Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondta a Kossuth rádió, megtelt a kórházatok...
Ahhoz képest, hogy mindig mindent így kezdesz, hogy nem követem, meg nem tudom, mégis mindenről határozott véleményed van
Tessék, nehogy elkopjon a google gomb a laptopodon
https://covid19.who.int/region...
Nekem AstraZenecat fognak adni.
A kínai vakcinát megkapod helyben is, de te inkább flancolsz ilyen -70 fokon tárolt oltóanyagokkal.
Szóval öltözz rétegesen
Na, most pénteken fogok szurit kapni (vagy nem). Most éppen Bajára hívnak.
kevesebben azért nem. de a december közepi 4 ezres heti halálozás esik vissza szépen február elején már csak 2600 körüli
azóta lehet ismét nő, nem követem a napi eseményeket
ksh adatai meg késnek 2-3 hetet mire elérhető lesz
szerintem váltó áramot kaphatott mert egy ugrálóvár komoresszorának a dugóját kapta meg
annak meg szerintem a váltó is jó lehet bár nem néztem
mondjuk azt se értem miért nem a hozzá kapott elemekkel használták, hiszen pont amiatt lett vásárolva hogy bárhol lehet használni nem kell a konnektor közelében
a megoldás megvan egy zseblámpának a led+meghajtó+dupla akku lesz beépítve
a fénye kisebb mint a gyári de kb olyan mint a régi vetítőé
Ugyanolyan ertelmezhetetlen mint a te jelenleted egy motoros oldalon.
Akkor szar a helyzet mert kevesebben halnak meg kovid járvány idején, mintha nem lenne
Akkor lehet ezzel a koviddal akarják a népességet növelni?
Az ilyen babavárós, meg csókos lófaszságok nem jöttek be annyira Lehet, úgy akarják a népesség számát növelni, hogy az elhalálozást csökkentik
Ezért a kovid
vagy a hulla
na ebből kb. 988-an kovidban, úgy, ha ne az viszi el őket akkor a következő bármilyen betegség a 85 és a halál között
közlekedési balesetbe, végelgyengülésbe
Vigyázz, te is ehhez közelítesz
igen az egyiket úgy hívják, hogy jeti a másikat meg mikulás
De most ez, hogy jön ide?
ha a postát is állod rámbeszélheted
Ez megint libsi pánikkeltés. Minden fertőzött meghal
...és felcsút se meccseket kéne néznie a második után könyörögne a megváltó halálért vagy legalább köröm letépésért
...ez csak azért furcsa, mert a benne lévő IC elvileg 50 V-ig használható... adatlap szerint, amit linkeltem. Bár ha a 6 V = helyet kap 12 V~ akkor attól lefeküdhet.
De csak kiderülnek a dolgok nem elromlott, hanem elbaxtátok lehetett még ott más is... gyerek nem vitte be a fürdőkádba jáccani?
Ha szegyenlos vagy alapitok en, te csak a mindent kitekerő kommunkiacioert felelsz, es kirakatember leszel.
Te, szerintem ideális politikus szemelyiseg vagy, alapits mar egy partot, tuti befuto kormanyzo erő lehetnel.
en meg majd sundorgok ajandekokert es penzert.
Nem tudok tévedni “ mostmár elég csak buzinak és fideszellenesnek lenni és mehet a mutyi?”
Az biztos, hogy Szijjártó nem Fidesz ellenes, tehát csak buzi lehet..... mondom, hogy nagyon elegáns a megfogalmazasod
Tevedni tetszik, az ellenzekin volt a hangsuly, a buzi mellekes jelzo volt.
Amugy jol tekered csavarod.
Sehol nem irtam buzi lobbit,.
Ellenzeki viszont minimum 3x annyi oltatta be magat, a magyar hang vezetoje romaniaig ment a pfizerert.
Te voltál, hogy micsoda buzi lobbi van én csak tovább vittem a gondolatmenetedet.... Ilyen elegánsan, mint te, még szerintem senki nem buzizta le őt
Felolem.
Te vagy felhaborodva.
Ti most rendesen homofobok vagytok, az oreg bagos hazmeseter-komcsi meg csak csak, az nem gazabol csak kamulibsi, de te felvilagosult penzert sundorgő?
Orulnod kene hogy sokat tud dolgozni, portyazni a csavo.
Akkor neked észak korea jo hely, ha jo oldalra kerülsz bár erre a legkisebb az esély, még bogyo látomásaival szemben is