Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Betáraztam.
majd 22-től megint hosszítanak 2 hetet és így tovább
nem lesz érdekes mi már voltunk 2 hónapra bezárva hozott egy 10-es mínuszt rögtön , a mostanit leszarom ez eltart nyárig biztos A 2 hét ismerősen cseng november 11 én ezzel hitegették a vendéglátósokat is aztán még áprilisban sem nyithatnak. Most mi következünk Egyébként mit sírsz, van kb. 6-7 kiló fix kiadásod max Bukod néhány hónapra a kieső bevétellel cserélnék veled
ja csak a mennyiséget kell tudni belőni
szedj össze egy pár hódot a környékről azok egész hamar eltorlaszolják a dvcst, nem nagy kunszt mert átköphető ahol te horgászod
Az majd lassítja a vízfolyást
Baszki,pipi attack.
Fadze nem pizzat sut.
Vagy legalabb pizzanak messzirol felhomalyban latszo targyat.
a dohányosokat az általad gyűlölt kormány nem hagyja az út szélén Minden más zárva lesz de sodorni való dohányért meg cigihüvelyért mehetsz
vigyél egy merülő forralót
leadják a MÉH-nek
ez nem lett jobb fosok, hogy megint bennmaradnak a húsvéti terítők, jövőre mondjuk legalább összegyűlik 3 évnyi adag
mér én vagyok a hülye Oda van írva: "Nyíregyházi gyros házozszállítással 900 ft"
hát abba igaza van minek megint egy üres stdion 20mrd-ért Na ezt a pénzt gyorsan szét is oszthatnák az mkkv- között, ha már kórházaknak meg van a lélegeztető gépjük nem ártana nekünk se
hát valahol árulni kell a gyrost
Másnapra ne tervezz programot.
https://www.vezess.hu/hirek/20...
Lassan mehettek autot venni a lidlbe
Most baszki azabaj hogy oltanak.
Beszaras. {os3
Midegyaz, csak.oltsák már be.
De lehet addig odaszolok hogy neki csakis kinait adjanak elsöre másodikra meg oroszt.
ha nem jár úgy mint a szomszédom
az is a asztra zenekart szopta be
Á

M

E

N

!
Remélem ha beoltanak, abba hagyod legalább a virus nyüszögés és csak orbánra koncentrálsz.....
akkor hiba van a gps-ben
Dehogynem jó.
Erre vártál, nem? Most meg ez se jo.....
Igaza van. Azt hiszed ennek hamarosan vége.... de nem. Jön majd negyedkik meg ötödik hullám amire amugyse jo már az oltás. Erröl jövö ikyenkor is pont uganigy fogunk vitázni.
Én elengedtem az idei motorozást külföldre, abbol semmi nem lesz.
A Clionak a futóműve elég halovány, abban sokkal jobb volt a Ceed.