ez minden évben így van ez a fertőzéses megbetegedések legintenzívebb időszaka, február vége március eleje, ebben semmi új nincs maximum annyi, hogy most a náthát is kovidnak hívjuk
A lapos röppályát belövő hajóágyúk szart se érnek a beásott tengerszinttől magasabban bunkerek ellen,a bombázók és sorozatvetők vitték előre inkább a bulit.
pont a minap néztem valamelyik diszkóverin, hogy a partraszállók kb. 10x túlerőben voltak, plusz előtte órákig lőtték a partot hadihajókról, bombázták repülőről... mégis alig bírták megoldani...
Azt bekalkulálta,ez meg hirtelen gyütt kínábó,brrrrr.
Amúgymeg mindenki úgy van mint a partraszálláskor az mg42-es golyóval,csak átpasszolom valahogy a mellettem claptató balfasznak.
Ha meg jé mégsem buta arcal esnek a vizes fövenyre.
most van benne 35 ezer 60 és 80 között szoktak a bajok előjönni a gazda gondosságától függően
szóval sok méter van még ebben
amúgy mit nem lehet hozzá kapni? érdelelne a dolog
egy ismerôs 2-3 éve egy full generált csinált a 625-ösön mindent kapott hozzá
Én se kaptam a kurva 250 2T KTM-hez vízszivattyú lapátot... ja, 88-as kb. Az mondjuk nagyobb baj, hogy gyűrű sincs... emiatt 3 éve nem vettem elő de majd eccer
Aggódik a halál,van motorom,nem tervezek venni semmit,csak mondom,az újak ára húzza a régieket is.
Esetleg foglalkozom a lom hondával és jól nyerészkedek vele,ferakom 800-ért.
az m42est légpuskára cserélve lenne kb azonos az arány
pl oemparts se tuditt a husyhiz hizni pár cuccot a forgalmazó meg igen
még ki se nyitottak de már rendelte is
Amúgymeg mindenki úgy van mint a partraszálláskor az mg42-es golyóval,csak átpasszolom valahogy a mellettem claptató balfasznak.
Ha meg jé mégsem buta arcal esnek a vizes fövenyre.
az sxs-hez is alig lett jó méret, de végül megoldottuk
Utana kap tolem egy szecsuani csirket.
szóval sok méter van még ebben
amúgy mit nem lehet hozzá kapni? érdelelne a dolog
egy ismerôs 2-3 éve egy full generált csinált a 625-ösön mindent kapott hozzá
Esetleg foglalkozom a lom hondával és jól nyerészkedek vele,ferakom 800-ért.