Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez minden évben így van ez a fertőzéses megbetegedések legintenzívebb időszaka, február vége március eleje, ebben semmi új nincs maximum annyi, hogy most a náthát is kovidnak hívjuk
A gyengég elhullanak bárki van kormányon.
A lapos röppályát belövő hajóágyúk szart se érnek a beásott tengerszinttől magasabban bunkerek ellen,a bombázók és sorozatvetők vitték előre inkább a bulit.
pont a minap néztem valamelyik diszkóverin, hogy a partraszállók kb. 10x túlerőben voltak, plusz előtte órákig lőtték a partot hadihajókról, bombázták repülőről... mégis alig bírták megoldani...
csomó túlélte azt is, pedig ott nem volt sok tévesztés, aki megkapta az ritkán élte túl
az m42est légpuskára cserélve lenne kb azonos az arány
nem tudom ez mennyire megbízható
pl oemparts se tuditt a husyhiz hizni pár cuccot a forgalmazó meg igen
még ki se nyitottak de már rendelte is
Azt bekalkulálta,ez meg hirtelen gyütt kínábó,brrrrr.
Amúgymeg mindenki úgy van mint a partraszálláskor az mg42-es golyóval,csak átpasszolom valahogy a mellettem claptató balfasznak.
Ha meg jé mégsem buta arcal esnek a vizes fövenyre.
Mondjuk azt nem értem, hogy a tüdö meg gégerák ellen miért nem aggodik ennyire, sokkal régebben jelen van és az egyik vezetö hakálok
Aha, hát Bogyó. Nem kell dohányozni, tenni kell azért hogy ne legyél egy gyenge darab. Mindegyik oltás elvihet ha gyenge vagy
https://www.wimmershop.at/cate... Itt megtalálod, ami piros az már nincs.
2001 lc4 640
És havonta ismételni
Mi a pontos típus-évjárat?
Aztán te is idejársz majd okoskodni, mint pipi
gyűrűt gyárt sok cég csak a méret kell
az sxs-hez is alig lett jó méret, de végül megoldottuk
Bogyot kormanyrendekettel es a TEK erejevel csak kinaival.
Utana kap tolem egy szecsuani csirket.
Pedig az legalább nem müsnyag. Ha végképp oltani kell, akkpr inkább a kinai
Tedd.
most van benne 35 ezer 60 és 80 között szoktak a bajok előjönni a gazda gondosságától függően
szóval sok méter van még ebben
amúgy mit nem lehet hozzá kapni? érdelelne a dolog
egy ismerôs 2-3 éve egy full generált csinált a 625-ösön mindent kapott hozzá
Elárulom már sok 2007-eshez sincs sokminden.
Az én fejemben megfordult, hogy le kéne mosni (van rá másfél év műszaki, a gumik szinte újak, minden szarral felszerelve...) és eladni a picsába....
Én se kaptam a kurva 250 2T KTM-hez vízszivattyú lapátot... ja, 88-as kb. Az mondjuk nagyobb baj, hogy gyűrű sincs... emiatt 3 éve nem vettem elő de majd eccer
A telex mégjobb,tuti előfizetett rá bogyó.Csak azé nem ossza az igét mert tudja hogy mi nem.
Aggódik a halál,van motorom,nem tervezek venni semmit,csak mondom,az újak ára húzza a régieket is.
Esetleg foglalkozom a lom hondával és jól nyerészkedek vele,ferakom 800-ért.
Azért kurvára nem mindegy, mert ha valami kell hozzá nagyon sok alkatrésznél már pirosan világít a kosár, tehát nem kapható!