Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nevében benne van a válasz...mamlasz..
vagy nem leszel többet egészséges
Őt személyesen ismerem !
Buliztunk már sokat együtt ,a párom jó haverja !
De ő aligha tud neked segíteni oltásügyben ...
különen meg elég nagy gáz, hogy 30 év alatt sem értetted meg a gazdasági társasákok mikéntjét
családi vállalkozás 1946-os. Amikor te alakítottad a céged én már gyerekként 3 éve a sajátunkéba dolgoztam
Dodort szoktam nézni.
nem hiszem
Ajánlom neked az “Ázsiába szakadtam” című YouTube -ert !
A kérdéseidre ott találni fogsz megfelelő választ !
ja köcsög NASA
A törzstőke erejéig és a cégvezető teljes vagyonával, ha neki felróható a károkozás, de az mar polgári per
Nem mondod, hogy lopnak?!?
olvastam egy érdekes összehasonlítást:
A Mars project eddig 2,7 milliárd dollásba került. 4 éven át fizettek 70.000 embernek, plusz az anyag és energia költségek. Ennyiből 437.000.000km-re elvittek egy rendkívül összetett szerkezetet.
A Bp-Belgrád vasút 320km-re 2 milliárd dollárba kerül.
Az adatokat nyilván nem ellenőriztem, de a nagyságrend az érdekes.
Melóba hosszú évek óta ingyen oltják aki kéri az influenza ellenit, eddig egyszer sem kértem. Nem nagyon szoktam beteg sem lenni. Viszont vért rendszeresen adok!
Nem lesz kérdés. Be kell oltani. Sokkal több nyűggel fog járni, ha nem teszed. Nem ér annyit, ha csak valaki nem elvből oltás-ellenes - és itt nem hiszem, hogy sok olyan van... inkább csak idióták vannak, akik ebben is párt-preferenciájuk szerint döntenek
Egy szuri oszt' csá, ha egészséges vagy, nem lesz semmi bajod tőle.
Inkább a józan eszemre, már ha éppen nem vagyok bebaszcsizva.
De hát te minden szavát iszod a kormánynak nem? Ne gondolkodj, hallgass a Vezérre!
Tavaly volt négy vagy öt nap mikor semmi szagot, ízt nem éreztem. de azt elég durván mert a kávéskanálnyi sót a számba véve sem éreztem mást, csak roszogott a nyelvemen a só.
... bár jobban belegondolva, neked a homokozó tavaly volt, nekem meg 91 óta van cégem folyamatosan úgyhogy tévedtem
Nem vagyok oltásellenes, és vírustagadó, de még mindig nagyon sok kérdés vetődik fel...
Adasd be nyáron...
A homokozóban szórták rád a többiek még a homokot, mikor az első cégemet csináltam teeeeee.....
Én még nem jelentkeztem oltásért... még mindig fázok tőle.
Én a Fájzert adatom be magamnak ,de olyan Kínai fecskendővel amiben Szputnyik volt !
na ez az A világon bevett szokás