Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a chip kurva jó lenne, nem kellene személyit meg jogsit, taj, stb cipelni
egyik kézben ezek a chip(ek), a másikban meg a fizetési chip, aztán teljesen kártya mentes lennénk
amióta sok okos dolgunk van azóta minden eszközünk hallgatózik
Volt szerintem.
Kutyánknak, macskánknak is van azt nem tudom, hogy nekem valaha is lett volna... sőt, chipem sincs - de még lehet, ha így toljátok tovább
Volt még nekünk is kölök korunkba, fiamé még meg is van.
emlékszem rá hogy volt
a gyereknek talán még megvan valahol.....de az sem biztos
Ininek is volt, legfeljebb elvesztette.
Alapvetően egyetértek veled, hogy én beoltatom magam, a többi hülye meg úgy szenved ahogy akar.
DE ha alacsony az átoltottság, akkor a vírus köztünk marad, mint az influenza és minden évben támad új variánssal, mint ahogy már van vagy 4 mutáció, és ebből az afrikaira pl. nem ér semmit egyik vakcina sem. (már fejlesztik rá) Szerencsére a brit változat terjed most, arra meg hatásosak.

Bár engem ez sem izgat. Influenzára is minden évben beoltatom magam, maximum eggyel több komponense lesz, ami COVID-ra is jó, a többi hülye meg nem zavar engem mit csinál.
Asszem nekem ehhez már nem is kell semmit fűzni.
ez nem ilyen egyszerű, sokfelé sok vélemény van orvosi szinteken is
aki mélyebben beleássa magát a dologba na az meg végképp nem biztos semmiben sem
a közvélemény kutatás meg végképp olyan dolog amit még "hamisítani" sem kell elég ha kidobálják a szervező szerinti nem megfelelő válaszokat
Baszassátok a birkaimmunitást!
Nem,az oltassal juttatjak be a gondolatiranyito nanocsippeket,amiket az 5g aktival.
Azért gondolják hogy nem tuti, mert funkcionális analfabéták és nem vették a fáradtságot sem hogy tájékozódjanak...Pl jól látszik a közvélemén-ykutatásokban, hogy az iskolázottsággal egyenes arányban növekszik az oltásra való hajlam is.
"Akik elhiszik, hogy az oltás módosítja a DNS-üket, azokra sajnos rá is férne."
miért van járvány?
járok egy csomó céghez senki se hisz benne mert kb lófasz ami itt van vidéken
nálunk a kis fatornyos falunkban vadabb a helyzet mert már volt olyan is aki meghalt miatta, de járványnak nem lehet még itt sem mondani

az oltásokhoz nem értek, de úgy gondolom ez egy jó dolog, csomó kórságot ki lehetett vonni az életvitelünkből amiben még öreganyámék korabeliek közül nagyon sokan meghaltak
azokban ami utána egy életre való védettséget okoz abban maximálisan hiszek
az időszakos oltások mint pl az influenza elleni sem rossz dolog, a hasznosság lényegesebben kevesebb mint a fent említettnél de van az a célcsoport akinél megért, pl anyámék sok-sok éve oltogatják magukat, és sokkal ritkábban - enyhébben betegednek meg
a covid oltás ha tuti lenne akkor verekedne érte a nép és nem húzódozna
az hogy miért gondolják hogy nem tuti a cucc nem tudom hiszen nem értek hozzá, hiába olvasok 10 féle cikket-tanulmányt nem tudom megállapítani mi az igazság
úgy gondolom hogy ha egy ekkora tömeg ellenzi az oltást az nem ok nélkül van, az ok lehet csak annyi hogy a kibaszott politikusok is belefolytak a dologba.......
Ha elmúlik a járvány (pl. a 60-70-80%-os átoltottság miatt) akkor úgysem fog kelleni az oltási lap. Minél hamarabb, minél többen oltatunk, ez annál hamarabb be fog következni. Addig úgysem fognak lazítani az intézkedéseken - akkor meg csináljuk mielőbb, nem?
A környezetemben (itt Kalocsán) az emberek 90%-a el sem hiszi hogy járvány van. Ezeket hogy veszed rá, hogy beadassák maguknak - a nyájimmunitáshoz, a járvány megszűnéséhez feltétlenül szükséges - vakcinát? Mindegyik arra számít, hogy "majd a másik" beoltatja magát, és összejön a 70%.... ...csak neki ne kelljen.
Ha lesz elég vakcina és oltásra hajlamos ember, akkor nem lesz járvány...
Nem...pont azokat védik azok akik amúgy kaphatnak és be is oltatják magukat...Mert ugyan azt még nem tudni, hogy egy beoltott lehet e terjesztő, de azt már igen, hogy ezzel előbb utóbb elkerülhető a járvány továbbterjedése, vagyis akik nem oltathatják magukat, hosszú távon védve lesznek.
én azt mondom aki hülye halljon meg
előbb utóbb lesz mindenkinek vakcina, az elég nagy védettséget tud nyújtani, akinek ez mégsem elég fel tudja venni a maszkot ha épp boltba megy vagy a buszon utazik, ha ennyi óvintézkedés nem elég akkor az már paranoid
aki meg nem oltatja magát és leszar mindet az meg ha beszopja akkor beszopta, ilyen egyszerű
És aki nem kaphat? Az rohadjon meg?
Hogy lenne mindegy? Az elmúlt év okozott "némi" kellemetlenséget az én igen szerény életvitelemben is - és ennek csak akkor lesz vége, ha a járványnak is, nem?
Nem...én nem szeretnék senkit sem megölni (egyenlőre még nem kizárt, hogy aki be van oltva, az tud fertőzni, akkor is ha nem lesznek tünetei)
Sajnos valamilyen EU-s bizottság vagy mi már kimondta hogy nem egyeztethető a jogrenddel
Nekem eddig is volt oltási könyvem...
És sajnos, nem különböztethetőek meg a beoltottak az oltatlanoktól...pedig nem volna hülyeség...