Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs olyan szerencsenk hogy............
Majd kiderül akinek lesz, nekem olyan mondta aki átesett a fertözésen és neki járna.
Mondjuk bogyo lesz erre a leghamarabb érett.
Ha nekem diktaturam lenne a fekete T5 osok mindenkit elvinnenek oltani.Kiveve bogyot.
Őt stadionba vinnek.
De allitolag a havasi ember letezik.
Meg a telapó.
Állitolag az oltási igazolvány is csak fél évig érvényes, nem örökre szól.....
Elöbb utobb csak kinyirnak
Ja csak akkor szar ha épp benne vagy a szórásba. A virust meg nem.kapod el ha szerencséd van és még akkor is wlég sok esélyes. A fertözödés nem egyenlö a halállal még ha ezt szajkozzák is mindenhol .
Bogyó meggyözödéses.......
Csak arról nincs ismeret mi lesz a 8. Meg a 15. Oltás után
Engem egyedül ez zavar
A kínai lötty az legalább őszinte. Evvel a módszerrel oltanak rengeteg éve
nem az enyém a cucc
a régi megvan a padláson még ruszki film is van hozzá
Most beszéltem az öcsémmel erről, és szerinte kb. ezerszer kisebb eséllyel lehet megdögleni az Astrától is, mint a járványtól. Milliónyi beoltott eset közül történt ez a néhány szerencsétlen haláleset. A többi vakcina még ekkora veszélyt sem hordoz jelen ismeretek szerint.
De hát a fórum virológus azt mondta hogy mind jó és biztonságos............Most akkor még sem?
na meg is érdemelted AKcióban 18 ért megvetted az új diavetítőt a kisfiamnak meg nem adtad neki a régit Pedig a postát is kifizethetted volna
kiderült mi a baja a diavetítőnek, a 6v bemenet meg lett hajtva 12volttal, nem csoda hogy kihalt a meghajtó
össze lett cserélve az adapterek
DA hát az alkohol fertőtlenít! A 70% fölötti legalábbis....
mert ostobák
2 dekástól egész csapat fejreállna
mondjuk az tény hogy a fertőzés kockázata meglehetősen magas, nem ok nélkül forralják meg a heroint is
Csodálom hogy a vérbeli alkeszok még nem jöttek rá erre....
Mondjuk a fodrászom is mindig azt szokta mondani, hogy hozott anyagból nem tud csodát tenni....
van fasza 63 fokos füge pálinkám, szerintem 10ml a vénába ütne olyat mint muhammad ali fénykorában
Beszúrod magadnak... ...a heroinnal sem szoktak sokat pöcsölni a delikvensek.
Hozott anyagbol.is dolgoznak az orvosok?
Rendelj az Ali-ról.....
Na jo de ez hamisitvány. Mondjuk az pont jo lenne nekem
bizonyítsd az állításod