Ezt a cikket annyiban cáfolom, hogy nem erősödtek a függőségek - a 3. epizódnál pont ugyan úgy bealszok, mint eddig
A többi részhez nem tudok mit hozzátenni, csak annyit, hogy Index... hiába cserélték le a gárdát, azért a szellemiségből maradt
Ne aggódj, a használtak is: 2005 utáni GéeSöccá' nincs 600 ezernél kevesebbért. (Én a szervizkönyves, az akkori "legszebb" 2007-est vettem 6 évvel ezelőtt 5 kilóért).
Mostanában megfigyeltem hogy az új motorok árai igen drasztikusan mennek fel.
Nem huha kategória a 4-5 milliós cetli rajtuk,autók detto.Semmi sem olcsó.
Szerintem pont ez a kettő lesz a legjobb. De inkább a kínai. Persze csak laikusként ha belegondolok, jelenleg is a “legjobb” ha az ember átesik a betegségen, az adja a legnagyobb védettséget. Na most ha beadják a vírust, ez a legjobb.
szerintem 10 év felett mindegy mennyi idős a motor utána már állapotot vesz az ember
még pár hónap és meg lesz a 20 év, gyerek 5 éves motorja 10x szarabbul néz ki
aki ilyet akar venni az venni is fog teljesen mindegy hogy 1,1 vagy 1,0 milla vafy akár 1,2
7-800 felé vannak a lerúgott fosok, sok esetben papír nélkül
Van egy partneri-6% a havi akcióban adnak 8%-ot a vevőnek,ami valójában neked -4% csak.Tehát összesen van -10%-om.Amit odaadok a vevőnek fullba.
És tavaly ennek a matracnak az alapján volt 4-5 megrendelésem valós.
És az ipse valójában nem akarta megvenni csak próbálkozott.
Pedig inkább le kellett volna pippantanod - nem minden nap esik be olyan madár, aki 3 kila felett akar matracot... így majd jól elmegy máshova.
Te nem 356-ért "rendeled vissza" hanem az árréseddel kevesebbért, nem? Biztos úgy is maradt volna rajta, de te tudod... én nem vagyok bútorboltos
Egy csomó felesleges kört el lehet kerülni, el döntöd mi az amiért még adod és fix áron hirdetni. Persze lesznek még próbálkozások: Telefon alkudozik-vonal megszakad, személyesen alkudozik-elzavar.
Ma is oltunk vagy 50 kínait.
A többi mindenféle tudományos hablaty, micro-RNS meg adeno meg faszomtuggya. A kínai az igazi vírus, gyengítve. Szóval itt is igaz a tézis: Ami nem kínai, az hamisítvány!
Hehe,kb 20 perces élmény.
Ipse gyün,régen cardo matraca van melyik a legjobb........................huuuuuuuu.......................már ismerem a receptet,ebbűl nem lesz biznisz.Aki ilyen matracot akar nem így indít.
Mondom gold kategória ultimate matrac 160x200.Tavaly érkezett havi akciók,akkor úgy jött hogy 312.000.-+ apró.
Kérdezi emberünk mennyiért adom oda.......................értemén,jöjjön,árlista.
Mai rendelésre 396.100.- az ára,és van rá -10% februári akció.Ez mindösszesen 356.000.-
Akkor lelombozódott.Miért is adnék a 312e-ből még engedményt ha szögugyanazt 356e-ért tudom csak visszarendelni?
Egyszerűbb lenne ha csak öngyujtóval felgyujtanék egy 3 húszezrest,akkor nem kéne kinyitni a raktárat és behordani azt a dögnehéz matracot.
Pedig ez eccerű pcihológiás, a vevő ha nem tud magánszemélytől minimum 20%-ot lealkudni akkor rosszul érzi magát, és is azonnal továbblépek a piacon ha nem engednek még akor is ha kell a cucc és megér annyit. Add többért és mindenki boldog lesz.
egy millát kínáltak érte, de pénzt nem mutatott az sem csak telefonba mondta miután megnézte
ha leteszi az asztalra lehet elgondolkozok rajta de így semmiféleképp
bár szerintem akkor is maradt volna ha mutogatja zsetont
A többi részhez nem tudok mit hozzátenni, csak annyit, hogy Index... hiába cserélték le a gárdát, azért a szellemiségből maradt