én azért abban bízok miután megnyerted azt a polgári pert és a kocsidon is szépen feszül az új elem kiugrik eléd egy szarvas és totálkárra töröd azt a nagyobb értékű kocsit
nem azért mert irigy vagyok, csak azért mert az ilyen genyók megérdemlik
Ha nekem jönne más, és sem javittatnék egy cserélhető elemet a biztosítóval.... elem csere és kész....
plusz egy nagyobb értékű autónál azonnal polgári pert is indítanék az értékcsökkenés miatt
Nagy valószínűséggel nem.Nem tudom melyik javítóműhely volt ez,inkább nem is akarom tudni,de lehetnek ott érdekes dolgok ha a biztosítóval ezt le tudta zongorázni.kíváncsi lettem volna a kárfelvételi lapra a pótszemlére meg még inkább.
A kérdés az lenne, ha ez nem biztosítós lett volna, hanem bemegy a tulaj és megrendeli ennek ezt a munkát, akkor is így számláznak-e?
Ha nem, felmerül a kérdés, hogy lehet az, hogy kétféle árszabás van, ami ahogy tudom, tiltott üzletpolitika.
Nem izgatta. Nem ő volt a hibás, leadta az autót, visszakapta javítottan. A számla csak érdekesség.
De ő volt az, amikor kb. 1,5 éve hozott be egy i20-at, az átiratásnál bement a papírokért az irodába, és pont akkor egy másik faszi nekiment az "új" autónak, a első reflektort cserélni kellett a kárfelmérő szerint, pedig vagy karcolódott vagy repedt kb. 2-3 centi hosszan, én nem tudtam megállapítani, hogy repedés vagy karc, és alatta a lökösön fényezési sérülés volt, repedés nem. Arra emlékezem, hogy a komplett fényszóróház plusz annak a cseréje elkerülte az fél misit, meg a lökös fényezése volt horrorban.
Azt nézem, ha így nekem koccolnak 3-4 oldalról egyszerre, GTK-s lesz az autóm.
Ez csak érdekesség, hogy az Astrád éves kötelezője miért annyi amennyi, mert ilyen számlákat fizetnek ki. Teljesen felesleges munkákat végeznek el, horror árakon.
nem azért mert irigy vagyok, csak azért mert az ilyen genyók megérdemlik
plusz egy nagyobb értékű autónál azonnal polgári pert is indítanék az értékcsökkenés miatt
Így egyszerűbb.
Mi nem használjuk.
Ha nem, felmerül a kérdés, hogy lehet az, hogy kétféle árszabás van, ami ahogy tudom, tiltott üzletpolitika.
És nem a helyén, csak a polcról leemelve...
De ő volt az, amikor kb. 1,5 éve hozott be egy i20-at, az átiratásnál bement a papírokért az irodába, és pont akkor egy másik faszi nekiment az "új" autónak, a első reflektort cserélni kellett a kárfelmérő szerint, pedig vagy karcolódott vagy repedt kb. 2-3 centi hosszan, én nem tudtam megállapítani, hogy repedés vagy karc, és alatta a lökösön fényezési sérülés volt, repedés nem. Arra emlékezem, hogy a komplett fényszóróház plusz annak a cseréje elkerülte az fél misit, meg a lökös fényezése volt horrorban.
Azt nézem, ha így nekem koccolnak 3-4 oldalról egyszerre, GTK-s lesz az autóm.
http://youtu.be/G81_vv8_MZ0