Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szoktam senkit sem szívatni
van pár tiltott, ez kellett a lelki nyugalmamhoz, szerintem az a pöcsömöccse tűzoltónak mondott is közte van
Köszi szépen, nektek is
Ki tiltott? Ini biztosan nem
Szerencse, hogy önkéntes az oltás így mindenki maga eldöntheti, kell neki vagy nem él vele.
Nálunk az egyik olyan, én utálom, szerintem egy szar. Ja, tíltva vagyok.....
Ezért kell előbb szívatni picit, mert ha eret ért akkor látni a vért.
nekem 5 hétig kellett nyomkodni ezt a szart, 3-4 folt csak sikerült, ha eret ér a szuri akkor szokott folt lenni
a legfőbb gond hogy kialakult a 2 tábor
egy egységes egészségügynél ennek esélye sem lehetne, persze vannak full idióták mint pl a laposföld hívők meg az 5g chip van az oltásban stbstb de ezek olyan elenyészőek hogy ritkaságszámba mennek, mint a munkamániás jótékony cigányok

azért most jelenleg nagyon nagy az oltásellenesség, és ez nem ok nélkül alakult ki, ehhez egy gődény nem elég de még 10 sem
mondjuk nem tudom mennyire lesz boldog tiszta nátha az egész család
Jaj miket is beszélek nátha most nincs szóval kovid
Mindenkinek nagyon sok jót még........
Neki is boldog születésnapot!
spec pont rád gondoltam csak nem akartam így kimondani
na ez is valami
végül is törzskönyveztek?
Most viszem nejemnek, azt még van 16 napi adag asszem. Simán beadom sőt nem marad nyoma mint a kórháziak után.
Ha te nem tudod megállapítani, hogy a két tábor körül melyik amire hallgatni lehet, akkor komoly gondjaid lehetnek az élettel...
ezzel pont így vagyok én is
semmi konyhaeszközt nem használtok
Ez mostanság az jelenti, hogy ORBÁN 1 GÉNIUSZ
Az enyém ilyen, ha az oldalára borítom. De akkor a tányérja mindig leesik....
jó kicsinálta a kovid szegény párát
találkozott már valaki olyan mikróval aminek lefelé nyílik az ajtaja? vagyis olcsóbb kategóriás mikróban kellene ilyen
90ezrest már láttam
és hol van belőle a pacal? Ettől függetlenül sok boldog szülinapot neki Az asszonyé hétfőn lesz