Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem a rutintalanság eredménye,hanem azért mert faék az ipse.
Én sem tudok ilyenről,ezért is kérdeztem hogy ki az aki ott tanult meg.
Össze is törted magad lépten nyomon
Csak a tökig gázig jutottál egyenesben
a rutinpályán...
mer valahol ezt tanítják kismotorral vizsga előtt fél órával végigmentünk ki ki a saját motorjával én szimóval, nagymotornál ugyan ez csak a 250 etzvewl én nem tudok oktatásról
abba RAKOD AMIBE AKAROD LEHET SERLEGBE DE AKÁR JÉNAI TÁLBA IS
melyikkel oltattátok? a kínaival vagy az orosszal?
mind
Most nem azért,de megkérdezném hogy itt a fórumozók közül hányan voltak akik a tanfolyamon tanultak meg motorozni?Máshogy kérdezem inkább.Hány embert tanított meg motorozni egy "A" kategóriás tanfolyam?
Azt nem tudom, de ahogy gyűltek szép sorban úgy tűnt egyre nagyobb marhaságnak milliókkal tömni a temetkezésiket. Én pl. azt kértem, hogy a sültemet szórják valahol a tengerbe, ha ragaszkodnak hozzám akkor legfeljebb egy kupicányit tartsanak a vitrinben jelöletlenül hátha megiszik valaki.
Még ha csak a mama lenne.....
Pedig sok helyen elöfordul.
Ennél nagyobb baromságot el se tudok képzelni.... otthon a mama a vitrinben egy kancsóban
Most jönnek még ketten a szekreterre mert nem hosszabítunk még 10 évre százezrekért hanem elhozzuk 30-ért, így mindegy hova költözünk nem kell országot járni november elsején.
nekem annyi volt a motoros oktatásom hogy kalocsán egyszer végigmentünk autóval a motoros útvonalon
aztán amióta jogsim van azóta egy "igazi"motoros balesetem se volt
És legalább nem kell temetőbe járni, virágokat venni és hosszabbítani kurva drágán....
Megnyugtattál, az tényleg baráti ár!
Nem annyira drága, nálunk itthon gyűlünk a szekrény tetején és így csak egy ötvenes a sütögetés.
De legalább a rutinpályás vizsgát csináltassák már végig velük, ha a forgalomban nem is kell vizsgázniuk.
Mennyé má' ezzel..........te vajon mennyit tanultál a híres gyakorlati oktatáson?...legfeljebb annyit, hogy ne borulj fel azonnal. Ez az új vizsga dolog pedig a korrupció melegágya lesz hisz ha komolyan veszik akkor egy rutinos sem megy át, de nyilván lesz majd lehetőség másképp.
azért ez nem egészen így van
pl aki sosem motorozott az leszarja a motort még akkor is ha "ingyen" vezethetné
úgy gondolom a legtöbb b125 a segédmotorosok világából kerül ki, esetleg olyan aki régebben segédmotorozott
A lényeg a cikk közepén van.....kint valamiért nem kell vizsgázni egy kurzus végén hanem ha végigjártad akkor automatikusan megkapod az igazolást, haverék főnöke ausztriába járatta naponta két hétig az embereit ADR oktatásra mert ott nincs vizsga csak részvétel és megkapja a bizit.....nálunk ez a vizsgakényszer (buktatási kényszerrel hisz akkor lesz pótvizsga díj) eléggé korlátozza a hasonló tanfolyamok elvégzését.
Lesz az OBI-ban majd "Ásd el magad" barkácskészlet is