Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha be vagy oltva és védett vagy akkor nem mindegy neked ki nincs oltva?
Így legyen, mert különben egy bulizós, egészséges fiatal soha a büdös életben nem oltatná be magát - az viszont most közösségi érdek.
várd ki a végét
majd lesz oltási könyvünk mit a kutyáknak és egy csomó mindent nem csinálhat az aki nem oltott
aztán bár nem lesz kötelező, végül rá lesz kényszerítve az ember
Felelöséget vállal....magyarul ha valami történik megvonja a vállát? Vagy keresnek egy bünbakot akivel elviszik a balhét?
A kínaiak úgy csinálták, mi meg ilyen puhapöcsök vagyunk...mindenféle emberi jogokra hivatkozva...
Nagyon sok más betegségre is lehet oltani...
De nem lesz kötelezö
Vagyis még mindig nem értelek...
10 millióból 500.000-en kapták el eddig náluk. Virtuális Lockdown van náluk. A kormány ajánlásokat tesz, a nép meg nem magyar...
Művészet jöhet?
Ez így ebben a formában nem igaz by Torgyán...-
ha nem tettek volna, akkor már mindenki túl lenne rajt náluk, az ellenagyag tesztetes vizsgálatok szerint meg nagyon nem így van
Én nagyon szeretem ezt is :-)
szóval a melóban nem terjesztheted ?
a karantén azt jelenti se be se ki se élve se holtan
ha már egy ember is kimegy a karanténból bármilyen indokkal az a karantén egy darab szart se ér, csak a terjedés sebessége amitől függ hogy napi 1 ember vagy napi 1000 mászkál
úgy kezdtem hogy azt mondogatják már most hogy ez életünk része lesz, szóval lehet oltani sok-sok évig, az oltás meg pénzbe kerül mint a gyógyszer
Köszi! Két kezem munkája.
https://index.hu/belfold/2021/...
Csak nehogy a fórum virológus is érintett legyen.
Engem nem zavar a baromsága.
21 éves, de neki rántottszelet készült, mert valóban nem a kedvence a pacal.
Fel kéne már húzni a farkadra ezt az elemes embert ha fiú, ha lány, addig nem száll le rólad
Ez egy egyszerű kaja, de szépen megcsináltatok
Hany éves? Kevés lány eszi meg a pacalt...
Mikor írtam? Mutasd már meg, lajos!
A svédek nem sok mindent tettek ellene, és nem volt népírtás.
Nagyon guszta!!! Nálunk pityóka főzelék van fasírtal, én készítettem még tegnap.