Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak az iskolák-óvodák.
Üzletek 8-22-ig.
Hasznosítsd a napenergiát: feküdj ki a napra, gyűjtsd a meleget. A macskám is ezt szokta csinálni mostanság - nem buta állat!
4 hétig.
Na ez azé kurvaérdekes lesz.
túlságosan összetett a gondolkozás módom
még néha én is elcsodálkozom magamon milyen okos vagyok
Túlbonyolítod: törkölypálinka a gazdaságos megoldás fűtésre. Pipi ilyenekben járatosabb, őt kérdezd.
valaki tervezhetne egy vízhajtású generátort ami tudna éjjel fűteni peca közben
dvcs egész gyorsan folyik
Igen a futár is ül a valagán.
Meg nincs semmi szolgáltatás: ha jól értem, akkor a netes rendelések kiszállítása is szünetelni fog? (futár)
Még a dohánybolt is! Megyek venni este egy havi sodrósat.....
Te is zárva leszel, csak élemiszer, patika meg posta.
Tessék gyorsan elmenni festékért, lesz időd befejezni a furgont.
What?
Ne törd magad, március 8-tól bezár minden....
Na hétfőtől 2 hétig megint bezár szintem minden.
ja és a fő poén hogy az okmány iroda nem tud adni időpontot az okmány irodai ügyintézéshet
amikor várakoztam jött egy muki hogy vakami traktoros dolgot intézne, nagyon messze lakhatott a főúttól mert fogalma sem volt az időpontos dologról
namármost kiskőrösön csak ügyfélkapun adnak erre időpontot telefonon se, neki meg semmi netes cucca nem volt
aztán valami családsegítő központba elküldték hogy ott segítenek majd
nekem 3 hét volt a forgalmi cseréhez az időpont
fél óránként 1 időpont volt kiadható
forgalmi csere a jónapottól a viszlátig nem volt 10 perc
maradék 20 percben lehetett vakarózni
De van, de 100 éve nem léptem be róla, a jelszavamat se tudom - a telefon egyszerűbbnek tűnt de sztem ott kérve se kaptam volna hamarabbra időpontot...
Én sem szoktam, vagy nagyon ritkán
Ügyfélkapud nincs?
Lejárt a műszakim. Beleültem, elvittem, levizsgáztatták, az egész volt bő fél óra papírmunkával együtt. Forgalmi betelt, mondja ember, okmányiroda, de időpontot kell foglalni, azért nézzek be, hátha.
Bemegyek, kibaszott lélek se sehol, mindenütt kovid táblák, egy nő vár egy padon máshova. Az az időkérő-sorszámosztó automata lezsákolva, kikapcsolva, bejáratokon is táblák, hogy ha belépsz, halál fia vagy. Kiírva, hogy ügyintézés csak telefonos időpont után, telefonszám sehol.
Na hazajövök, nézem a weboldalt, pikk-pakk egy 10 perc keresgélés után találtam is egy számot, mind kiderült, központi hotline. Felhívom, végighallgatom a szokásos faxságokat, nyomkodom a gombot, eddig 5-6 perc, végre "kapcsolom az ügyintézőt" hallgatom a zenét, percenként a "minden vonalunk foglalt, ismételje később" dumát, aztán 10 perc múlva mégis beakad. Mondom miafaxt akarok, OK, időpont márc. 16 9:50
Hát elmennek ezek a JQAnnyukba kovidra fogva még annyit se dolgoznak, mint egyébként
Én meg se nyitom ezeket a linkeket
Ez is jó megoldás lehet.
Kielemzik, szétvágják, leadják a fémhulladék telepen, esetleg mivel viszonylag speciális ötvözet, az is lehet hogy egyből a hengerműbe viszik, és új lemezeket gyártanak belőle, hiszen elég tiszta alapanyag.