes vagyonával akkor még 1,5 millió ft-tal, aminek fele lehetett apport tehát egy levetett zsiguli is. Aztán mondták, hogy tessék ez itt van Mindenki törölhette szemét száját az adóosztályon
Na ennek a gyakorlatnak vetettek véget Felemelték a törzstőkét 3 millára. Azt ezzel még ezt nem oldották meg az ügyvezető felel mindenért. Ha gond van megy kocsi, ház nyaraló. Pont mint annó a bt-nél. Erre egy megoldás van amit kawa 70 is írt. Az alúljáróból összebogarászni valami balfasz hajléktalant. A lényeg, hogy legyen személyije. Kivakarni a szarból, adni rá ruhát azt menni az ügyvédhez. Ha az ügyvéd jó játékos talán nem firtatja a lakcím és az adókártyát mert ez hajléktlanoknak általában nincs. Na ha már Ő az ügyvezető lehet kezdeni a simlit.
Nem akarunk várat venni ,mert hamar megunnánk !
Nincs szükségünk semmilyen befektetésekre ,mert ami van tökéletesen működik !
Még jut adományokra is bőven szerencsére...
Mi van az AstraZeneca-val? Állítólag annak a legtöbb a súlyos mellékhatása, a 65 év alatti krónikus betegeket mégis azzal oltják mostanság...
Ha tényleg gazdag vagy (és nem csak a pofád nagy) akkor VEDD MEG azt a kurva várat, és annyit sétálgathatsz benne, amennyit akarsz. Vegyél példát a Nemzet Gázszerelőjéről: balatoni szállodába szeretne menni? Hát vesz magának egy párat.