az enyém nem is én rólad beszéltem Te mondtad múltkor, hogy a te házad 150 mikulás Én arra írtam mikor már elárverezték a fejed felől hitelektől
Ez a ház itt kb. 30-35 most Mondjuk pesten egy jobb kerületben érne 80-100-at Buda bármelyik részén vidáman adnák érte a 150-et Annyiért megérne nekik eldózerolni a telekért cserébe
ha nem veszem fel a vakcinát az életben nem pusztulok el
Tudod mi ez a vakcina? nyugdíjasmentesítés Az egész világ küszködik a nyugdíjasaival akiket el kell tartani
Csináltak egy műbalhés kovidot Ennek okán leoltják a 7 mrd embert néhány év alatt és innentől fogva aki eléri a nyugdíjkorhatárt annak kampec
persze a nyugdíjjárulékot attól még fizettetik a rohadékok, pedig 1 db nyugdíjas nem lesz a világon
Hát biztos furán hangzik de itthon is vannak hegyek Csak amire a gyerek társasjátékáról bejárjuk budát az év elég sem lesz rá
Kifejezetten örülök, hogy nincsenek játszóházak Eddig minden hideg hónap hétvégéjén ott kellett töltenem az egész napomat sikítozó gyerekek hada között
Most más program nem lévén végre azt csinálhatok amit szeretek És még a család aszisztál is hozzá
ha nem lenne eső a hétvégén a kálvária hegy következne
nem erről van szó addigra már te is a végéd járod már az állami ingyen 10 milla hitelnek
Inkább az a baj, mivel kb. egy idősek vagyunk már nekem se hosszabítják rá a jogsit 90 éves korom környékén
Látod vitraynak is kár volt
Ez a ház itt kb. 30-35 most
Így jön sorba a játékon. Előtte a hárshegy volt
Tudod mi ez a vakcina? nyugdíjasmentesítés
Csináltak egy műbalhés kovidot
persze a nyugdíjjárulékot attól még fizettetik a rohadékok, pedig 1 db nyugdíjas nem lesz a világon
Kifejezetten örülök, hogy nincsenek játszóházak
Most más program nem lévén végre azt csinálhatok amit szeretek
ha nem lenne eső a hétvégén a kálvária hegy következne
Lehet véleményezni, hogy ne legyen kerítés és benne áram!
Nincsen.
Inkább az a baj, mivel kb. egy idősek vagyunk már nekem se hosszabítják rá a jogsit 90 éves korom környékén
Látod vitraynak is kár volt