ez azért javarészt azért (is) van mert a legtöbb ember mindig magasabbra nyújtózkodik mi t amit el tud érni aztán bánatos hogy nem sikerült
persze ehhez segítséget is kapna a médiától aztán eszi a fene őket hogy nekik miért nincs az ami azoknak a "hitványaknak" igen
Nem értem miért próbáljátok a 320 km-es vasutat összehasonlítani a Marsra küldött űrszondával. Olyanok vagytok mint az a szerencsétlen , aki a módszerválás idejében azt hajtogatta: "Ide nem köll a király, mert a király az nem köll"!! Ti azt hiszitek, hogy ha Ti méltatlankodtok akkor nem fognak lopni?? Az, hogy a Marsot eltalálják, úgy hogy az űrszonda nem ég el a mars gázburokban, azt jelenti, hogy a Földi viszonyok között telibe tudják találni Párizsban pl. a Francia Nemzeti Múzeumot centire pontosan a baloldali szélső ablak közepén és bent robban! fel, a sok a gyarmatokról összelopott rengeteg műkincs között. Egyáltalán az ide írogatóknak a "nyócáltalános" megvan??
nálunk a rendőrök ha tudnak biztonsági őrködnek meg autóvezető oktatók. A tűzoltók fényezőnél vannak besegíteni, a postások vegyesen amit lehet. Van akinek paradicsomosa, uborkása van, van aki csirkézik tojásozik, van amelyik disznózik
csak a vas 100 milla, csakugyan azt hol a francban van a 600 milliárd ft-hoz képest Ini nem vagy túl jó matekból
Ennek megint felét ellopják jó magyar szokás szerint De igen az is lényeg, hogy mennyiből épül fel valami nálunk 20 év múlva hibátlan utat nem találsz nálunk nem az örök életnek készülnek elmondtam már Ha 3 év múlva sem kell még hozzányúlni akkor valamit nagyon elbaxtak Az útkarbantartásokból még egyszer leveszik a nagy lóvét ezért nem lehet minőségi utat csinálni Csak silányat természetesen prémium áron
Postás rendőr nem tudom mit csinál, a tűzoltó dolgozik mellette. Pontosabban, abból él és tartja el a családját. Ha az nincs, hidd el a tűzoltó is szarba van.
az árakat nem tudom de láttam hogy újították fel a ferencváros-soroksár közti részt
iszonyat sok munka volt vele
amúgy szerintem nem az a lényeg hogy mennyibe kerül hanem hogy lesz megcsinálva mert ha még 20 év múlva is hibátlan lesz akkor megérte ennyiért is
a feldolgozott vas ára ilyen 800-1000ft, gondolom nagy tételben sokkal olcsóbb legyen 400ft, egy méter sín kb 50 kiló mivel dupla és 2 pálya akkor méterenként 200 kiló vas, ebben a lefogatás még nincs is benne
váltók, lefogatások nem fővonali sínek stbstb csak a vas 100 milla körüli összeg......
Először azt hittem, hogy Elemes Némber néven Alfa szórakozik itt - de ennek szánalmas a helyesírása, semmi stílusa, és nem is túl okos, és Pipi itt az egyetlen barátja
Pipit meg Alfa is mindig szopatta
Figyelj Elemes! Nem aranypor van benne, hanem vékony lemezkék - de ezt honnan is tudhatnád, csak képen láttad. Egyébként közepes pezsgő, arany nélkül is drágábbakat iszunk
Mondom, hogy olvastam... egyébként sok volt, aki csak részmunkákat végzett - nyilván nem 70 ezren nyomták főállásban... egyébként akit jobban érdekel, utána tud nézni, a NASA elég átlátható (már amit mutatnak belőle )
azt látom 2.892 857 /12= 241000 Ft lenne a 70 ezer ember havi fizetése 4 éven keresztül. Ja és ez bruttó. Ez is csak akkor ha nem számolnák a Plusz anyag és energia költséget. Ott enyi pénz majdnem,hogy alanyi jogon jár nem a názánál Ne higy el mindent
persze ehhez segítséget is kapna a médiától aztán eszi a fene őket hogy nekik miért nincs az ami azoknak a "hitványaknak" igen
a kocsid 2 tonna vas és lényegesebben drágább mint a vas ára....
Ennek megint felét ellopják jó magyar szokás szerint
iszonyat sok munka volt vele
amúgy szerintem nem az a lényeg hogy mennyibe kerül hanem hogy lesz megcsinálva mert ha még 20 év múlva is hibátlan lesz akkor megérte ennyiért is
a feldolgozott vas ára ilyen 800-1000ft, gondolom nagy tételben sokkal olcsóbb legyen 400ft, egy méter sín kb 50 kiló mivel dupla és 2 pálya akkor méterenként 200 kiló vas, ebben a lefogatás még nincs is benne
váltók, lefogatások nem fővonali sínek stbstb csak a vas 100 milla körüli összeg......
Pipit meg Alfa is mindig szopatta
Figyelj Elemes! Nem aranypor van benne, hanem vékony lemezkék - de ezt honnan is tudhatnád, csak képen láttad. Egyébként közepes pezsgő, arany nélkül is drágábbakat iszunk
Még mindi oda jársz?