Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de béjjemwéébe sem használok indexet.
Az a baj ,ha ti összetörnétek a kocsitokat nem kapnátok semmit !
Egy roncs után még nektek kellene fizetni
Alapvetően igen..... én is pereltem mar biztosítót, 2 év, megnyertem.....
A biztosítások között is van különbség.... nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb
Ebben most komolyan elkezdtem kételkedni...
Főleg hogy ez egy magyar találmány és fejlesztés.
Deltában volt, film a akkor még a prototípusról. Talán még a 89 előtti dolog, gondolom az elvtársaknak nem volt elég jó, ezért a kapitalisták nyerészkedtek ezen is.
Mint amikor az öbölháborúban kigyulladt olajkutakat a magyarok úgy oltották, hogy tankra rászereltek két mig hajtóművet és a gázsugárba vizet porlasztva 15perc alatt egyszerűen elfújták, míg az amcsik dinamittal játszadoztak napokig.
Azóta már láttam ugyan ezt amerikai kiadásban is mint korszakalkotó fejlesztést.
Mennyi faszságot tudtok írni káreseményről, és annak javításáról... ehhez IS értetek!
"lehet számítani egy ilyen esetre, ennek tudatában vásároljon járművet." - ez az eddigiek közül biztosan TOP3-as baromság.... nehogy azért vegyek már fos lomot, mert hátha egy barom nekem jön Ezt nem gondolhattad komolyan, ha igen, nagy a baj a toronyban.
Perelni a biztosítót kell, ha magától nem fizet écs-t- sőt, egy elszakadt ruházatot, emiatt kimaradt nyaralást, kiesett munkaidőt is.
A biztosítási feltételek tartalmazzák, mit fizet mit nem.... aki meg nem vállal felosseget az általa okozott kár miatt, az eléggé gerinctelen, mindegy mi a károkozás maga... nem esne jól, de felelősséget vállalok a tetteimért....
Ebben semmi genyóság nincs. Mért kerüljön az nekem pénzbe, hogy egy barom nekem jött? És itt igazán az autó értéke se számít...
A biztosító kötelessége lenne megtéríteni a kárt (a vállalt keretösszegig). Az hogy sunnyognak, meg hárítanak egy más dolog.
Szóval én a biztosítót pereltem be, és nyertem, merthogy a biztosító is csak önkényesen dönti el hogy mennyit szeretne fizetni, amivel lehet nem egyetérteni.
Nem, nekem lenne eszem hogy leszedjem a biztosítóról.
Miért nem? egész hatékonynak tűnik...
Hidd el hogy nem lesz. Nincs rá szükségem és nem látom értelmét. De ha így lenne sem zavarna, mint már írtam, ezzel az ember tud pénzt csinálni, minél nagyobb értékű annál többet.
Te benyelnéd az 5-10 millát simán?
Csak igen vagy nem?
Nem, én a biztosítást fizetem azért hogy az általam okozott kárt megtérítse. Tőled is megkérdezem, telibe raksz egy 70millás autót, gondolom rohansz az 5millával a tulajhoz rendezni az értékvesztést. Nem, ha fordítva van akkor sunnyog az ember.
Ha lenne, és kívánom, hogy legyen, máshogy látnád a dolgokat!
Nincs 10 millás autóm, de hidd el hogy én annak tudatában vagyok, hogy igen, az értékvesztés egy létező dolog.
Mint már írtam, ezt mindenkinek tudatosítani kéne magába.
Mindemellett, ha az ember egy ilyen szituban foglalkozik kicsit a dologgal(töredéke időt mint a pereskedés) akkor bőven megfogja az értékvesztés árát. Sőt, ha ügyes, még pluszt is kereshet vele.
Bizony benne van, ha kárt okozol, akkor meg kell terítened... ha azt a biztosító nem fizeti teljes mértékben, akkor neked.... ennek tudatában kell közlekedni, jól írod
Mi ebben a genyosag? Ha kárt okozol, megtéríted.... a biztosító nem térít meg mindent adott esetben....
De írtam, hogy nagyértékű autóról beszélünk, és nem látjuk egyformán a dolgokat.
Nem kívánom, hogy verjenek telibe oldalról a 10 millás autóddal, de azért gondold át, hogy mennyit ér az autód a javítás után!
Nekem rosszul.
De te egy gavallér vagy, ha ezt benyeled!
Azért némiképp van. Egyrészt az emberekben tudatosítani kéne hogy ez közűt és lehet számítani egy ilyen esetre, ennek tudatában vásároljon járművet. Mindamellett gondolom ha te okozol kárt netán, akkor te sem rohansz zsebből fizetni az értékvesztést,akkor gondolom te is úgy érzed hogy azért fizeted a biztosítást hogy ő ezt rendezze.
Ebben semmi "genyóság" szerintem.
De úgy gondolom, szerinted sem.
Nagy értékű autóról beszélt, nem egy 200e ft-os gépről.
De nem láthatjuk egyformán!