Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mindig,hala a liberalnáciknak,a virus meg hullamzik.
Hú de jól néz ki!
Meg O1G.
Megin virus.
Mi malackodtunk múlt hétvégén :-)
Erről inkább leugrott magától
Igaz nem motoros téma, de engedjétek meg. A lányom szülinapjára főzöm a pacalpörköltet.
Az aktuális számok tükrében mindenütt szigorítottak vagy éppen lazítottak. ha már Ausztria. Mi tavaly teljes karantén alatt ültünk otthon hetekig. A települést nem hagyhattuk el ahol élünk, csak dolgozni, már aki dolgozott, vagy vészhelyzet esetén. Úgy érzem te csak azt látod meg amit meg akarsz látni a világból, vagy ami harmonizál az elképzeléseiddel.
De ez hogy jön ide a Coronához? Ez olyan mint Sorosozni, meg Bill Gates-ezni mindenre...
Igen írtál !
Nagy a baj ,ha a szavak jelentését sem tudod !
Nem agresszív vagyok ,hanem őszinte !
Nem tudok agresszív lenni egy senki írására ,bár igaz hogy bosszant picit a primitívséged !
De vicces is...
Nem voltam barlangban. Hagyd már azt a tavalyi "karantént" az minden volt, csak karantén nem... voltam Szlovéniában, Ausztriában, semmi megkötés. Aztán mikor szigorodott, akkor lett KARANTÉN - amiből persze kivételek lettek a haza utazók, a fuvarozók, a vendégmunkások - szted milyen "karantén" az ilyen?
Az igazi karantént az észak-olaszok mutatták be: miután kiderült, hogy ott a góc, bejelentették pénteken, hogy hétfőtől lezárják erre még az is elment onnan, aki nem akart szét is vitték az országba két nap alatt
A te számolásod ott nem stimmel, hogy nyilván nem kapja el mindenki. Akkor föld lakosságából minden 50. halt bele, most meg minden 3200. - ez azért elég nagy eltérés.
magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi panaszok, soroljam még az összes többi bajságot?
egyiket sem szünteti meg egy gyógyszer sem
túl kellene nézni az orrunknál, vagy a gazdag nyugaton már nem divat a gondolkodás?
Ez bullsit...a fertőző betegségeknél nem a tünetet kezelik, vagyis de, de az a lázcsillapító. Konkrétan legyőzi az immunrendszered. Vagy oltással vagy a nélkül, de mindig vagy belehalsz, vagy legyőzi...Még mindig nem értem amit írsz.
Ja és ezt a 175 millió halottat úgy kell nézni, hogy a 2. világháborúra mondanak 90 millió halottat a 6 évre, a civil veszteséggel együtt....
nem ismerős a jelenlegi orvoslás?
nem az okot szüntetik meg hanem csak a tüneteket mérséklik annyira hogy érezd jól magad
mivel jól érzed magad megveszed minden hónapban a gyógyszert, mert ha nem ismét szarul leszel
mi ez ha nem a függőség kialakítása?
A Covidot sem fogja leszarni senki sem, amint elegendő oltóanyag gyártási kapacitás lesz. Ugyan úgy lesz mint influenza járvány idején. Annál is vannak évek amikor tarol az öregebb korosztály körében, de mivel van ellene oltás, mindenki élhet a saját belátása szerint. Ugyan ez lesz ezzel is. Aki akar , az oltat, aki meg nem azért már nem lesz ekkora aggódás.
Egy szót sem értek ebből! Milyen függővé válik és ki tőle?
Nem tudom, te is valami barlangban voltál elzárva tavaly? Persze hogy nem volt népirtás, mert tettek ellene. Neked nem tűnt fel a sok karantén, korlátozás, határlezárás? Akkor az volt az eszköz tenni ellene, most meg már van oltás is. A mai elhullást akkor lehetne összehasonlítani az akkorival, ha nem védekeznénk ellene, ahogy akkoriban sem nagyon tudtak. nem volt sem oltás, sem intenzív osztály...Egyébként ha már számolunk, akkor rendes számokkal, értelmes ember módjára. A 8 milliárdból, hála a korlátozásoknak, maszkhasználatnak eddig csak 110 millióan kapták el. Ebből 2,4 millió halt meg. Ha mind a 8 milliárd elkapná és maradnának ezek az arányok, akkor a 175 millió halott....De ha mindenki egyszerre elkapná, akkor nem lenne ennyire hatékony az egészségügy, szóval inkább több...
Örök élet + 1 napig akarsz élni?
Sőt, a Momentumos kétharmadra gyúrok!
Ez lesz!
Ja, most úgy jártam, mint Pipi, folyamatában válaszolgattam
Tűzd ki célul, hogy megvárod a Momentumos Miniszterelnököt, addig nem patkolsz el... hosszú életed lesz