Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyetlen párt amire elmennék szavazni, csak felénk nem aktívak
nem mert az a 2 fARKÚ KUTYAPÁRT IGÉRI
szerintem több mint 1% de végülis lényegtelen a mérték, teljesen mindegy hogy 1 vagy 3 vagy akár 30
az a lényeg hogy bizonyítani is tudják mindkét fél állításait, de úgy hogy te vagy én egyiket sem tudjuk kizárni melyik a hamis adat
már a pcr teszt körül is egész nagy vita van és itt nem csak 1% aki azt mondja hogy ha nem is alkalmatlan erre de nem megfelelő értéket is tud produkálni
Teeee beteg állat

Nincs tű iszonyom, voltam is régen rendszeres véradó....

De a faxom is kivan, ha megnézném a híreket, csak azt látom, hogy mindenkit szúrkálnak
Ebből már elegem van!
Várom a soromat, pont nem érdekel, hogy mivel otlanak be!

Így is, úgy is rá kényszerülünk!
Te főleg.
Ne áltasd magad Szerintem mindannyian hiába valóak vagyunk persze nézőpont kérdése, hogy kinek a szemszögéből. Ha a Földanya szemszögéből nézzük akkor egy rosszindulatú elburjázott rákos sejtek vagyunk
A vegen az ablakban a ket tablas elmebeteg no.
Ilyen alapon lehetne filozofiálgatni az élet értelméről Lehet még szeretne néhány évig odacsapni a gs 500-nak meg az új retyónak Ha szökő évente feláll neki akkor tövében gyorsan elszorítja, hogy ki ne menjen belőle a vér azt még az asszonyt is megmássza Elméletileg azért élünk, hogy minél tovább jól éljünk a lehetőségekhez mérten azért nem mindegy egy átlag embernek, hogy holnap jön e érte a kaszás vagy 20 év múlva
néhány után már egész jól ment
megtaláltam még azt a módszert is amikor úgy be tudtam tolni a bőrbe hogy meg sem éreztem
de ez egy olyan picsa kis vékony tű volt mint egy vastagabb hajszál
Ininél az egyén szempontjából is
Tavaly amikor visszavittük édesapám 18 éves korában (60 évvel ezelőtt) a haverjaival kiásott koponyákat a koleratemetőbe ide Nagykőrös határába, akkor egy kicsit utána olvastam ezeknek a járvány mizériáknak. Találtam róla egy szakdolgozatot ami elég részletesen leírja a jelenséget. Simán oroszországból eljutott hozzánk is és az egész világra. Nyiván sokkal lassabban mert akkor még nem üzemelt a rynair-t Nagyjából el is olvastam a szakdolgozatot, megdöbbentő a hasonlóság az akkori problémákkal és a mostani modernkori problémákkal. Asszem volt belőle 7 világjárvány mire rájöttek, hogy a szarral és a vízzel terjed és gátat tudtak szabni neki. Pont ugyanazok a kezdetleges védekezések voltak, maszk és karantén meg régiólezárások. És pont ugyanúgy bedöntötte a gazdaságot. érdemes belelapozni ezek a járványok ismétlik önmagukat legfeljebb a nevük és a hatás mechanizmusuk változik
manapság sokba van egy temetés Ha már, úgy sem teremtettél meg neki semmit legalább az arravalót tedd félre egy süteményes dobozba
Jó hát magadat nehéz megszúrni szándékosan.
hajrá Meséld majd el milyen volt az asztra zenekar
Na! Mondom én hogy megfelelő menekülő autó a Prius
http://youtu.be/4Q37x8_gwpU
Nem...Van a 99% igazi orvos, meg tudós, meg az 1% Gödény, Lenkei, meg hasonlók...
oltási könyv nincs ellenben ilyeneket fel leltem
Az tényleg szar a tűtől félelem. Engem nem zavar csípem mikor beböki azt a vastag tűt azt kezd folyni a meleg vérem a csőben amit a karomon érzek.
sosem adtam még vért és nem is fogok, félek a tűtől, vagyis inkább rettegek
amikor adtam be a véralvadásgátlót, akkor az első szuri 2 óra felkészülést igényelt, a másodikra bátrabb voltam az csak 20 perc izzadás előzte meg
Adjatok rendszeresen vért azt akkor kiderül ha gebasz van a rendszerben.
Sajna az már qrva régen volt Arra halványan emléxem, hogy tüdőszűrés is kötelező volt...
Teljesen felesleges chipet beültetni, a telefon úgy is mindig nálad van. Ráadásul biztonságosabb is, hogy csak úgy tudsz vele fizetni, ha kinyitod előbb.
Ha Magyarországon voltál gyerek akkor volt, mivel a kötelező oltásokat abban vezették.