szerintem több mint 1% de végülis lényegtelen a mérték, teljesen mindegy hogy 1 vagy 3 vagy akár 30
az a lényeg hogy bizonyítani is tudják mindkét fél állításait, de úgy hogy te vagy én egyiket sem tudjuk kizárni melyik a hamis adat
már a pcr teszt körül is egész nagy vita van és itt nem csak 1% aki azt mondja hogy ha nem is alkalmatlan erre de nem megfelelő értéket is tud produkálni
Nincs tű iszonyom, voltam is régen rendszeres véradó....
De a faxom is kivan, ha megnézném a híreket, csak azt látom, hogy mindenkit szúrkálnak
Ebből már elegem van!
Várom a soromat, pont nem érdekel, hogy mivel otlanak be!
Ne áltasd magad Szerintem mindannyian hiába valóak vagyunk persze nézőpont kérdése, hogy kinek a szemszögéből. Ha a Földanya szemszögéből nézzük akkor egy rosszindulatú elburjázott rákos sejtek vagyunk
Ilyen alapon lehetne filozofiálgatni az élet értelméről Lehet még szeretne néhány évig odacsapni a gs 500-nak meg az új retyónak Ha szökő évente feláll neki akkor tövében gyorsan elszorítja, hogy ki ne menjen belőle a vér azt még az asszonyt is megmássza Elméletileg azért élünk, hogy minél tovább jól éljünk a lehetőségekhez mérten azért nem mindegy egy átlag embernek, hogy holnap jön e érte a kaszás vagy 20 év múlva
néhány után már egész jól ment
megtaláltam még azt a módszert is amikor úgy be tudtam tolni a bőrbe hogy meg sem éreztem
de ez egy olyan picsa kis vékony tű volt mint egy vastagabb hajszál
Tavaly amikor visszavittük édesapám 18 éves korában (60 évvel ezelőtt) a haverjaival kiásott koponyákat a koleratemetőbe ide Nagykőrös határába, akkor egy kicsit utána olvastam ezeknek a járvány mizériáknak. Találtam róla egy szakdolgozatot ami elég részletesen leírja a jelenséget. Simán oroszországból eljutott hozzánk is és az egész világra. Nyiván sokkal lassabban mert akkor még nem üzemelt a rynair-t Nagyjából el is olvastam a szakdolgozatot, megdöbbentő a hasonlóság az akkori problémákkal és a mostani modernkori problémákkal. Asszem volt belőle 7 világjárvány mire rájöttek, hogy a szarral és a vízzel terjed és gátat tudtak szabni neki. Pont ugyanazok a kezdetleges védekezések voltak, maszk és karantén meg régiólezárások. És pont ugyanúgy bedöntötte a gazdaságot. érdemes belelapozni ezek a járványok ismétlik önmagukat legfeljebb a nevük és a hatás mechanizmusuk változik
sosem adtam még vért és nem is fogok, félek a tűtől, vagyis inkább rettegek
amikor adtam be a véralvadásgátlót, akkor az első szuri 2 óra felkészülést igényelt, a másodikra bátrabb voltam az csak 20 perc izzadás előzte meg
Teljesen felesleges chipet beültetni, a telefon úgy is mindig nálad van. Ráadásul biztonságosabb is, hogy csak úgy tudsz vele fizetni, ha kinyitod előbb.
az a lényeg hogy bizonyítani is tudják mindkét fél állításait, de úgy hogy te vagy én egyiket sem tudjuk kizárni melyik a hamis adat
már a pcr teszt körül is egész nagy vita van és itt nem csak 1% aki azt mondja hogy ha nem is alkalmatlan erre de nem megfelelő értéket is tud produkálni
Nincs tű iszonyom, voltam is régen rendszeres véradó....
De a faxom is kivan, ha megnézném a híreket, csak azt látom, hogy mindenkit szúrkálnak
Ebből már elegem van!
Várom a soromat, pont nem érdekel, hogy mivel otlanak be!
Így is, úgy is rá kényszerülünk!
megtaláltam még azt a módszert is amikor úgy be tudtam tolni a bőrbe hogy meg sem éreztem
de ez egy olyan picsa kis vékony tű volt mint egy vastagabb hajszál
http://youtu.be/4Q37x8_gwpU
amikor adtam be a véralvadásgátlót, akkor az első szuri 2 óra felkészülést igényelt, a másodikra bátrabb voltam az csak 20 perc izzadás előzte meg