Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont te már lejjebb csak nagyon mehezen
Fogd fel,semmiféle személy és vagyonőri munkát nem végezhetnek,hivatalosan,még mi sem.
Ettöl függetlenül.erösen le van korlátozva mi összeférhetetlen és sok mulik a felettesén
Több havernak is van másodállása a rendőrség mellett
Azt nem szabad, meg mérgez.
én irigyellek benneteket
Ez a lényeg Pipiszan.
tudom,hogy nem vagy elégedett a 6 hely-el de hidd el fox fentébb kerülni
Meg a hitel mentesség is. De föként az elégedettség
Egy a lényeg Ha elégedettek vagytok életvitel, pénz és szabadidő tekintetében, család egészséges akkor jól érzitek magatokat a bőrötökben és ez a lényeg
Az elégedett gondolom.
Te sikhülye vagy, meg még igénytelen is, igy a listád pont semmitse ér
Na köszöntsük az új belépőnket nagy tapssal
2021.01.08 óta nem volt sikeres regisztráció De a tegnapi nappal ismét köszönthetünk egy új belépőt és a mai naptól állományba is helyezem nagy tisztelettel
F.Levente megérett a 10 helyre a H.A.B listán fogadjátok körötökben nagy nagy szeretettel
Háromszoros hurrá!!!!

HAB lista aktuális alakulása 2021.01.08
Tehát a hülyék numero
uno-ja gino (1)
due zoli32 (2)
tre fireblade (3)
quattro F2 (4)
cinque mlas (5)
sei kawa 70 (6)
sette freelac(7)
otto Kérilaci (8)
nove poc (9)
dieci F.Levi (10)
Mai világban ez is ritka......
Cserébe tényleg kényelmes. Nincs egy fillér hitelünk sem, viszont nem rágjuk a küszöböt, nincs hóvége. Nincs kolbászból a kerítés, viszont elégedettek vagyunk azzal amink van.
Akkor még lehetett. Manapság szinte semmit
Neked megvan?
nem akar se füvet nyírni, sem kertet ásni, sem ereszcsatornát ganézni, se havat lapátolni.
Ravasz
Benne vagy a világon abban az 5%-ban aki jó körülmények között él
Nem inikém ez java részt azért van, mert ezeknek az embereknek nincs kanapéja tudod?
Azt nem azzal tölti az idejét, hogy fetrengjen rajta álló nap, hanem a ledolgozott műszak után még próbál egy kis pénzt hozni a házhoz. tehát azért van, hogy haladjon egy kicsit valamerre.
basszuss erről jutott eszembe f.levit be kell listáznom, mondtam,hogy szóljatok, mert véletlenül elfelejtem
Csak a tiedébe kételkedünk
és nem is csinálnak mert g.cimód megizetik Őket
Kb. mint a kezdő árufeltöltő bármelyik multinál
pénz számít nem a kitalációid. Amíg volt még diszkó kidobóskodtak is
Volt igen. Lakhatnék kertes házban is, de nejem nem akar költözni mert helyben van minden és kényelmes is, meg jó a környék.