Jajj de szar szöveg!!!!
Te miért nem vettél fel milliókat?
Ki kényszerített bárkit is, hogy vállalja, erőn felül magát?
Akkor tetszett amikor villogni kellett frankó kecóval, a fullos verdával.
Akkor fizessen mind!!!!
Egyértelmü. De sajnos ezt nem.látja a sok elvakult, pedig a felmagasztalt vezetöik isvtisztávan vannak vele csak ök a hasznukra tudják fordutani az országot neg ledzarják bogyoval együzt
Hitelhez, egy valamit egyikőtök sem írt pedig a lényeg ott van, nekem pl havi 80000 volt az elején, mikor elszállt 120-130 lett, de ez kit érdekelt hisz havi 500 és 1 milla közt volt a jövedelem ami viszont hirtelen megszűnt és maradt jó esetben havi 100-120, abból mit lehetett kifizetni? Néha kajára nem futotta a számlák után és a cég ahol dolgoztam és megszűnt ott 500 dolgozó volt akinek a nagyrésze ere a sorsra jutott, nem hitel válság volt hanem hirtelen egy hatalmas munkanélküliség ami miatt tök mindegy, hogy a törlesztő változott vagy sem mert az eredetit sem tudta a nép fizetni, ez kb 2014 körül jött helyre de adig a bankok a bünti kamatokat, lefoglalásokat nagyüzemben végezték. Jelenleg pár cikk szerint jobban el van adósodva a nép mint 2008-ban, de ezt a jelenlegi helyzetet egyenlőre jobban kezelik mint az akkorit, de ha a melóhelyek úgy eltűnnének mint akkor ugyanolyan gáz lenne vagy nagyobb.
Ha tippelni kell kitalálnak egy új pártcsaládot,a lengyelek,csehek,szlovének sem az a szeretem őket viszonyban vannak arrafele,és az olasz salvini sem egy liberálnáci.
De ez a pártcsaládosdi is csak a felszólalások és bizottsági helyek elosztásánál számít.
az rémlik, hogy volt amikor 13 helyet adtunk ebbe a néppártba ez jelentős szám volt szavazáskor meg az is rémlik, hogy wéber jött segget nyalni hozzánk a szavazatokért, de mindezt úgy, hogy ő akarta itt fújni a passzátszelet . Aztán volt róla szó, hogy jóvan pajtás rád voksolunk aztán mikor eljött az idő elkezdett fikázni minket, hogy neki nincs szüksége a mi szavazatainkra aztán úgy tudom meg sem kapta azt beszopott
Persze, ahol eddig... sehol. Egy ekkora országnak semmi befolyása, főleg akkor, ha még szembe is hugyozik a széllel.
Weber és Tusk is igazából libsi, nem néppárti szemléletű, ez a dolog Orbánnal csak idő kérdése volt.
én sem értek hozzá ezért kérdezem. Valamit azért csinálnak a képviselők felbosszantják a libsiket
Most azt nem tudom ott fogunk lógni a levegőbe, vagy van rá lehetőség pártot alapítani és a velünk nagyjából egyformán gondolkodók hozzánkcsapódnak, vagy mi csapódunk valakikhez? vagy hogy van ez
az volt a baj, hogy tolták az emberek pofájába ezt a chf alapú szart a bankok nagyon szívesen adták ezt Kb. átbaxtak vele mindenkit. Én 5 évre vettem fel a ház teljes vételárát mert akkor első körben úgy nézett ki a helyzet,hogy lényegesen többet hozott a megtakarításom a bankban mint amennyi a kamat volt a felvett hitelre aztán miután beütött a szar az utolsó 2 évet gyorsan kifizettem egybe. A kormány felelőssége az az volt, hogy nem hívta rá fel a figyelmet. Nekik ezt tudniuk kellett ennek mi lesz a vége Annyi kormányzati hirdetés van a sok banki reklám végén miért nem lehetett beszúrni egy olyat, hogy tartózkodjanak ettől az emberek és nagyon fontolják meg, hogy chf vagy fix kamatozású(ugyan drágább) hitelt vegyenek fel. El kellett volna mondani,hogy a chf alapú hitellel akár rámehet ingük gatyájuk. Akkor ez a mérhetetlen pénzrablás nem történhetett volna meg a külföldi bankok részéről Engem is nyugtatgatott a bankos meg 5 éves chf árfolyamokat mutatott havi lebontásban stb. Elhitették az emberekkel, hogy ez nem fog változni a következő 20 évben sem
nem értek hozzá, de úgy gondolom ettől rosszabb nem lesz a helyzetünk, mert ott minket egy ideje nagyon nem szerettek
a képviselőink ezután se fognak semmit se csinálni, a pénzt fel fogják venni, szóval minden úgy lesz ahogy lennie kell
nos akkor lesz ebből valami hátrányunk, hogy kikerülünk a néppártból vagy sem? Ha kikerülünk hol lesz a helyünk parlamenten belül? Ezt tudja valamelyik okos?
Nem mondtam én 1xse, hogy rosszul csináltál valamit... azért voltam cinikus, mert te a nép nyakába varrod a szart - pont, mint fletó Pedig nyilvánvaló, hogy ezt nem szabad lett volna a népre ereszteni, presszionálni meg főleg nem - de ez nem számított, csak az, hogy valaki megint jól járt... (ill. valakik)
sorold már fel mikor és mivel támogatott minket az eu ami miatt magyarországon bármi olyan történne ami miatt "függetlenebbek" lennénk
szóval olyan gyár épül ahol a magyarok dolgoznak és a haszon is itt marad, de az árut külföldön tudjuk eladni
ha nem érted akkor elmondom egyszerűbben 2 sárgarépa termelő van a faluban és az egyik ad azért pénzt a másiknak hogy a másik megerősödjön és így elveszi(részben-egészen) a piacot az egyik elől
na szóval ha ezt jobban végig gondolod akkor rájössz az eu nagybefizetői csak olyannal támogatnak ami által még több árujukat fogjuk venni
kb mintha az ottani vállalatokba nyomná a pénzt, csak ugye ezt nem lehet így a sok gyarmati embert közvetítőnek használják
Lonak a faszát,birkakent begeted ezt a hulyeseget.
Europa nem taplal,gyarmatkent kezel,es nem a te nikotibtol sargas ket szep szemedert adja a penzeket,csak latszatbol visszaosztja egy reszet amit kivitt es visz innen.
Ez nrm jotekobysagi est ahogy etet vele a liberalfasiszta sajtod.
Partnerseg,ahol europa jobban jar mint mi.
Csak a lényeget összefoglalva: a bennünket tápláló Európa anyácskánk seggén mi (mármint a Fidesz) voltunk a gennyes fekély. Európa szervezete védekezik, elkezdődött az immunreakció - előbb-utóbb meg fog gyógyulni a kórságból.
Te miért nem vettél fel milliókat?
Ki kényszerített bárkit is, hogy vállalja, erőn felül magát?
Akkor tetszett amikor villogni kellett frankó kecóval, a fullos verdával.
Akkor fizessen mind!!!!
De ez a pártcsaládosdi is csak a felszólalások és bizottsági helyek elosztásánál számít.
Weber és Tusk is igazából libsi, nem néppárti szemléletű, ez a dolog Orbánnal csak idő kérdése volt.
Most azt nem tudom ott fogunk lógni a levegőbe, vagy van rá lehetőség pártot alapítani és a velünk nagyjából egyformán gondolkodók hozzánkcsapódnak, vagy mi csapódunk valakikhez? vagy hogy van ez
a képviselőink ezután se fognak semmit se csinálni, a pénzt fel fogják venni, szóval minden úgy lesz ahogy lennie kell
Nem a nagy reklámot,az ugyi nem minősül konkrét ajánlattételnek.
szóval olyan gyár épül ahol a magyarok dolgoznak és a haszon is itt marad, de az árut külföldön tudjuk eladni
ha nem érted akkor elmondom egyszerűbben 2 sárgarépa termelő van a faluban és az egyik ad azért pénzt a másiknak hogy a másik megerősödjön és így elveszi(részben-egészen) a piacot az egyik elől
na szóval ha ezt jobban végig gondolod akkor rájössz az eu nagybefizetői csak olyannal támogatnak ami által még több árujukat fogjuk venni
kb mintha az ottani vállalatokba nyomná a pénzt, csak ugye ezt nem lehet így a sok gyarmati embert közvetítőnek használják
Europa nem taplal,gyarmatkent kezel,es nem a te nikotibtol sargas ket szep szemedert adja a penzeket,csak latszatbol visszaosztja egy reszet amit kivitt es visz innen.
Ez nrm jotekobysagi est ahogy etet vele a liberalfasiszta sajtod.
Partnerseg,ahol europa jobban jar mint mi.
fater kedvelte ha mentem vele azt mondta utána mindig jobban ment a gép