Ennyire nem tragikus a helyzet, a család többi tagja szereti, és volt más kaja is. Egyébként a zavtját krumplival megeszi, de most úgy sem kellett neki!
ez egy bélyeggyűjtő igazolvány volt, mert x időnként megjelentek bélyegek és a diák olcsóbban kapta mint a névérték
volt egy csomó album teli mindenféle bélyegekkel, de nem volt menő aztán eladtam
Itt az is-en van a hangsúly, ha az ünnepelt nem szereti akkor ki az az is akivel együtt eszed meg az ő szülinapján? .....na meg olyankor amikor jóízűen falatoztok amitől ő behány olyankor mit csinál, együtt örül veletek? Ti annak, hogy milyen jót esztek ő meg annak, hogy sikerült visszatartani a rókát.
És az általánosban volt ilyen kiszes igazolvány vagy mi? Nekünk még elég volt a nyakkendő bár már akkor sem nagyon vette senki komolyan nálunk, de ez nem véletlen, jómódú helyen jártam iskolába szegényként és ugye köztudott, hogy az épp aktuális kormányzat kádereinek gyermekei szarnak a legjobban a rendszerre épp azért mert nem nagyon mernek velük semmit sem csinálni na meg látják, hogy mi megy valójában otthon, persze általánosban ez legfeljebb 7-8.-ban lehetett az okosabbaknál valamennyire tudatos, de középiskolában már eléggé, az eszmékben azok hisznek igazán akik még fel akarnak kerülni és törekszenek, akik fent vannak csak röhögnek családostól.
Ja, hogy így kedveskedsz? Akkor én is legalább ilyen jól csinálom, Az egyik lányom szülinapjára vettem neki egy Beefeater gint amit utál, de nekünk igen jólesett.
De, a teljes ballib sajto tolja az oltasok elleni suttogo propagandat.
Persze a felszinen mindenki oltas parti, sot meg akar elobb is akarnak oltani.
ugy kezdik hogy hu nem jo keves az ido a fejlesztesre, majd mar hirtelen jo mert amcsi es magyar orvos talalta ki, majd ha engedelyezik az mar jo, de az adzma zenekaval meghalt egy halom holland, ami nem igaz, de egedik az euban azt is, perse egyik sem elerheto mert nincs eleg, de az eus jo, majd ni lehet ruszkit venni, az van, huhh a momo nyomja hogy ruszki nem kell az szar, erre a fegyőr huga angliabol mondja jo, dehat az eu azt nem, de amikor igen akkor atternek hogy mind jo de a kinai az fuuuu de rossz, mert az eu nem elkenorizte o1g hogy kepzeli kotyvalek
Ja ha az eu kinjaban engedelyezi mit talalnak ki?
persze hogy keveredik a nep.
A Zoli is meg amit te raktál ki képet is
nem az iskolai takarék bélyeg, na az egy igazi faszság volt
volt egy csomó album teli mindenféle bélyegekkel, de nem volt menő aztán eladtam
http://youtu.be/MrXo_APNdA8
inkább kihagyom
Persze a felszinen mindenki oltas parti, sot meg akar elobb is akarnak oltani.
ugy kezdik hogy hu nem jo keves az ido a fejlesztesre, majd mar hirtelen jo mert amcsi es magyar orvos talalta ki, majd ha engedelyezik az mar jo, de az adzma zenekaval meghalt egy halom holland, ami nem igaz, de egedik az euban azt is, perse egyik sem elerheto mert nincs eleg, de az eus jo, majd ni lehet ruszkit venni, az van, huhh a momo nyomja hogy ruszki nem kell az szar, erre a fegyőr huga angliabol mondja jo, dehat az eu azt nem, de amikor igen akkor atternek hogy mind jo de a kinai az fuuuu de rossz, mert az eu nem elkenorizte o1g hogy kepzeli kotyvalek
Ja ha az eu kinjaban engedelyezi mit talalnak ki?
persze hogy keveredik a nep.