Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyik se mutatott pénzt
a céljaimhoz kb 1.2 milla kell, ha sokkal kevesebbért adom el a motort akkor nincs értelme a kevesebb pénznek mert úgy sem tudok peca kocsit venni
szóval akkor se kocsi se motor nem lesz, a pénzt meg elbassza az asszony
akkor inkább megmarad a motor, úgy is lassan megjön a 390 legalább el tudok menni soltvadkertre fagyizni a gyerekkel
Inkább csak szihológia,azt reméli ha meglengeti a kissebb összeget fizikailag,ini megremeg és habozás nélkül rámar.
Ismerem ezt a tipust.
ezt én sem értem.....
Akkor nem értem, ennyi sok szabadidővel és pénzel rendelkező, vagy hülye ember van aki unalomból elmegy hozzád, vagy talán csoda történik és ott kevesebb lesz.
nálunk a pap is elkapta szóval ha már az úr se segít akkor nagy a baj
2 napja ég a torkom valami bennem is áskálódik
amúgy azt mondom hogy most kezdődik valamiféle fertőzési hullám mert egyre több a beteg, 6-8 embert mindig tudok aki épp szarabbul van
az hogy mennyire covid és mennyire más azt nem tudom
van feltüntetett ára
volt aki otthon ülve le is alkudta, mert csak ennyi pénze van, mondom neki egye fene akkor gyere elviheted annyiért de attól olcsóbb nem lesz
oltogatott egy hétig a hülyeségeivel
aztán miután mégsem jött azt írja ez nagyon drága ennyiért sosem adom el
azt hiszem emelni kell az áron és nem lesz idióta érdeklődő
Volt már itt ilyen, csak az más jellegü téritést végzett.
Aztán nagyon megsértödött és eltünt, nagy ritkán a hireknél ugyan megjelenik de azota nem térit
Ár nélkül hirdeted?
Neki a pöcsébe fogják beadni a kínai vakcinát.....
Teged agy hijjan ki is hagytak a kontrolbol a gyiklenyek.
kamu. Sima tüdőgyulladásos járvány van mint már 1000 évvel is ezelőtt
Az én vakcinaadagomat felajánlom neked lacám
Remuletes,a hatterhatalom az oltassal agykontrol ala vonja az emberiseget.

Megjrgyzem lehet kéne.
A zeneca oltást sem amitől sorra betegednek az emberek ?
Igazad van !
Putrikban nem vagyok jártas !
oltás?
az ilyen 1500-2000 fős faluban heti 10 adag van
esély nincs arra hogy kialakuljon bármi védettség
még akkor is ha mindenki akarja
Na, megjött a térítő!
én az összes járművemről nem tudnék egy oldalt írni
még akkor sem ha a gyerekkori biciklijeim is beleveszem
Rég volt COVID
Nem hiszem hogy visszaolvasok a mai napra, szóval csak helyzet jelentés, vergődjetek nyugodtan, ha akartok.
László kórház megtelt egy hét alatt. Most nem az öregek, gyengék és tajgetosz pozitívakkal, hanem 30-40éves fiatalokkal, durva vírusos tüdőgyulladással, a Brit variáns miatt.
Oltást azonban senkinek nem javaslom itt. Kell a rendes embereknek
ini ezt vagy 15 évvel ezelőtt ítam a 2,4 hajeszról ez az autó már lehet nincs is vagy átalakult alapanyaggá. Bár egy 3 évvel ezelőtt szembe jött velem a sorokssári teszkónál(gux-101) tehát még az is lehet, hogy rója az utakat
A mostaniról 5 év múlva fogok véleményt írni amikor cserélem. Most mi lófaszt írjak még róla 2 hónap használatnál 5000 km-nél? nem ismerkedtünk még meg
ha ennyire nem tetszik vegyél valami usa verziót szép nagy benzines motorral, aztán csak egy tuning váltó kell és szaggatja az aszfaltot
Minden egyből az övé amire csak felül kúrtalanka...
Mondom mifelénk. Abban meg te ne foglalj állást,mert hiteltelen.
Őőő..DE !
de hát nem lehet mindenki olyan balf@sz mint te