Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki ugy beszélsz mintha elöled vennék meg. Amit meg a cimboráid eladtak külföldre, na ök.meg azt a pénzt vágták zsebre. Se péz se poszto, mekkora nagy boldogság is volt az.
Vegyél le a lakossági számládrol pénzt a hitelkerettel együtt aztén vegyél meg valamit elölük
Ja, csak ezek nem fizetnek érte: a közpénzből "veszik meg" maguknak az egész országot.....
Másrészt meg pont ez az egyik cél, higy ne külföldre kerüljön....mert azok akiket felmagasztalsz a földet a talpad alol is eladnák hondolkodás nélkül külföldre.
Nekem.meg ugyse lesz annxi pénzem hogy megvegyem, akkor vegye olyan akinek van rá és ne tegye tönkre amit megvesz
Még nem. Majd 22-től ha Gyurcsótány kerül hatalomra. Megmondta hogy vagyonelkopzás és tönkretétel jár mindenkinek aki nem vele van, amolyan jó komcsi szokás szerint. Ahogy a Trumpot is elintézték az elvtársaid.
Sokra nem mennénk vele. Tuti átvenné a helyét egy másik reptilián.
Még mindig jobb, mint amikor az szdsz de aztán az mszp is csak külföldre adta el......még a villamosenergia ipart is.....
Persze neked tökmindegy, mert nem a tied de egyre inkább a függövététel és a kiárusitás ment.
És, két rossz közül melyik a rosszabb? Ha külföldi kézbe kerül vagy magyar kézben marad.
Ha shortolta volna, akkor aggódnék.
Az a narancs klijósok kedvenc oldala
Kicsit későn ébredt. Nekem már régen van részvényem ezeknél, de most már biztos hogy vastagon kaszálok ezen ha Soros is beszállt.
Ruszkiknak is milyen jól bejött...ja nem
Azért ez sokkal jobb, mint a mini Sztálinod aki a franciáknak még az ivóvizünket is eladta.
Itthon a "hazáját" a Führer árulja, igaz nem külföldieknek, hanem a saját haverjainak.....
Ha igy lenne a nyomorék geri a viháncoló hadházi, a táncos fleto meg a többi dilinyos libsi már rég börtönve lenne ls nem a hazáját árulná el minden alkalommal a magyar adofizetők pénzén brüsszelben
Ne röhögj, nálunk is egypártrendszer van.....
Azzal jársz amivel akarsz, vagy tudsz.
Végülis,de igazából tökmindegy.
Ami ad okot hogy simán bevallják a cnn-en hogy elcsalták a választásukat a "demokrácia védelmében" tényleg közröhely.
De most joe aláírta az állampolgárságot a feketén bejött mexeknek,így azért 50-60 évvel a ruszki próba után ujra egypártrendszer lesz egy vezető nagyhatalomnál.
Hurrá.
Lesz helyette másik gyökér. A buzi fia biztos nem, de meg vannak ott a háttérben akik viszik majd tovább amig el nem fogy a tőke
Sokan örülnének, ha elpatkolna végre...
Összefoglalom: öreg fos autóval kell járni, de ha mégis beüt a szar, akkor a biztosítót kell lehúzni. Értjük!
Az ipse igen vén bár még fickós gyíklény a haverjához képest,avval csónyán elbánt az élet,már csak a kislányok haját szagolgatja és alszik kamera előtt.
Inkább a mögöttes háttér ami igen jót tesz bogyó lelkének.
valami hasonlót csinált 30 éve az angol fonttal is, szóval én még mindig nem bízok az öregben
ellenben ha tényleg lesz ilyen akku annak csak örülni lehet, de majd kiderül, mindenesetre én nem vennék abból a részvényből amibe a soros belepiszkált
Befektette haszon reményébe a valahonnan szerzett pénzét. Nem változtat semmin a hír.
Nem baj, a tényeken nem változtat. Mivel hosszú évekig szerződött partnerként javítottunk így pontosan tudom mit hogyan kell csinálni.
Nem, a mondandóm lényege az volt hogy ha veszel egy autót akkor legyél tisztában azzal hogy telibebaszhatják bármikor ami értékvesztéssel jár.