Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áshatsz te is.
Ezzel az lesz a gond, hogy oltási könyv nélkül úgy fest hónapokon belül még a lakásból sem lehet majd kilépni a külföldi turnékat meg végleg elfelejthetjük és itt jöhet még egy csavar, hogy ha külföldre mennénk akkor vajon elfogadják-e azt az oltási könyvet amiben az orosz vagy kínai cucc van bevésve?.......nekem egyikkel sincs bajom, de azért ha már kell akkor azt amelyikkel bárhová mehetnék mert hát ki tudja mit hoz a jövő?
A temetés nem olcsó...
De van benne pénz, nem kevés!
Elhiszem hogy szívesebben ülnek motorra, de mennyi balesetet fognak ezek okozni, hányan fognak meghalni vagy megnyomorodni - mivel senki nem tanította meg őket a kétkerekű használatára.
Ezt a faszságot!

Egyik felől üdvözöljük, hogy a motoros képzés (rutinpálya...) végre komolyabb felkészültséget adjon, másfelől meg bármiféle motoros képzés nélkül engedjük az országutakra a B-jogsis "motorosokat".

Ne feledjük: egy A1-es kategóriájú "kis" motor is képes utast szállítani, vagy 90-100 km/h-s sebességgel haladni. Aztán meg árokba esni, a szembejövő traktor kerekének menni....
Az utas még él.
Ó, bammeg....
www.hodpress.hu/amp/2021/02/23...]https://www.google.com/amp/s/w...[/url]
Most néztem a hírekben...
Mi a stájsz?
Na idei első motoros gebasz már meg is van.
bár a szembeforduló hüvelykujj miatt nehezen ment de már szelfizni is tud a bulldog
Peti vagyok!
Nem ismerem petit.
Hát hogyne
A következő projekted?
De hát a Zindex már a tiétek!
Szerintem csak ha bedőlsz a hangulatkeltésnek. Mondjuk az is igaz hogy indexet olvasol, szóval nincs több kérdésem
A 10millió hogy jött ki?
Bármelyik
Milyen tizmilliot? A környezetemben alig van.aki oltatni akar jo lesz az ötmillionak is jo esetben