Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már ha a biztosító cserére veszi, ha nem, akkor is megoldható a javítóval megbeszélve, saját zsebből.
én azért abban bízok miután megnyerted azt a polgári pert és a kocsidon is szépen feszül az új elem kiugrik eléd egy szarvas és totálkárra töröd azt a nagyobb értékű kocsit
nem azért mert irigy vagyok, csak azért mert az ilyen genyók megérdemlik
Ha nekem jönne más, és sem javittatnék egy cserélhető elemet a biztosítóval.... elem csere és kész....
plusz egy nagyobb értékű autónál azonnal polgári pert is indítanék az értékcsökkenés miatt
http://youtu.be/jcQpmuc1Fyw
Így egyszerűbb.
Mi nem használjuk.
Amennyit kérdezed, már rég megnézhetted volna. Még ha annyira nem érdekel is kevesebb energia megy rá. IFEX 3000.
a biztosítósnak is benne kellet ebben lenni
Meg en, aki ezt a biztositot kitartja a nulla karelozmennyel.
és mit csinál?
Itt szerintem elore le lett zsirozva minden.
Nem is ő fizette,hanem a biztosító.Aki itt rábaszott az a károkozó.
Ez a magyar neve.
biztos nem fizettem volna ki
csúnya volna, ha it ezt tokkal-vonóval egy 50-esből ne úsznám meg
magyarul is megy ez?
Nagy valószínűséggel nem.Nem tudom melyik javítóműhely volt ez,inkább nem is akarom tudni,de lehetnek ott érdekes dolgok ha a biztosítóval ezt le tudta zongorázni.kíváncsi lettem volna a kárfelvételi lapra a pótszemlére meg még inkább.
A kérdés az lenne, ha ez nem biztosítós lett volna, hanem bemegy a tulaj és megrendeli ennek ezt a munkát, akkor is így számláznak-e?
Ha nem, felmerül a kérdés, hogy lehet az, hogy kétféle árszabás van, ami ahogy tudom, tiltott üzletpolitika.
Lehet annyi,de nem ez a jellemző.Persze ha ezt egy márkaszervizbe tette meg,ott megeshetnek ilyen árak.
De valóban 400 ezer lenne egy hátsó ajtó?
És nem a helyén, csak a polcról leemelve...
Nem izgatta. Nem ő volt a hibás, leadta az autót, visszakapta javítottan. A számla csak érdekesség.

De ő volt az, amikor kb. 1,5 éve hozott be egy i20-at, az átiratásnál bement a papírokért az irodába, és pont akkor egy másik faszi nekiment az "új" autónak, a első reflektort cserélni kellett a kárfelmérő szerint, pedig vagy karcolódott vagy repedt kb. 2-3 centi hosszan, én nem tudtam megállapítani, hogy repedés vagy karc, és alatta a lökösön fényezési sérülés volt, repedés nem. Arra emlékezem, hogy a komplett fényszóróház plusz annak a cseréje elkerülte az fél misit, meg a lökös fényezése volt horrorban.
Azt nézem, ha így nekem koccolnak 3-4 oldalról egyszerre, GTK-s lesz az autóm.

http://youtu.be/G81_vv8_MZ0
Hamar tudnak röpködni a 100 ezrek,milliók,csak nem egy általad leírt esetnél.Mondjuk ahol az eleje törik ott hamar összejönne az a 700 ezer.
Ez csak érdekesség, hogy az Astrád éves kötelezője miért annyi amennyi, mert ilyen számlákat fizetnek ki. Teljesen felesleges munkákat végeznek el, horror árakon.
Mondjuk ő meg megkérdezhette volna előre hogy kb mennyi.Szerintem ezért megérte volna utólagosan is megtámadni a dolgot.
egy jobb szaki egy 50esből kihúzta volna, meg egy százasból lefesti az idomokat
impulzus puska,pontosabban impulzus oltó.
Persze, de a legelején írtam, is, hogy ezt a számlát elé rakták volna a kis sérülés javítására, akkor most lehet, a börtönben ülne gyilkosságért.